Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Najgori Slam po organizaciji. Veliki cigani su francuzi. Uvijek bili. Skrtice zive.
Yebote bajramski turniri su bolje opremljeni, ljudi ko da su ostali u 80im.
Yebote bajramski turniri su bolje opremljeni, ljudi ko da su ostali u 80im.
27.10.2020
- legenda reala
- Kontakt:
Bio je dosad za gledaoce nisu ga igraci mogli koristiti samo mi putem tv-aRaonffa je napisao/la:Čekaj malo, nije nikad bio na RG-u? Ja sam onda žestoko zaglibiobabino je napisao/la:kad je bio?Raonffa je napisao/la:Zašto nema hawk eye-a ove godine na RG uopšte?
jos ce izgubiti set zbog ovog poena.![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nek' je dobio ovaj gem, da ne bi bilo da je eventualni Rafin brejk i ona greška odredila tok meča.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Moguće je onda da sam to pobrkao, mada evo i sada su u finalu pustili za gledatelje.legenda reala je napisao/la: Bio je dosad za gledaoce nisu ga igraci mogli koristiti samo mi putem tv-a
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hawk eyea uopšte nema na šljaci, ne samo na RG. Vrijeme je da se i na šljaci uvede.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sad ćeš vidjeti kad ga brejkne Rafa i uzme set, tu je i kraj Domijuleorey je napisao/la:Bit ce ovdje ipak borbe do kraja.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Eto gaRaonffa je napisao/la:Sad ćeš vidjeti kad ga brejkne Rafa i uzme set, tu je i kraj Domijuleorey je napisao/la:Bit ce ovdje ipak borbe do kraja.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Tako je to, zadrhti ruka kad je najbitnije jbg, možda ga kiša malo povadi ako padne.
Zato imamo razliku od vrhunskog tenisera i sampiona. Gace se napune kad je najpotrebnije. Glava zatrokira.Raonffa je napisao/la:Sad ćeš vidjeti kad ga brejkne Rafa i uzme set, tu je i kraj Domijuleorey je napisao/la:Bit ce ovdje ipak borbe do kraja.
27.10.2020
I to je to sto smo gledali zanimljivo, sad ce ga Rafa rasuti kao i Delpa u 1/2
Tako nekako, Domi će uzeti RG nekada, to je sigurno, al' protiv ovakvog Rafe to neće moći nikada.leorey je napisao/la:Zato imamo razliku od vrhunskog tenisera i sampiona. Gace se napune kad je najpotrebnije. Glava zatrokira.Raonffa je napisao/la:Sad ćeš vidjeti kad ga brejkne Rafa i uzme set, tu je i kraj Domijuleorey je napisao/la:Bit ce ovdje ipak borbe do kraja.
Fascinira kako ovi mladji talentirani luzeri ne mogu Nadalu i Rogeru uzet ni seta na GS, a mladji su nerijetko i po 10 godina.
27.10.2020
Ovdje se od prvog poena vidjelo da Tim nema nikakve sanse.
Nova garnitura tenisera nema sampionski duh i to je glavni problem. Talenat je tu, ali je problem u glavi.
Pokupit ce Nadal jos makar 5-6 GS titula do kraja karijere...
Nova garnitura tenisera nema sampionski duh i to je glavni problem. Talenat je tu, ali je problem u glavi.
Pokupit ce Nadal jos makar 5-6 GS titula do kraja karijere...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ovo je bas smijesno postalo koliko Rafa i Roger dominiraju nad ovom kao novom generacijom, skinu im gace u svlacionici, pa Boleli je veci otpor pruzio Rafi od ovog Theima
Zalosno koliko se prepao mali
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije loše za čovjeka kojem su predviđali kraj sa 32-33 godine, zbog svega što je prošao tokom karijere. A i zbog samog načina igranja. A ustvari Rafa sigurno ima snage za još najmanje 3 vrhunske sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
da, tu negdje.Captain4 je napisao/la:Između 8 i 10.jestamaji je napisao/la:ajd da vidimo koliko će gemova skupiti thiem![]()
Ne brinem se ja za Thiema, kada Rafa batali tenis zna se ko će osvajati RG. 3 minimalno u njegovoj vitrini očekujem.![]()
![]()
#vamosrafa
apropo rafe, neće taj prestati dok ga ne odnesu na nosilima ...
- legenda reala
- Kontakt:
Evo povreda
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
eno sad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.