Vi kolektivno trebate kod nekog psihoterapeuta!Sviuodbranu je napisao/la: ↑20 maj 2020, 00:04To vas uce na ustasko-fasistickim portalimaMMM je napisao/la: ↑19 maj 2020, 22:54Seres bez veze, da vas je neko prije dvaes godina pito jeste li siti ili suniti, blejali bi ko krava u sarena vrataSviuodbranu je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:11
Ta "islamska republika "negira samu osnovu Islama.
Siti su izmijenili Kur'an Casni, ne mole se bogu na isti nacin,hazreti Aliju obozavaju kao poslanika,Neuzubilah.
Ti ako ne znas razliku izmedju Sita i Sunita ne znam zasto pises o onome sto ne poznajes.![]()
Hvala Allahu na Din Islamu, i njegovoj iskri koja stotinama godina sjaji Bosnom (od Save do mora)...Nisu ga ugasili svabe, niti kraljevina Jugoslavija, niti komunisti, niti agresija i genocid pa necete ni vi...
Toliko o tome ko je ko, prije dvadeset ili dvijesto godina.
Bolje ti vidi ko si i sta si, prije nego pametujes drugima. Raskrsti sam sa sobom.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
MMM je napisao/la: ↑20 maj 2020, 09:07Vi kolektivno trebate kod nekog psihoterapeuta!Sviuodbranu je napisao/la: ↑20 maj 2020, 00:04To vas uce na ustasko-fasistickim portalima![]()
Hvala Allahu na Din Islamu, i njegovoj iskri koja stotinama godina sjaji Bosnom (od Save do mora)...Nisu ga ugasili svabe, niti kraljevina Jugoslavija, niti komunisti, niti agresija i genocid pa necete ni vi...
Bolje ti vidi ko si i sta si, prije nego pametujes drugima. Raskrsti sam sa sobom.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa zar nije za psihoanalize, kad je već spomeuo portale i forume, da po partizanskim podacima u BIH je na strani NDH poginulo više Muslimana nego Hrvata 28000>22000, a na tim forumima i portalima nema nijedan potomak tih fašista.Heller je napisao/la: ↑20 maj 2020, 10:54MMM je napisao/la: ↑20 maj 2020, 09:07Vi kolektivno trebate kod nekog psihoterapeuta!Sviuodbranu je napisao/la: ↑20 maj 2020, 00:04
To vas uce na ustasko-fasistickim portalima![]()
Bolje ti vidi ko si i sta si, prije nego pametujes drugima. Raskrsti sam sa sobom.![]()
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Il su skontali da je ideologija koju ti pratiš za debile.
Nullius in verba
Kamen i smilje udarili u glavu
Ja ni sad ne znam jesmo li šiti ili suniti, a mrzi me da guglam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nekako najbolje bit dervis vidis ljude da su meraklije a u vjeri sigurno vole pojest i popiti a ovo siti suniti jedni bi te vezali i bacili sa sedmog a drugi se udaraju bicem kao blesavi i lizu homeinijev mezar

-
- Kontakt:
Od tri zla izaberi manje, je l'?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ciji je ovaj MMM ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nema mi smisla, kako su ga mogli za dan osudit baMostarwolf1981 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 12:10Uslovno/uvjetno dobio, tako mi kaze jaran koji ga poznaje, pa sad ako laze on lazem i ja![]()
Let's talk about SIX baby!
Možeš sklopiti nagodbu sa tužilaštvom. Al sumnjam. Vidio sam da je to jedan lik napisao. A lik je malo je reć nepouzdan i tindrla.Fowl95 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 12:14Nema mi smisla, kako su ga mogli za dan osudit baMostarwolf1981 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 12:10Uslovno/uvjetno dobio, tako mi kaze jaran koji ga poznaje, pa sad ako laze on lazem i ja![]()
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.