Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ja Spartaka, gubi 1:0 od Rostova nakon prvog poluvremena. Dobro Devile reče, ja nisam uopšte o tome razmišljao. Imam ga na jednom tiketu da daje gol, bar to da prođe, ali...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Eo i ja opasno kreno u nadi da se obogatim
Petrova - MC Hale (P.P) 1 1.40
Azarenka - U.Radwanska (6.5) hš2 1.40
A.Radwanska - Kirilenko (5.5) hp 2 1.45
Penneta - Kleybanova 1 1.45
Bacinger - Z.Zhang 1 1.40
Lacko - Goffin 1 1.45
Kurdyastev - Brugers davi 1 1.50
Bohli - V.Millot 1 1.45
Del Potro - Dogopolov (3.5) ht1 1.85
Almagro - Montanes (3.5) ht1 1.60
Soderling - Kohlschriber (5.5) hp2 1.40
Nadal - Sweeting (6.5) hš2 1.90
Houston - Phoenix (108.5) zp1 1.85
La Lakers - Orlando (5.5) h1 1.85
Furth - Hertha (0.5) zp2 1.38
na dvije keke 1353 km
vrijedi pokusati :ugeek:
Petrova - MC Hale (P.P) 1 1.40
Azarenka - U.Radwanska (6.5) hš2 1.40
A.Radwanska - Kirilenko (5.5) hp 2 1.45
Penneta - Kleybanova 1 1.45
Bacinger - Z.Zhang 1 1.40
Lacko - Goffin 1 1.45
Kurdyastev - Brugers davi 1 1.50
Bohli - V.Millot 1 1.45
Del Potro - Dogopolov (3.5) ht1 1.85
Almagro - Montanes (3.5) ht1 1.60
Soderling - Kohlschriber (5.5) hp2 1.40
Nadal - Sweeting (6.5) hš2 1.90
Houston - Phoenix (108.5) zp1 1.85
La Lakers - Orlando (5.5) h1 1.85
Furth - Hertha (0.5) zp2 1.38
na dvije keke 1353 km
vrijedi pokusati :ugeek:
- Citizen-X
- Kontakt:
mislim da nema vise smisla.... savehof sam igrao i u Xu i u 2 i ja gubim pare na retardima za 1 go
..... igram Wales - koji nije izgubio 10 utakmica zaredom i padam u zadnjim mnutama ko bekan...
ko nema srece nema - ko ima i ko zna - ja mu kapu skidam - ja za ovog vise nisam...
svaka cast momcima i ljudima koji dizu pare na ovome.... meni je sreca davno okrenula ledja....
pozdravljam
ko nema srece nema - ko ima i ko zna - ja mu kapu skidam - ja za ovog vise nisam...
svaka cast momcima i ljudima koji dizu pare na ovome.... meni je sreca davno okrenula ledja....
pozdravljam
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ako iko ovdje dobija, onda si to ti i @Monolog i ponekad @DevilCitizen-X je napisao/la:mislim da nema vise smisla.... savehof sam igrao i u Xu i u 2 i ja gubim pare na retardima za 1 go..... igram Wales - koji nije izgubio 10 utakmica zaredom i padam u zadnjim mnutama ko bekan...
![]()
ko nema srece nema - ko ima i ko zna - ja mu kapu skidam - ja za ovog vise nisam...![]()
pozdravljam
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
4:0 brate na kraju,tako da sam pao i ja na Spartak da gol.MinistaR je napisao/la:Ja Spartaka, gubi 1:0 od Rostova nakon prvog poluvremena. Dobro Devile reče, ja nisam uopšte o tome razmišljao. Imam ga na jednom tiketu da daje gol, bar to da prođe, ali...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Citizen-X
- Kontakt:
jaro moj - previse mi se puta desava da u zadnjoj minuti, zadnji kos, pola kosa, gubim pare, gledam rezultate - vidim prognozu - a kad odigram bilo sta i napravim ulog padam totalno.... smijesno do jaja.... odustajem definitivno...adis.p je napisao/la:Ako iko ovdje dobija, onda si to ti i @Monolog i ponekad @DevilCitizen-X je napisao/la:mislim da nema vise smisla.... savehof sam igrao i u Xu i u 2 i ja gubim pare na retardima za 1 go..... igram Wales - koji nije izgubio 10 utakmica zaredom i padam u zadnjim mnutama ko bekan...
![]()
ko nema srece nema - ko ima i ko zna - ja mu kapu skidam - ja za ovog vise nisam...![]()
pozdravljam
![]()
![]()
mozda nekad nesto prepisem od vas momci al ja definitivno nemam srece
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Jbg,jaro,nekada stane,neće pa neće.Samo polako,mora krenuti,kad tad.Idi šta guzi,da se malo opustiš.
Svi ste bili svjedoci da me je desetak dana zaredom hebao po jedan par i to nijedan dobitak ispod stoje nije bio.
Sve je to kladionica;što dobiješ,vratiš i tako stalno.
Mene je malo krenulo u zadnje vrijeme,hB.
Svi ste bili svjedoci da me je desetak dana zaredom hebao po jedan par i to nijedan dobitak ispod stoje nije bio.
Sve je to kladionica;što dobiješ,vratiš i tako stalno.
Mene je malo krenulo u zadnje vrijeme,hB.
You'll never walk alone.
Probajte veceras Brook Lopeza (New Jersey) na UNDER. U tri susreta protiv Bostona prosjek mu je 13 poena.
Moze i hendikep na Boston, proslu utakmicu su postavili rekord po broju primljenih koseva ne vjerujem da ce Netsi do 6. pobjede zaredom. Granica je postavljena na -5.5.
Moze i hendikep na Boston, proslu utakmicu su postavili rekord po broju primljenih koseva ne vjerujem da ce Netsi do 6. pobjede zaredom. Granica je postavljena na -5.5.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
jaruga, 'ebla te čitava ekipa Odense-a u pakaš
kažeš 3+ a?

Joj Soderlinga majmuna. Gubi 3 gem uzastopno
3-3
- Citizen-X
- Kontakt:
ma vala da mi ga pristavis ne bi se ljutio koliko mi je pun koorac svega.... i nije odens nego supacka ostrava...mandraX je napisao/la:jaruga, 'ebla te čitava ekipa Odense-a u pakaškažeš 3+ a?
![]()
u 'ebote, ja kont'o da si napis'o Odense i njega odigram na 3+Citizen-X je napisao/la:ma vala da mi ga pristavis ne bi se ljutio koliko mi je pun koorac svega.... i nije odens nego supacka ostrava...mandraX je napisao/la:jaruga, 'ebla te čitava ekipa Odense-a u pakaškažeš 3+ a?
![]()
Ovaj Soderling nije dobar ni sekunde 
- Citizen-X
- Kontakt:
odigrao sam jos leiriu na mizerne uloge u prelazima 1/X X/X i 2/X pa se nadam tu neku pinku da izvucem premda vise nemam sta trazit.... ybiga... izvini ako si ispratio i bilo ko drugi...mandraX je napisao/la:u 'ebote, ja kont'o da si napis'o Odense i njega odigram na 3+Citizen-X je napisao/la:ma vala da mi ga pristavis ne bi se ljutio koliko mi je pun koorac svega.... i nije odens nego supacka ostrava...mandraX je napisao/la:jaruga, 'ebla te čitava ekipa Odense-a u pakaškažeš 3+ a?
![]()
al dobro je, bliže su oni bili nego Ostrava
od danasnjih mojih prognoza ako nista prosla je izgleda Herta koju sam prognozirao u 2 i X U17 talijana - skotska je bila povela pa zavrsila sa cesima u X....
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 14 mar 2011, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Nije dobar kad je bolestan.BegAx je napisao/la:Ovaj Soderling nije dobar ni sekunde
ma nigdje veze, to je bio "narodni" listić, bilo-prošLoCitizen-X je napisao/la: odigrao sam jos leiriu na mizerne uloge u prelazima 1/X X/X i 2/X pa se nadam tu neku pinku da izvucem premda vise nemam sta trazit.... ybiga... izvini ako si ispratio i bilo ko drugi...![]()
od danasnjih mojih prognoza ako nista prosla je izgleda Herta i X U17 talijana....
Getafe - Athletic Bilbao
Da li ima prenos ove utakmice ?
Gleda li iko, odnosno zna li kako se krece utakmica, ko je u prednosti, da li ima pokusaja dobrih ?
Da li ima prenos ove utakmice ?
Gleda li iko, odnosno zna li kako se krece utakmica, ko je u prednosti, da li ima pokusaja dobrih ?
Ukoliko prođemo ovog šugavog soderlinga, kolike šanse dajete šarapovoj da uzme ovu fuxu? Il' da branimo listić ako je šuhveli.SPY je napisao/la:kvota 4,45Le Mans - Nimes 1 (ht 1:0)
Kosice - Tercin 1 5:0
Soderling - Kohlschreiber 1
Sharapo - Rezai 1
uplata 200 km
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Iskreno,meni je šuhveli.Pa i Soderling koji ne igra nešto dobro trenutno.
You'll never walk alone.
- Citizen-X
- Kontakt:
zijanio zoderling set...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.