Ima.Cartman je napisao/la:Ima li nade da Djuric zaigra protiv Juventusa veceras?
CESENA vs Juventus: Leali; Perico, Krajnc, Lucchini, Renzetti; Giorgi, De Feudis, Zè Eduardo; Brienza; Djuric, Defrel. #SerieA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Ima.Cartman je napisao/la:Ima li nade da Djuric zaigra protiv Juventusa veceras?
A vidim yebo trenera caca njegov, mislim na Hajradinovica, za Zolotica je odlicno sto je ikako u kombinacijama trenutno.FaraonTM je napisao/la:Hajradinović i Zolotić na klupi Genta večeras.
Ma dobro, odigrao je par utakmica u nekoliko dana i vjerovatno ga odmara zbog toga. Još je relativno mlad i novi igrač i treba mu dozirati minutažu.Sabinho je napisao/la:A vidim yebo trenera caca njegov, mislim na Hajradinovica, za Zolotica je odlicno sto je ikako u kombinacijama trenutno.FaraonTM je napisao/la:Hajradinović i Zolotić na klupi Genta večeras.
Ima mali znanje samo mu malo adaptacije treba, biti ce on u A repci ubrzo !!!FaraonTM je napisao/la:Ma dobro, odigrao je par utakmica u nekoliko dana i vjerovatno ga odmara zbog toga. Još je relativno mlad i novi igrač i treba mu dozirati minutažu.Sabinho je napisao/la:A vidim yebo trenera caca njegov, mislim na Hajradinovica, za Zolotica je odlicno sto je ikako u kombinacijama trenutno.FaraonTM je napisao/la:Hajradinović i Zolotić na klupi Genta večeras.

Jos da se nalazi u gol prilikama, a njih je stvarno malo. Vise saigraci forsiraju Defrela nego njega (sto je i ocekivano, Defrel im je najbolji igrac).calcio je napisao/la:Dobro se krece Djuric, dobija zracne duele (ocekivano). jos kad bi ga procepili golovi...
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BiH26, General505, HariTz, lol89, Mostarska, Sheyi, torbica, zikerrz21 i 85 gostiju.