Pa poenta je da su ta 2 tima tu negdje- da vi niste Liverpool ili Bayern kad bi imali malo bolji napad.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
27.10.2020
- LlullSergio
- Kontakt:
Ja nisam dao tu izjavu, ne znam sto meni repliciras.leorey je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:50Pa poenta je da su ta 2 tima tu negdje- da vi niste Liverpool ili Bayern kad bi imali malo bolji napad.
Prvo poluvrijeme Villareala na NC je bilo na nivou kantonalne lige BiH
Hazard i Martin uletili u prvih 11 nakon svega par treninga, Nacho igrao stopera, Dani odmah nakon povrede u prvih 11, Benzema nije igrao, nisi imao nijednog defanzivnijeg veznjaka na raspolaganju , Lucas na krilu itd itd. Bukvalno je Villareal trebao rutinski dobit ovo, bod je apsolutna premija 
Jednostavno priznaj da si lupio glupost ovo da bi Real sa boljim napadom bio na nivou Liverpoola i Bayerna.Epidaurus je napisao/la: ↑21 nov 2020, 20:01Hazard i Martin uletili u prvih 11 nakon svega par treninga, Nacho igrao stopera, Dani odmah nakon povrede u prvih 11, Benzema nije igrao, nisi imao nijednog defanzivnijeg veznjaka na raspolaganju , Lucas na krilu itd itd. Bukvalno je Villareal trebao rutinski dobit ovo, bod je apsolutna premija![]()
Još mu kroz noge probaci.
Al ovo je Pike zasro svojim primanjem. Odbi se ko od klade.
Al ovo je Pike zasro svojim primanjem. Odbi se ko od klade.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Nojer na respiratoru
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Citam kako novi pred.Barse moze samo proglasiti bankrot kluba nema kome nisu duznini a korona ih dotukla hvala lp
Zadnja izmjena: Pale, dana/u 21 nov 2020, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Atletico ima idealnu situaciju za osvajanje lige.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kad se sjetim da sam pisao da Ter Stegen treba branit za Elf ispred Nojera. 
Klocina.
Klocina.
Daj nam još Depaya i Wijnalduma pa da se vratimo u onu eru Holanđana kad smo se borili za 4. mjesto.

A eto, ono nije Neuer sklon ovim stvarima
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma pravio je fejlove i on dakako, al je bolji golman i sad od ovog.
Inace ovo je bio odgovor leoreyu za Thibu neko vece
Inace ovo je bio odgovor leoreyu za Thibu neko vece
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa obzirom da je najbolji napadač u ekipi 33 godišnji Benzema, možda i nije daleko od istine.jasmin10 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 21:35Jednostavno priznaj da si lupio glupost ovo da bi Real sa boljim napadom bio na nivou Liverpoola i Bayerna.Epidaurus je napisao/la: ↑21 nov 2020, 20:01Hazard i Martin uletili u prvih 11 nakon svega par treninga, Nacho igrao stopera, Dani odmah nakon povrede u prvih 11, Benzema nije igrao, nisi imao nijednog defanzivnijeg veznjaka na raspolaganju , Lucas na krilu itd itd. Bukvalno je Villareal trebao rutinski dobit ovo, bod je apsolutna premija![]()
Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.