Safet Sušić - Pape

1988risha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 1988risha » 23 apr 2014, 10:40

Pa bolji je ovaj Rahimić sa 38 nego ona dvojica sto nam ih ponudi protiv EGIPTA,kao alternativu... Rahimić i sad moze odigrat bez problema 45 minuta... mada mislim da moze i vise,jer dido nikad nije bio balerina... steta je samo sto nije igrao za bilo koji klub bar zadnja 2 mjeseca :D onda bi bio glavni :opaopa:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 apr 2014, 11:52

Bosna i Hercegovina je u posljednjih 20 godina imala veće i manje fudbalske zvijezde među reprezentativcima, manje ili više iskusne selektore, no prvom kome je pošlo za rukom da u reprezentaciji napravi optimalne uslove rada i idealan balans između stručnog štaba i igrača je Safet Sušić, čiji je uspješan rad nagrađen prvim historijskim plasmanom Bosne i Hercegovine na jedno veliko takmičenje.

Njegov rad i veliki rezultat nisu ostali nezapaženi u fudbalskom svijetu, pa je tako Safet Sušić prošle godine dobio ponudu Bešiktaša vrijednu 5 miliona maraka, koju je odbio bez previše razmišljanja, u želji da ostane u potpunosti skoncentrisan na posao u fudbalskoj reprezentaciji BiH, koja se u tom trenutku nalazila na pola puta kvalifikacija za Brazil 2014.

Kako saznaje **** portal iz odlično provjerenih menadžerskih izvora, nakon plasmana na Svjetsko prvenstvo, dodatno je porastao interes za trenerskim uslugama našeg selektora, a najkonkretniji su bili Saudijci koji su Papetu nezvanično ponudili da uz višemilionsku platu preuzme selektorsku poziciju njihove reprezentacije ili trenersku funkciju u jednom od njihovih najvećih klubova.

Nakon što je Sušić odbio i tu ponudu, u akciju dovođenja Papeta u Saudijsku Arabiju uključio se i saudijski princ, koji je poručio kako će privatnim avionom doći u Sarajevo na pregovore sa Safetom Sušićem, no i ta ponuda je odbijena.

Safet Sušić ima ugovor sa fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine do jula ove godine, a kako pišu domaći mediji, uskoro će biti pokrenuti pregovori o njegovom eventualnom produženju, nakon čega će biti puno jasnije ostaje li Safet Sušić na klupi Zmajeva i u kvalifikacijama za Euro 2016.
:bih: :bih: :bih:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 apr 2014, 12:15

Henderson je napisao/la: Kako saznaje **** portal iz odlično provjerenih menadžerskih izvora, nakon plasmana na Svjetsko prvenstvo, dodatno je porastao interes za trenerskim uslugama našeg selektora, a najkonkretniji su bili Saudijci koji su Papetu nezvanično ponudili da uz višemilionsku platu
Ma kako ja saznajem iz izuzetno provjerenih menadzerskih i posebno tajnih izvora Vrsajevica ganjaju Bayern i Real, ali on jos ceka da vidi ko je jaci, pa ce se odluciti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 23 apr 2014, 13:05

Principatus je napisao/la:
Henderson je napisao/la: Kako saznaje **** portal iz odlično provjerenih menadžerskih izvora, nakon plasmana na Svjetsko prvenstvo, dodatno je porastao interes za trenerskim uslugama našeg selektora, a najkonkretniji su bili Saudijci koji su Papetu nezvanično ponudili da uz višemilionsku platu
Ma kako ja saznajem iz izuzetno provjerenih menadzerskih i posebno tajnih izvora Vrsajevica ganjaju Bayern i Real, ali on jos ceka da vidi ko je jaci, pa ce se odluciti.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 apr 2014, 13:11

Principatus je napisao/la:
Ja sam cuo da u paketu sa Papetom traze Svena Tina i Seada Susica.
Ukoliko Sead ne bude u mogucnosti, saudijski princ svakako slijece u split po Tina pa ce pokusati dovesti i Speed Daemona Vrsketa.
Respect!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 apr 2014, 13:46

Hahaha...pa zasto u zadnje vrijeme Susic forsira pitanje produzetka ugovora ako mu nude tolike novce..a, da..zaboravio sam da je on patriota koji je pomagao kad je bilo najteze, preuzeo repku kad smo bili na nivou San Marina..tako da ga ne zanima novac, bitna mu je ova zemlja(u kojoj ne zivi), narod(za koji je apelirao da mu pomognu u najtezem periodu), i repka(koju je preuzeo radi samopromocije uz dogovor sa kriminalcem).

Okanimo se supljih prica, sasvim je jasno da je provaljen kao ubleha, niko ozbiljan mu nece dati angazman, i forsira produzenje ugovora.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 apr 2014, 13:48

Eh Sušiću, nadam se što prije leđa da ti vidimo. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 23 apr 2014, 13:49

Ne mogu da vjerujem da neko moze podrzavati vracanje Rahimica u ekipu . Rahimica treba postovati i odlicno je radio svoj posao dok je bio tu ali u zadnje dvije sezone tip je bio dva puta akter na utakmici . Ne bih imao nista protiv njegovog igranja da je bar malo redovniji . Ko god mu je savjetovao da produzi ovako besmisleno ugovor je budala !

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 apr 2014, 14:03

Joj sto volim pouzdane izvore,ko je izmislio tu frazu aferim mu :puke:

Rahimic je produzio karijeru iskljucivo i samo zbog reprezentacije.Taj isti selektor je to trazio od njega i rekao mu da mu treba.Odjednom se predomislio i izigrao ga.
Igrac poput Rahimica bi u normalnim reprezentracijama sigurno isao u Brazil samo zbog onoga sto on jeste da i zanemarimo da je on i ovakav kad ne igra nas ubjedljivo najbolji defanzivni vezni.Tako je kako je,okretanje glave od te cinjenice nece pomoci.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 23 apr 2014, 14:05

Sad će ga i barselona tražiti ko prije par mjesec, ali on nece da napusti BiH ostavivši joj neizvjesnost nad glavom, pravi patriota

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 apr 2014, 14:09

Onaj gore tekst nije sa indexa nego sa reprezentacije ba. Zato miševima nije povjerljiv. :kafa:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 23 apr 2014, 14:20

drummer je napisao/la:Joj sto volim pouzdane izvore,ko je izmislio tu frazu aferim mu :puke:

Rahimic je produzio karijeru iskljucivo i samo zbog reprezentacije.Taj isti selektor je to trazio od njega i rekao mu da mu treba.Odjednom se predomislio i izigrao ga.
Igrac poput Rahimica bi u normalnim reprezentracijama sigurno isao u Brazil samo zbog onoga sto on jeste da i zanemarimo da je on i ovakav kad ne igra nas ubjedljivo najbolji defanzivni vezni.Tako je kako je,okretanje glave od te cinjenice nece pomoci.
Zbog cega mozes biti tako siguran da bi Rahimic odgovorio zadatku pored cinjenice da dvije godine ne igra nogomet ? Ne slazem se s tobom , ako kao normalne reprezentacije pretpostavimo Njemacku ili Spaniju , mislim da nikad ne bi poveli igraca koji toliko dugo ne igra na profesionalnom nivou .

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 23 apr 2014, 14:30

donniedarko je napisao/la:
drummer je napisao/la:Joj sto volim pouzdane izvore,ko je izmislio tu frazu aferim mu :puke:

Zbog cega mozes biti tako siguran da bi Rahimic odgovorio zadatku pored cinjenice da dvije godine ne igra nogomet ? Ne slazem se s tobom , ako kao normalne reprezentacije pretpostavimo Njemacku ili Spaniju , mislim da nikad ne bi poveli igraca koji toliko dugo ne igra na profesionalnom nivou .
Ma nigdje veze. Znaci da vodimo igraca na SP koji je u zadnje tri godine odigro 60 minuta?! Pa ako je tako, i na desnom beku smo deficitirani, mujdza non stop povredjen, pa mogli smo penzionistu Salihamidzica realtivirari za SP, ha ja :).. Pa ni jedan Liechtenstein nebi zvao igrace na SP koji su u penziju, a mi, kao velika "sila" razmisljamo o tome povesti jednog 38godisnjeg penzionistu..neznam sta je Susuc do sad radio, znao je da Rahimic ne igra, da Medo nije DM, zasto nije pozivao vise igraca i isprobavao na toj poziciji?! A ne, on nam je doprinjeo Susica i Hadzica, koji ni u Liechtensteinu nebi bili medju boljima jer jednostavno nemaju nista posebno, bas nista..ali eto, 5 do 12 se uvijek najbolje nadje rijesenje :)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 apr 2014, 14:33

Zato sto je provjeren,kvalitetan igrac sa bezbroj velikih utakmica u nogama,uigran sa reprezentacijom.U odnosu na ono cime mi raspolazemo na tom mjestu on je ubjedljivo najbolje rijesenje.Njega samo treba dobro fizicki pripremiti,za ostalo krize nema.
To sto je na klupi u CSKA nije tragedija,to je veliki klub.Svega nekoliko nasih igraca,njih 2,3 igra u jacem klubu od CSKA.To je ta zamka,da igra recimo u Gaziantepu,Elazigu,Hajduku,Istanbulu,Rijeci,Zoryii, itd sigurno bi bio standardan.
Znaci nije isto igrati u CSKA i nekom lijevom klubu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 apr 2014, 14:36

Rahimić tu nije ništa kriv. Sve ono što je pozitivno u ovoj reprezentaciji je napravio Sušić, ali i negativne stvari.Što reče ovaj gore, Sušić je Rahimiću rekao da će ići na SP sa nama ako se plasiramo, da bi se sad pravio budala. :kafa: To je to njegovo držanje do svojih riječi i izjava. Blago rečeno izigr'o je igrača koji je s nama već duže vrijeme. Pokazao da ne drži do svoje riječi i do njega koliko do paščeta. Po*r'o se po njemu. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 23 apr 2014, 14:39

zizu1991 je napisao/la:Rahimić tu nije ništa kriv. Sve ono što je pozitivno u ovoj reprezentaciji je napravio Sušić, ali i negativne stvari.Što reče ovaj gore, Sušić je Rahimiću rekao da će ići na SP sa nama ako se plasiramo, da bi se sad pravio budala. :kafa: To je to njegovo držanje do svojih riječi i izjava. Blago rečeno izigr'o je igrača koji je s nama već duže vrijeme. Pokazao da ne drži do svoje riječi i do njega koliko do paščeta. Po*r'o se po njemu. :kafa:
U startu mu nije trebao nista obecavati , sam je sebe gurnuo u glupu situaciju i realno pokrenuo smijesnu raspravu o tome da li ga treba povesti ili ne .

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 apr 2014, 14:47

Nek RAhimic ide kao clan delegacija zasto mora ici kao igrac kad ionako nece ni minute zaigrati..Za sve je kriv SUšić jer i ono malo riječi što kaže sam sebe pobija..

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 apr 2014, 14:53

Nije on njemu obecao zbog njega nego zato sto nije nasao boljeg igraca,to je dosta puta sam rekao.Rahimic bi se oprostio prije dvije godine,produzio je iskljucivo zbog toga da pomogne reprezentaciji,znaci ne sebi,on se nece vise prodavati.Ako je vec tako onda je ljudski da se to ispostuje
Vecina nasih najboljih igraca je na neprimjeren nacin otislo iz reprezentacije,bacani su kao stare krpe.Vrijeme je da praksa prestane i da se s njima oprastamo onako kako dolikuje i kako su oni to zasluzili.
Prirodan slijed je da Rahimic,Ibricic,Pandza reprezentativnu karijeru zavrse u Brazilu a nakon SP lijepi razgovor i oprostaj,uz obavezno organizovanu utakmicu u njihovu cast.
Ovdje se radi o povjerenju i ljudskom odnosu,mi smo reprezentacija BiH,mi smo porodica,mi nismo klub u koji je neko donio pare,to treba razlikovati
Sve ovo smo gradili godinama a bitni kotacici su bili i ovi igraci.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 23 apr 2014, 15:01

drummer je napisao/la:Nije on njemu obecao zbog njega nego zato sto nije nasao boljeg igraca,to je dosta puta sam rekao.Rahimic bi se oprostio prije dvije godine,produzio je iskljucivo zbog toga da pomogne reprezentaciji,znaci ne sebi,on se nece vise prodavati.Ako je vec tako onda je ljudski da se to ispostuje
Vecina nasih najboljih igraca je na neprimjeren nacin otislo iz reprezentacije,bacani su kao stare krpe.Vrijeme je da praksa prestane i da se s njima oprastamo onako kako dolikuje i kako su oni to zasluzili.
Prirodan slijed je da Rahimic,Ibricic,Pandza reprezentativnu karijeru zavrse u Brazilu a nakon SP lijepi razgovor i oprostaj,uz obavezno organizovanu utakmicu u njihovu cast.
Ovdje se radi o povjerenju i ljudskom odnosu,mi smo reprezentacija BiH,mi smo porodica,mi nismo klub u koji je neko donio pare,to treba razlikovati
Sve ovo smo gradili godinama a bitni kotacici su bili i ovi igraci.
Da nije malo prerano da se Pandza oprosti od repke? Momak je prilicno mlad i ako se vrati u formu, kakvu je imao prije povrede, sigurno da bi bio vazan igrac i dio nase repke..pogotovo sad, kad se Spahic oprosti..treba uvijek imati alternativa

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 apr 2014, 15:04

Pa kazem,ako se na njih vise nece racunati onda to treba zavrsiti na lijep nacin a ne mucki.Bili su na spisku u kvalifikacija,SP je nastavak toga,neka to zavrse i ako vise ne trebaju uredu.
Naravno da Pandza moze igrati jos,pa i taj famozni Ibricic.Ako budu zasluzivali poziv ubuduce svojim igrama zasto ne.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 3 gosta.