Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa šta ima veze što je rekao, automatski se i ja moram složiti je li?muxa je napisao/la:Evo odmah sam ugasio tvAdamSmith je napisao/la:Prekrašaj Montoliva nad Marchisiom na 18 metara ćemo zanemariti.
Vama ako je Pirlov start crveni prestanite gledati fudbal.![]()
Pa navijac Juventusa je prvi rekao da je trebao dobiti crveni, a ja to nebi ni spomenuo nego je to bio odgovor na tvoju konstataciju da je pobjeda cista kao suza.
mah, Verona, vi i mi se borimo za ELmuxa je napisao/la:Umjesto da se priblizimo Napoliju na 14 sad nam bjeze 17 bodova. Valja nam sad osvojit LP pa da i sljedece sezone igramo
Po meni imaju vise sanse od Verone, mada ce bit gustoChinaglia je napisao/la:ma kakva Parma, njih nosi serija, kad je prekinu, ponovo će u prosjek, itdne mogu oni držati korak do kraja, nema šanse
Moguće. Ali mislim da imaju kvalitetniju ekipu. Nije malo 14 utakmica bez poraza.Chinaglia je napisao/la:ma kakva Parma, njih nosi serija, kad je prekinu, ponovo će u prosjek, itdne mogu oni držati korak do kraja, nema šanse
nije, ali Verona je ipak ispred .. iako ni oni ne mogu igrati kao u prvom dijelu sezoneL'Avvocato je napisao/la:Moguće. Ali mislim da imaju kvalitetniju ekipu. Nije malo 14 utakmica bez poraza.Chinaglia je napisao/la:ma kakva Parma, njih nosi serija, kad je prekinu, ponovo će u prosjek, itdne mogu oni držati korak do kraja, nema šanse
Chinaglia je napisao/la:@IlCapitano, evo ga provocira Interiste
pa kako onda trvdiš neki dan da je ono cisit penal za inter, ako je fudbal igra za muškarce, a ne za balerineAdamSmith je napisao/la: Start Pirla ni u snovima nije crveni, fudbal je za muškarce, ne za balerine. I dalje ostajem pri tome da je pobjeda čista kao suza čim Corriere dello Sport ne plače.
Ovo kako je danas postalo čovjek neće smijeti ni klizeći uletiti.
al se ne izvija kao balerina na bezazleni kontakt, u tom je poentaAdamSmith je napisao/la:Fudbal se igra nogama, ne rukama.
tm kaze da je u bologniChinaglia je napisao/la:nego, sjeća l' se neko Aquafresce, šta je s njim jebt?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.