FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Aldine, ponovo si se opustio. Nemoj da zovemo čika Acu pa da ponovo aktiviraš nickove iz šteka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Doktor1921 je napisao/la:odvojio od usta svoje porodice

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ne treba ti nista pored tog poboljsanja osvjetljenja i u konacnici da se ukljuce u sam projekat izgradnje stadiona sto ukljucuje jug, krov na istok i jug i teren...Damek je napisao/la:...dobije li klub, ili ko vec, para od saveza kad reprezentacija igra utakmice?
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- kyrieirving
- Kontakt:
20km odvojio od usta porodice?Virtu4l je napisao/la:Doktor1921 je napisao/la:odvojio od usta svoje porodice

Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Koja Krupa sta vam je ba,ima da ih narezemo za mezu,cuj Krupa,Remze mi odracemo ih,napravicemo im igranku u 16 metara penala mi,bice penal i crveni Vukoticu,trebo je Sam Doc u Zelju da mu bude cast,onda BI se prodo za dobre pare.Vukotic pravi penal i dobija 2 zuta,sudija je Nas mi smo njegovi.Bice Nas vise OD 6000 milja,rodzendan je halo svi pa i ja na Grbavici to je NASA druga kuca Nas dom Nas Hram.
Hajd ti pasa reci da cemo igrati nerijeseno ili da cemo izgubiti. Tad dobijamo 100%. [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nova neka droga?Alipasino je napisao/la:Koja Krupa sta vam je ba,ima da ih narezemo za mezu,cuj Krupa,Remze mi odracemo ih,napravicemo im igranku u 16 metara penala mi,bice penal i crveni Vukoticu,trebo je Sam Doc u Zelju da mu bude cast,onda BI se prodo za dobre pare.Vukotic pravi penal i dobija 2 zuta,sudija je Nas mi smo njegovi.Bice Nas vise OD 6000 milja,rodzendan je halo svi pa i ja na Grbavici to je NASA druga kuca Nas dom Nas Hram.
Sto su ovo nasi juniori otisli u Sloveniju ?
Sandokan87 je napisao/la:Ne treba ti nista pored tog poboljsanja osvjetljenja i u konacnici da se ukljuce u sam projekat izgradnje stadiona sto ukljucuje jug, krov na istok i jug i teren...Damek je napisao/la:...dobije li klub, ili ko vec, para od saveza kad reprezentacija igra utakmice?
...to je u redu za ovu prvu tekmu, ali sta ako se u buducnosti bude igralo, npr, sve ostale kvalifikacije? Nekako mi nije logicno da, iako je reprezentacija u pitanju, da "neko" da stadion na koristenje, dzaba...
- kyrieirving
- Kontakt:
Tezi oblik predoziranjasekretar je napisao/la:Nova neka droga?Alipasino je napisao/la:Koja Krupa sta vam je ba,ima da ih narezemo za mezu,cuj Krupa,Remze mi odracemo ih,napravicemo im igranku u 16 metara penala mi,bice penal i crveni Vukoticu,trebo je Sam Doc u Zelju da mu bude cast,onda BI se prodo za dobre pare.Vukotic pravi penal i dobija 2 zuta,sudija je Nas mi smo njegovi.Bice Nas vise OD 6000 milja,rodzendan je halo svi pa i ja na Grbavici to je NASA druga kuca Nas dom Nas Hram.

Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Ne dirajte alpu legendu!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Šta oni znaju ko je Alpa brat.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Alpa 

Dobar je brat. Ima najjace rime na forumu. [emoji38] [emoji106]
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jedva cekam

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Jel to nea fkt prestao pisat? Virtu jel ga to lobotomija otjerala? 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"