Kakva oprema Tito lijepi
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

"Mihojević je imao da bira nekoliko klubova, ali je on odabrao PAOK. Vidio je evoluciju Cimirota u tom klubu, naučio je mnogo o PAOK-u i razgovarao nekoliko puta sa njim (Cimirotom), koji mu je objasnio sve što je želio da sazna i njegovim šansama da nađe svoju ulogu u tom timu. To mu je pomoglo da se odluči za PAOK", istakla je Sabrina Buljubašić.
Ovaj Crepulja spada u "kapitalce". Baš jako dobra karijera i sigurno da je kvalitetan.Vezni fudbaler se večeras priključuje pripremama FK Sarajevo
Novo pojačanje stiže u FK Sarajevo Dvadesetčetverogodišnji vezni fudbaler, Ljuban Crepulja, večeras će se priključiti pripremama FK Sarajevo u Antaliji, saznaje naš portal. Radi se o veznom fudbaleru koji je posljednji angažman imao u Bjelorusiji, u Shaktyoru iz Soligorska, kao pozajmljen igrač belgijskog Mechelena. Posjeduje bosanskohercegovačko državljanstvo, a prošao je omladinsku školu zagrebačkog Dinama, nakon čega je nastupao za Hrvatski Dragovoljac i Slaven Belupo prije odlaska u Belgiju. U zimskom prelaznom roku 2016. godine pominjao se kao moguće pojačanje Celtica.
Nije se samo povezivao vec je trebao potpisat, celtic trazio jos sedam dana od slaven belupa ovi to nisu dopustili i celtic dovede nekog robertsa iz man citya.BordoSarajevo je napisao/la:Ima naš pasoš, što je najbitnije. Igrao je u inostranstvu, mora imat neki kvalitet čim je dospio do belgijske lige, a 2016 godine se povezivao i sa Celticom. Ja sam prezadovoljan, a prvi put čuo za ovog sinoć kad je neko stavio njegov klip, ali igrao je u dosta kvalitetnim ekipama i mislim da će biti pravo pojačanje ako dođe.
Jel se priključio pripremama ili će se priključiti?
Ovo je vjerovatno zamjena za Mihojevića, Adukor ide na stopera dok će ovaj na mjesto Adukora, moja pretpostavka.
Veceras mu je prvi trening kaoBordoSarajevo je napisao/la:Ima naš pasoš, što je najbitnije. Igrao je u inostranstvu, mora biti kvalitet čim je dospio do belgijske lige, a 2016 godine se povezivao i sa Celticom. Ja sam prezadovoljan, a prvi put čuo za ovog sinoć kad je neko stavio njegov klip, ali igrao je u dosta kvalitetnim ekipama i mislim da će biti pravo pojačanje ako dođe.
Ovo je vjerovatno zamjena za Mihojevića, Adukor ide na stopera dok će ovaj na mjesto Adukora, moja pretpostavka.
Prvotimci Bordo kluba sutra će odigrati drugu prijateljsku utakmicu u Turskoj. Naš klub će odmjeriti snage sa ruskim drugoligašem FC Kuban Krasnodar. Utakmica će se igrati u trening centru Titanic Hotela sa početkom u 16.30 sati/ 18.30 sati po lokalnom vremenu, a prenos utakmice je planiran na Sportsport.ba u slučaju da svi tehnički uslovi budu zadovoljeni.
Al brate mene strah ako Adukor igrao stopere. Jest da se nije lose pokazao na toj poziciji, ali on je vise kao defanzivni vezni i tu ga treba koristiti. Opet sef najbolje zna...BordoSarajevo je napisao/la:Ima naš pasoš, što je najbitnije. Igrao je u inostranstvu, mora biti kvalitet čim je dospio do belgijske lige, a 2016 godine se povezivao i sa Celticom. Ja sam prezadovoljan, a prvi put čuo za ovog sinoć kad je neko stavio njegov klip, ali igrao je u dosta kvalitetnim ekipama i mislim da će biti pravo pojačanje ako dođe.
FrancescoTotti je napisao/la:Nije se samo povezivao vec je trebao potpisat, celtic trazio jos sedam dana od slaven belupa ovi to nisu dopustili i celtic dovede nekog robertsa iz man citya.BordoSarajevo je napisao/la:Ima naš pasoš, što je najbitnije. Igrao je u inostranstvu, mora imat neki kvalitet čim je dospio do belgijske lige, a 2016 godine se povezivao i sa Celticom. Ja sam prezadovoljan, a prvi put čuo za ovog sinoć kad je neko stavio njegov klip, ali igrao je u dosta kvalitetnim ekipama i mislim da će biti pravo pojačanje ako dođe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.