izvoremir79 je napisao/la:Arslanagic cega potvrdu FIFA-e, ako dodje za par sedmica bice na spisku. jedan se vraca, a ko znacemo za par sedmica.
a izgleda da se Zec vraća, iako nam je bespotreban, bolje je vratiti Zahu i Bešića
izvoremir79 je napisao/la:Arslanagic cega potvrdu FIFA-e, ako dodje za par sedmica bice na spisku. jedan se vraca, a ko znacemo za par sedmica.
Realno treba da se vrati i nadje par novih imena...emir79 je napisao/la:Arslanagic cega potvrdu FIFA-e, ako dodje za par sedmica bice na spisku. jedan se vraca, a ko znacemo za par sedmica.
Bio je on bolji i od Spahe i DzekeCartman je napisao/la:Samke Muratovic.emir79 je napisao/la:Arslanagic cega potvrdu FIFA-e, ako dodje za par sedmica bice na spisku. jedan se vraca, a ko znacemo za par sedmica.
Protiv Egipta bio bolji od Tinceka.
Je li tebi Tino Susic sin, brat, amidzic?? Sta cekas ko zapeta puska da ga branis kad neko nesto protiv njega kaze..bas si naporan lik ili si jednostavon mentalno bolestan?! ako je to, onda se izvinjavamemir79 je napisao/la:Bio je on bolji i od Spahe i DzekeCartman je napisao/la:Samke Muratovic.emir79 je napisao/la:Arslanagic cega potvrdu FIFA-e, ako dodje za par sedmica bice na spisku. jedan se vraca, a ko znacemo za par sedmica.
Koliko puta se mora ponoviti da Dzeko nije papan koji ce dozvoliti da mu neko prodaje invalide preko ledja...emir79 je napisao/la:Bio je on bolji i od Spahe i DzekeCartman je napisao/la:Samke Muratovic.emir79 je napisao/la:Arslanagic cega potvrdu FIFA-e, ako dodje za par sedmica bice na spisku. jedan se vraca, a ko znacemo za par sedmica.
Mama sincinu lijepo vaspitala.ARGUMENT je napisao/la: Je li tebi Tino Susic sin, brat, amidzic?? Sta cekas ko zapeta puska da ga branis kad neko nesto protiv njega kaze..bas si naporan lik ili si jednostavon mentalno bolestan?! ako je to, onda se izvinjavam
Nije valjda da ti trebaju admini da te brane? Ako je to, sto sam napravio toliki "prekrsaj", koji se svakako redovno vidja na ovom forumu, onda nek me admini posalju na hladjenje, nije nikakva frka..a ti dalje placiemir79 je napisao/la:Mama sincinu lijepo vaspitala.ARGUMENT je napisao/la: Je li tebi Tino Susic sin, brat, amidzic?? Sta cekas ko zapeta puska da ga branis kad neko nesto protiv njega kaze..bas si naporan lik ili si jednostavon mentalno bolestan?! ako je to, onda se izvinjavam
Nego admini gdje ste??????
Njihovo je da igraju, a ne da ih interesuje ko ce biti pozvan.gringobih je napisao/la: Koliko puta se mora ponoviti da Dzeko nije papan koji ce dozvoliti da mu neko prodaje invalide preko ledja...
Kao ni Vedo i Spaha...
Oni su stvorili kult repke BiH, niko drugi, pa valjda oni znaju sta je najbolje za nju....
Ne treba mene niko braniti, nego admini trebaju tu da ociste pljave jezike, kad ih roditelji vec nisu vaspitali, neko mora.ARGUMENT je napisao/la: Nije valjda da ti trebaju admini da te brane? Ako je to, sto sam napravio toliki "prekrsaj", koji se svakako redovno vidja na ovom forumu, onda nek me admini posalju na hladjenje, nije nikakva frka..a ti dalje placi
Neznam zasto si se naso toliko uvrijeden, samo sto sam te pitao da li si mozda mentalno bolestan?!! To nije nikakva sramota, nemoras se stidi, stoji iza toga jbg, ha jaemir79 je napisao/la:Ne treba mene niko braniti, nego admini trebaju tu da ociste pljave jezike, kad ih roditelji vec nisu vaspitali, neko mora.ARGUMENT je napisao/la: Nije valjda da ti trebaju admini da te brane? Ako je to, sto sam napravio toliki "prekrsaj", koji se svakako redovno vidja na ovom forumu, onda nek me admini posalju na hladjenje, nije nikakva frka..a ti dalje placi
Jel' to spremate doček na BalkanstrasseDonCorleone je napisao/la:ha ja, odo i ja plesati sambu, hebe mi se.
ZnamCartman je napisao/la:Sto volim ovu temu majko draga.
Ma kakav mahmurluk, otkad je ubleha Moyes dobio otkaz osmijeh mi ne silazi sa lica. Pape je mila majka za njega.emir79 je napisao/la:ZnamCartman je napisao/la:Sto volim ovu temu majko draga.![]()
Nemoj reci da te hvata jos mahmurluk
Sine dragi ne kontas ti ovu temu, ti si zalutao ovdje . Da si imalo slif skontao bi, zato VOZZZZZ!ARGUMENT je napisao/la: Neznam zasto si se naso toliko uvrijeden, samo sto sam te pitao da li si mozda mentalno bolestan?!! To nije nikakva sramota, nemoras se stidi, stoji iza toga jbg, ha ja
Pa sto ne govoris, kod tebe slatkaCartman je napisao/la: Ma kakav mahmurluk, otkad je ubleha Moyes dobio otkaz osmijeh mi ne silazi sa lica. Pape je mila majka za njega.
Pa najlakse je napisati "ne kontas ti ovo, ti si zalutao ovdje, itd. itd." ..i sad ti ono kao ispadas maher sto si mi ga "suknuo" hahahah..tjesi se tjesiemir79 je napisao/la:Sine dragi ne kontas ti ovu temu, ti si zalutao ovdje . Da si imalo slif skontao bi, zato VOZZZZZ!ARGUMENT je napisao/la: Neznam zasto si se naso toliko uvrijeden, samo sto sam te pitao da li si mozda mentalno bolestan?!! To nije nikakva sramota, nemoras se stidi, stoji iza toga jbg, ha ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.