BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Sad kad ovo vidim, Damir je dobio odlican zdrijeb 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Dzumhur je jako dobro prosao,moglo je puno gore od ovoga
-
oldtown1990
- Kontakt:
Bravo Mirza. Ovaj put sansu moras iskoristit!
Prije svega svaka cast majstore.. Ovo je hvala svima nama koji smo kako uz tebe tako i uz ostale nas igrace, i kada gubite i kada pobijedjujete 
@Unno sa nasim se nikad ne zna
@Samire halali brate, nije nikakva uvreda nego uvijek tako kad nema streama, pa kad neko napise odlican forhend ili nesto sl.mi svi navalimo daj link daj link
@Spanac nadam se da si me poslusao i odigrao na Mirzu mogo si fine novce uzet
@Unno sa nasim se nikad ne zna
@Samire halali brate, nije nikakva uvreda nego uvijek tako kad nema streama, pa kad neko napise odlican forhend ili nesto sl.mi svi navalimo daj link daj link
@Spanac nadam se da si me poslusao i odigrao na Mirzu mogo si fine novce uzet
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Basic igra s Mynenijem,favorit je u tom mecu definitivno
Izgleda da ga Mirza u prošlosti zayeb'o pa mu tiket nije prošao. Zato ga sad i mrziVirtu4l je napisao/la:Zanimljivo da ti pišeš o optimizmu,thelightblue je napisao/la:Ako nismo optimisti protiv Edmunda, onda je ovo vrijeme da prestanemo pratiti Damira i potpuno bosanski tenis, to je to.
thelightblue je napisao/la:Smijesno je kad vi jos uvjek se nadate da ovaj Basic ce biti u glavnom zdrijebu
Bravooo za našeg najboljeeg tenisera
Eh hajmo sad Vaše mišljenje koga bi , ma da nije bas u redu jer kod nasih se nikad ne zna,ali eto jace je to od mene ,koga bi vi za protivnika Mirzi a poslije cemo za Aldina kad prodje Nedovjesovabadel62 je napisao/la:Krajicek,Andujar,Vesely,Ferer,Estrela -Burgos,Hase,kuznetsov,monfils,gimeno-traver,sock,F.lopez i jos imaju tri meča gdje se sastaju Q vs Q
Ja bi licno krajiceka (prosjek u rangu Mirze) Estrela (godine cine svoje,na zemlji se rodio ,losa forma itd) gimeno traver (Mirza je u rangu s njim ) ,mislim da bi Mirza tu mogao pokazti svoje kvalitete ,i mozda kuznetsov .
FK Sarajevo !
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Myneni uzeo
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Ma je.bes Edmunda samo ja sam izgubio nadu da Damir moze pobijedit nekog ozbiljnog tenisera.. i ako prodje prvu rundu ispada odma u sledecoj 98% nazalost
This time next year we'll be millionaires.
- pravnik1981
- Kontakt:
pocinje ludilo Australije...gledanje i navijanje do jutra...bravo Mirza ...joj kad se sjetim ovoga
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5743DC0A
Bravo za Mirzu, protiv Mynenia za MD. 
Edmund je dobar teniser, ali sigurno da i Damir ima svoje sanse. Potuci se pa sta bude.
Idemo Aldine!
Edmund je dobar teniser, ali sigurno da i Damir ima svoje sanse. Potuci se pa sta bude.
Idemo Aldine!
E yebem li ga Mirza, od Lacka smo došli do Mynenija, to se stvarno mora uzeti. Gledam mu statistiku, približan omjer vinera i neforsiranih, znači da lupa k'o lud.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
HAhaha meni je AO najdrazi slam ne znam zasto , a posebnu mi draz ovih godina ima radi nasihpravnik1981 je napisao/la:pocinje ludilo Australije...gledanje i navijanje do jutra...bravo Mirza ...joj kad se sjetim ovoga![]()
![]()
![]()
![]()
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5743DC0A
Zamislite samo kad bi bila tri predstavnika u MD australian opena,kako bi to bilo ludooo
Sad sam malo googlao o vidio da Indijac u karijeri nije isao bolje od 166-estog mjesta na listi. Msm da Mirza mora odigrat maksimalno i da tu problema nece biti...
Sto se tice MD-a samo nek dodje do njega meni je svejedno skim ce igrat
Sto se tice MD-a samo nek dodje do njega meni je svejedno skim ce igrat
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gdje to piše? Ako je na slamtracku onda nije tačno jer oni stave acevi = winneri i duple = ueVirtu4l je napisao/la:E yebem li ga Mirza, od Lacka smo došli do Mynenija, to se stvarno mora uzeti. Gledam mu statistiku, približan omjer vinera i neforsiranih, znači da lupa k'o lud.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
oldtown1990
- Kontakt:
J.Tinjic u 1/2 finalu dubla u Antaliji. Da ne zapostavimo nase zene 
Bravo Mirza, mora se ovo iskoristiti sada do kraja
Edmund je Goffina u DCu napravio smiješnim u prva dva seta, ne vidim kako se Damir može odbraniti od njegovog forhenda...ne može igrati ni na fizičku spremu, jer je momak prespreman
Idemo Šetkara, idemoooo
Edmund je Goffina u DCu napravio smiješnim u prva dva seta, ne vidim kako se Damir može odbraniti od njegovog forhenda...ne može igrati ni na fizičku spremu, jer je momak prespreman
Idemo Šetkara, idemoooo
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 15 jan 2016, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
Da, ali ovaj put ima kompletna statistika, sve su uredno ispratili.Unofficialpage je napisao/la:Gdje to piše? Ako je na slamtracku onda nije tačno jer oni stave acevi = winneri i duple = ueVirtu4l je napisao/la:E yebem li ga Mirza, od Lacka smo došli do Mynenija, to se stvarno mora uzeti. Gledam mu statistiku, približan omjer vinera i neforsiranih, znači da lupa k'o lud.
http://www.ausopen.com/en_AU/scores/sta ... 211ms.html
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- pravnik1981
- Kontakt:
hajdde Aldine sine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.