Safet Sušić - Pape

bosnas_
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bosnas_ » 23 apr 2014, 15:26

Kakav Rahimic,covjek ima 38 godina i vec 3-4 godine uopste ne igra za svoj klub,glupost je njega i spominjati!
Zec,Besic,ibricic pa i Stilic su igraci koji zasluzuju poziv na SP,igraju standardno u svojim klubovima,ito sasvim dobro,sto je jako vazno.... sto se tice Zahirovica,ne znam fakat,on u reprezentaciji nikad nije zakazao,i ako igra za Bohum bar po 20-30 minuta treba o njemu dobro razmisliti. Zahvalan je igrac,dugo je sa ekipom,kao i Stevanovic,ali oni kao drugoligaski igraci moraju u svojim klubovima redovno igrati da bi skrneuli paznju selektora kao sto to radi Visca! Jedno je sigurno,niti jedan igrac iz HNL,kvalitetom ne zasluzuje poziv u reprezentaciju! u tome su saglasni bukvalno svi!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 apr 2014, 15:37

Kakav Rahimic,on ne igra pa odmah poslije kaze Zahirovic koji isto ne igra nikad u reprezentaciji nije zakazao.Kao Rahimic zakazao :crazy:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 apr 2014, 15:46

Henderson je napisao/la:Onaj gore tekst nije sa indexa nego sa reprezentacije ba. Zato miševima nije povjerljiv. :kafa:
Ako je aleksandar dostojan, ode ti u Banovice.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 23 apr 2014, 15:51

zizu1991 je napisao/la:Rahimić tu nije ništa kriv. Sve ono što je pozitivno u ovoj reprezentaciji je napravio Sušić, ali i negativne stvari.Što reče ovaj gore, Sušić je Rahimiću rekao da će ići na SP sa nama ako se plasiramo, da bi se sad pravio budala. :kafa: To je to njegovo držanje do svojih riječi i izjava. Blago rečeno izigr'o je igrača koji je s nama već duže vrijeme. Pokazao da ne drži do svoje riječi i do njega koliko do paščeta. Po*r'o se po njemu. :kafa:
Sa tim potezom je stavio repku na prvo mjestu, gdje joj je i mjesto. Ne može Rahimic biti iznad repke nikako, pa da je 20 godina u istoj, a nije. Svaka njemu cast, hvala mu za sve, ali on ce uzimati nekome mjesto, a necemo imati neke znacajne koristi. Iskustvo u ovom slucaju igra vrlo malu ulogu, jer su svi pocetnici na SPu, pored toga imamo dovoljno iskusnih igraca u repci da bi se zauzimalo jedno mjesto od igraca koji nece vidjeti terena.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 apr 2014, 16:12

Rahimic ako ima obraza, a vjerujem da ima, sam ce priznat da nema sta trazit na SP-u. I pretjeruje se njegov stari kvalitet i znacaj za repku. Iskreno ne vidim po cemu je neka legenda. Zahvalan igrac koji je igrao 4-5 godina, nista vise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 23 apr 2014, 16:15

skile je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Rahimić tu nije ništa kriv. Sve ono što je pozitivno u ovoj reprezentaciji je napravio Sušić, ali i negativne stvari.Što reče ovaj gore, Sušić je Rahimiću rekao da će ići na SP sa nama ako se plasiramo, da bi se sad pravio budala. :kafa: To je to njegovo držanje do svojih riječi i izjava. Blago rečeno izigr'o je igrača koji je s nama već duže vrijeme. Pokazao da ne drži do svoje riječi i do njega koliko do paščeta. Po*r'o se po njemu. :kafa:
Sa tim potezom je stavio repku na prvo mjestu, gdje joj je i mjesto. Ne može Rahimic biti iznad repke nikako, pa da je 20 godina u istoj, a nije. Svaka njemu cast, hvala mu za sve, ali on ce uzimati nekome mjesto, a necemo imati neke znacajne koristi. Iskustvo u ovom slucaju igra vrlo malu ulogu, jer su svi pocetnici na SPu, pored toga imamo dovoljno iskusnih igraca u repci da bi se zauzimalo jedno mjesto od igraca koji nece vidjeti terena.
Ne može Rahimnić biti iznad reprezenatcije, prije mjesec dana bilo je, ne može Džeko ni Spaha biti iznad reprezentacije, pa je još prije bilo ne može Braco biti i tako to. Ta istinita rečenica (jer zaista niko ne bi trebao biti iznad reprezentacije) u nas nažalost postaje način iliti lajt motiv kako da **** naše najbolje igrače.

Rahimić po igračkoj formi vjerovatno ne zaslužuje da ide na svjetsko. Ali ima jedno veliko ali, ako ne ode na svjetsko, iza nas će ostati jedna tužna istina da je njemu netko slagao, da ga je netko iskoristio, da je u ovoj zemlji laž vrhovna vrijednost, i da ne postoji osnovno poštovanje ljudske ličnosti i njegovih djela. Ako nekome nešto obećaš u trenutku kada ti on treba, i onda to zaboraviš kada ti taj postane višak, onda si lažov, prevarant. A oni koji te u tome podržavaju istovremeno podržavaju laž i prevaru kao vrijednost na kojoj se nešto može graditi.

A u krivu su. Bogami.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 apr 2014, 16:17

Rahimic je u karijeri postigao vise nego sto ce nase pola reprezentacije zajedno..

Nece biti naravno na spisku, jer nece ponuditi braci novac

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 23 apr 2014, 16:17

Cartman je napisao/la:Rahimic ako ima obraza, a vjerujem da ima, sam ce priznat da nema sta trazit na SP-u. I pretjeruje se njegov stari kvalitet i znacaj za repku. Iskreno ne vidim po cemu je neka legenda. Zahvalan igrac koji je igrao 4-5 godina, nista vise.
Upravo tako.
Ma kod nas je lahko biti legenda, heroja zaduzio naciju itd... :roll: evo kuca u 39 godinu, ne igra 3, 4 godine nikako.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 apr 2014, 16:19

Cigri je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Rahimic ako ima obraza, a vjerujem da ima, sam ce priznat da nema sta trazit na SP-u. I pretjeruje se njegov stari kvalitet i znacaj za repku. Iskreno ne vidim po cemu je neka legenda. Zahvalan igrac koji je igrao 4-5 godina, nista vise.
Upravo tako.
Ma kod nas je lahko biti legenda, heroja zaduzio naciju itd... :roll: evo kuca u 39 godinu, ne igra 3, 4 godine nikako.
Meni se nekad cini da je dovoljno bit star da bi bio "legenda". A trenutni igraci se pljuju, kritikuju i vrijedjaju na najgore nacine (Spahic i Dzeko pogotovo).

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 23 apr 2014, 16:22

Cartman je napisao/la:
Cigri je napisao/la:
Upravo tako.
Meni se nekad cini da je dovoljno bit star da bi bio "legenda". A trenutni igraci se pljuju, kritikuju i vrijedjaju na najgore nacine (Spahic i Dzeko pogotovo).
Neki nisu ni svjesni koliko znaci Spahic, ali neka otice Spaha jednog dana :( nadam se jos EP..
Dzeko :? no koment :arrow:
Zadnja izmjena: Cigri, dana/u 23 apr 2014, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 23 apr 2014, 16:22

Bitno mu je SP jer se vjerovatno namjerava baviti trenerskim poslom, i jako dobro dodje uknjizeno participiranje na velikom takmicenju..i vecinu stvari si u pravu.

S druge strane mu moze biti krivo zbog guranja nekih poluigraca od kojih ce i sad bolje odigrati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Cartman
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 23 apr 2014, 16:24

velez_mostar je napisao/la:
Bitno mu je SP jer se vjerovatno namjerava baviti trenerskim poslom, i jako dobro dodje uknjizeno participiranje na velikom takmicenju..i vecinu stvari si u pravu.

S druge strane mu moze biti krivo zbog guranja nekih poluigraca od kojih ce i sad bolje odigrati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Naravno, nije nista bolje pozvat ublehe poput Kvrzica, Tinkya, Hadzica i ostalu bandu.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 23 apr 2014, 16:25

Cartman je napisao/la: Meni se nekad cini da je dovoljno bit star da bi bio "legenda". A trenutni igraci se pljuju, kritikuju i vrijedjaju na najgore nacine (Spahic i Dzeko pogotovo).
Al u ovoj priči uopšte nije bitno je li netko legenda. Bitno je da se čovjek oprostio od reprezenatcije i onda kad je došlo dur guzici sjetili ga se, obećali mu, čovjek povjerovao, produžio karijeru za dvije godine (šta njemu treba da se u ovim godinama zajebaje po ruskoj zimi, svakako tamo ima i kakvo činovničko mjesto u klubu, a i dovoljno je zaradio)i onda paf, dođu naši šejtani i kažu mu, **** ga jarane, mi se zajebavali,ne trebaš nam više.

Fuj.....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 apr 2014, 16:29

gost je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Meni se nekad cini da je dovoljno bit star da bi bio "legenda". A trenutni igraci se pljuju, kritikuju i vrijedjaju na najgore nacine (Spahic i Dzeko pogotovo).
Al u ovoj priči uopšte nije bitno je li netko legenda. Bitno je da se čovjek oprostio od reprezenatcije i onda kad je došlo dur guzici sjetili ga se, obećali mu, čovjek povjerovao, produžio karijeru za dvije godine (šta njemu treba da se u ovim godinama zajebaje po ruskoj zimi, svakako tamo ima i kakvo činovničko mjesto u klubu, a i dovoljno je zaradio)i onda paf, dođu naši šejtani i kažu mu, **** ga jarane, mi se zajebavali,ne trebaš nam više.

Fuj.....
Pa Susic je hronicni lazov i covjek koji svako dvije sedmice promjeni misljenje. Rahimic je jos jedna zrtva Papetovog jezika. U njega je uvijek jezik bio brzi od mozga.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 23 apr 2014, 16:36

Cartman je napisao/la:
gost je napisao/la:

Fuj.....
Pa Susic je hronicni lazov i covjek koji svako dvije sedmice promjeni misljenje. Rahimic je jos jedna zrtva Papetovog jezika. U njega je uvijek jezik bio brzi od mozga.
Ma kakvi, Susiceva inteligencija je stvarno na nivou :mrgreen: :beba:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 23 apr 2014, 16:43

Ako je Pape obeco Rahimicu da ce ga vodit i kad su ga pojedini priej kritikovali Susic je govorio ne dirajte Rahimica ok. sto onda sad jedes **** i ubacivas Tinu i Hadzica koji su nisu zasluzeni za plasman nikako fuj

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 apr 2014, 16:51

Susicu fali pedagoski odnos sa igracima, a za to treba edukacija. Kaze da ekipi ne treba psiholog, sto jos jednom potvrdjuje da on trenira ekipu iz 21 stoljeca na principima 20 stoljeca, sto je teski nonsens.

Sto se mene tice, moj stav po njemu je poznat. Cekam jos jednom spisak, da mi skoci na glavu, i da potvrdi sve ono sto o njemu mislim. Medjutim, nece ni mene vise zanimati, pretvaram se nakon popisa igraca u obicnog navijaca bez kriticnog razmisljanja, jer nema potrebe za bilo kakvu dalju raspravu, on svakako ne mijenja svoj kurs ni mm, dakle glavom kroz beton, pa cija tikva prije pukne.

Ne ocekujem ni Besica, ni Arslanagica na popisu a to je poprilicno pogubno, jer bi obadvojica imala mjesto u prvih II, ali ako nikome ne smeta, sto bi meni smetalo, ha ja, odo i ja plesati sambu, hebe mi se. Neka uvodi poluamatere u igru ako se nesto desi. Samo jedno je jasno, vremena za papire Arslanagica je bilo na pretek, vremena za Besica i gladjenje odnosa je bilo na pretek, a uradilo se nista nije. Igra na kartu poluamatera, a najvise ce se njemu odbiti od glavu.

Nadam se sto vecem uspjehu na SP-u, iako bi to mozda znacilo produzenje ugovora sa ovim covjekom, medjutim potajno se nadam, da ce na poziciju selektora doci ubuduce covjek sa barem dva razreda skole koji posjeduje nesto mudrije razmisljanje.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 apr 2014, 17:14

Sve bi to bilo uredu da na spisku nema padobranaca,u tome je poenta.Nemam ja nista protiv da ne bude ni on ni padobranci ali znamo da ce padobranci ici.
Kako ovi branioci lika djela selektora kazu,svakako nece igrati i idu da popune broj.Pa postenije je da broj popunjavaju onda igraci koji nesto znace ili su bar nekad znacili.
Iako ja ne mislim da iko treba ici da popuni broj,nego treba povesti odreda igrace koji stvarno mogu igrati ako zatreba.
Svasta se desava,vidjeli smo sinoc,jedna bezazlena intervencija Cecha i puf,kraj sezone,u sekundi.Ne daj Boze da je umjesto njega bio Beg.Previse se to amaterski shvata i gleda.Mislim,koji profesionalac se oslanja na srecu da nece biti povreda,suludo razmisljanje.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 apr 2014, 17:35

Arslanagic cega potvrdu FIFA-e, ako dodje za par sedmica bice na spisku. jedan se vraca, a ko znacemo za par sedmica.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 apr 2014, 17:43

emir79 je napisao/la:Arslanagic cega potvrdu FIFA-e, ako dodje za par sedmica bice na spisku. jedan se vraca, a ko znacemo za par sedmica.
Samke Muratovic. :kafa:

Protiv Egipta bio bolji od Tinceka. :cool:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Meshko91 i 3 gosta.