FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Prava je šteta što je Senna na zalasku karijere. Odličan igrač, mora se priznati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Daj ubacuj Thiaga umjesto Xavia ili Messija svejedno je,jbt odavno nisam gledao gore tekme 

Kakvo vam je ovo Tele 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, sve su prilike da će ovdje biti kreč za Barcelonu. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ono Fabregas neće da izbaci loptu?
Podsjećaju me na Real

Podsjećaju me na Real

Jel' ono on roknu onu prečkuLBJ MVP je napisao/la:Kakvo vam je ovo Tele

Nemogu da vjerujem. Ovo su sihiri, nema druge 

- adriano_leite
- Kontakt:
E sta Messi profula, pa odbijenu Cesc zapuca nebu pod oblake. Ovaj Tello unio zivost u nas tim, mozda je trebalo ranije praviti izmjene, ali kako god bude nema veze. VISCA EL BARCA!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
ebem te smotana fabregas 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Sramota da je u dvadesetom kolu prvenstvo gotovo,je*eni Villareal ne mogu dobiti koji ove sezone igra smijesno...Messi imao dvije odlicne prilike,ali ni jednu nije zabio,stvarno nevjerovatno...i jos samo da kazem da je Tello za deset minuta uradio vise nego Adriano i Alves skoro cijelu utakmicu u napadu...
Ja bih prije **** mamu mesiju što se u pravom zajebavao onako i lobovao golmana. Ono se trebalo šutati kao i svak normalan.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Pep je stvarno gospodin, lagano sačeka trenera Villareala, pozdravi se sa njim, zagrljaj...respect zaista!
Igra - očaj!
Igra - očaj!

Nema nista od ovoga, Ciao titula ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
bez zelje,bez motiva totalno..
bas se vidi da braca igra tek onda kad primi gol..
sad se mogu definitvno oprostit od titule
bas se vidi da braca igra tek onda kad primi gol..

sad se mogu definitvno oprostit od titule

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
to bi bilo to, ovo je samo stvar motivacije...nedopustivo je da mesi seta iz utakmice u utakmicu,a niko se ne oglasava, barcelona svaku utakmicu zbog njega igra sa 10 igraca.. on konta potrcat zadnjih 10 minuta, nema tu trcanja, tu je sreca...a sreca prati hrabre 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovogodišnja Barcelona u gostima = prošlogodišnji Manchester United.
Villareal se lavovski borio i zasluženo osvojio bod. Barcelona me negativno iznenadila. Potpuno bezidejno i bezvoljno, što nikako ne bi trebalo da se radi. Ne može se takvim pristupom dobiti jedna ovako važna utakmica. Sada je +7 za Real i s obzirom kako Kraljevi igraju u gostima, biće pravo iznenađenje ukoliko ispuste ovu prednost.

Villareal se lavovski borio i zasluženo osvojio bod. Barcelona me negativno iznenadila. Potpuno bezidejno i bezvoljno, što nikako ne bi trebalo da se radi. Ne može se takvim pristupom dobiti jedna ovako važna utakmica. Sada je +7 za Real i s obzirom kako Kraljevi igraju u gostima, biće pravo iznenađenje ukoliko ispuste ovu prednost.
bravo misteru ! ..uspio si od najbolje ekipe u svijetu napraviti ekipu koja kiksa svako trece kolo u poluligi sa svojim eksperimentima
xavi nemoj ni slucajno da pokusas neki tezak pas, moze ti statistika pasti pa sta onda
cestitke za titulu.. ostaje borba za bodovnu razliku da ne bude onog u*ranog aplauza u sred nou campa

xavi nemoj ni slucajno da pokusas neki tezak pas, moze ti statistika pasti pa sta onda

cestitke za titulu.. ostaje borba za bodovnu razliku da ne bude onog u*ranog aplauza u sred nou campa

ser del barça es el millor que hi ha !
Imal' zime? 

E jeste vi smlata od ekipe, pu, oboriste mi havera za 130 KM 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.