Safet Sušić - Pape

Cigri
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cigri » 23 apr 2014, 19:33

Cartman je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sto volim ovu temu majko draga. :lol:
Znam :mrgreen:
Nemoj reci da te hvata jos mahmurluk :mrgreen:
Ma kakav mahmurluk, otkad je ubleha Moyes dobio otkaz osmijeh mi ne silazi sa lica. Pape je mila majka za njega. :beba:
Eto Papeta u M.United :urnebes:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 apr 2014, 20:54

"U ovom trenutku ne razmišljam o trećem klasičnom napadaču. Iskren da budem, ni ne vidim ga. Ermin Zec je bio u reprezentaciji i solidno igra u Genclerbirligi ju, ali za sada o njemu puno ne razmišljam", dodao je Pape.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 apr 2014, 20:54

http://www.klix.ba/sport/nogomet/susic- ... /140423097" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 apr 2014, 21:41

Goalgetter je napisao/la:"U ovom trenutku ne razmišljam o trećem klasičnom napadaču. Iskren da budem, ni ne vidim ga. Ermin Zec je bio u reprezentaciji i solidno igra u Genclerbirligi ju, ali za sada o njemu puno ne razmišljam", dodao je Pape.
Pape rides again :lol:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 apr 2014, 21:43

Intervju je dobar za njegove uslove, jako dobar. Barem ima namjere da se bori za drugi krug. Samo mora jos shvatiti koliko je bitna utakmica protiv Argentine za koju je upisao davno 0 bodova.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 23 apr 2014, 22:52

Kad ce vec jednom taj 5. maj i spisak od igraca...da nas Pape "iznenadi" :mrgreen:

Rios

Post Postao/la Rios » 23 apr 2014, 22:57

Izgleda da cemo biti jedina reprezentacija na svijetu koja ce imati 3 golmana i 2 napadaca na SP :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 apr 2014, 23:03

DonCorleone je napisao/la:Intervju je dobar za njegove uslove, jako dobar. Barem ima namjere da se bori za drugi krug. Samo mora jos shvatiti koliko je bitna utakmica protiv Argentine za koju je upisao davno 0 bodova.
I ja sam mislio napisat. Ovo mu je mozda prvi intervju da nema neke ogromne provale. Malih uvijek ima, ali ovaj put je prosao bez blamaze. Bravo Pape. :beba:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 23 apr 2014, 23:04

Rios je napisao/la:Izgleda da cemo biti jedina reprezentacija na svijetu koja ce imati 3 golmana i 2 napadaca na SP :mrgreen:
ne zaboravi 7 stopera i 10 veznih igraca :urnebes:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 23 apr 2014, 23:18

Tu su Dzeko ,Ibisevic ,Susic . Kako nema tri napadaca ? Nemojte pisati protiv selektora neosnovano !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 apr 2014, 23:55

Cartman je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sto volim ovu temu majko draga. :lol:
Znam :mrgreen:
Ma kakav mahmurluk, otkad je ubleha Moyes dobio otkaz osmijeh mi ne silazi sa lica. Pape je mila majka za njega. :beba:
I ti poredis neuporedivo.Pape je od govana pitu napravio,ili ti nakon 20 godina odveo repku na veliko takmicenje.
A onaj tvoj Moj(Y)es od pite napravio **** i nakon haman dvadeset godina ni u cenifu. :tralala:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 apr 2014, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 apr 2014, 23:59

Kada jos uzmes u obzir da je to sve kao polupismen covjek ostvario, onda mu treba svarno skinuti kapu. Cuj od govana pitu napravio, oooooooooooooo majko mila, nedaj mu vise pencilina.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 apr 2014, 00:01

DonCorleone je napisao/la:Kada jos uzmes u obzir da je to sve kao polupismen covjek ostvario, onda mu treba svarno skinuti kapu. Cuj od govana pitu napravio, oooooooooooooo majko mila, nedaj mu vise pencilina.
Mujo, pazi pesticid
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 apr 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 24 apr 2014, 00:02

NN: Postoje li već sada među bh. igračima sigurni putnici u Brazil?

SUŠIĆ: Ima njih 20 koji mogu početi pakovati kofere. Iznenađenja na spisku od 23 imena, koji ću objaviti 5. maja, neće biti. Neće se pojaviti neko ko nikad nije igrao za reprezentaciju. Postoje samo dileme u vezi s fudbalerima koji su nekad igrali, a u posljednje vrijeme ih nisam pozivao.

:arrow: pretpostavljam da se za zadnja 3 mjesta bore: ibricic, besic, zahirovic i mozda hadzic... :?:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 apr 2014, 00:32

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Znam :mrgreen:
I ti poredis neuporedivo.Pape je od govana pitu napravio,ili ti nakon 20 godina odveo repku na veliko takmicenje.
A onaj tvoj Moj(Y)es od pite napravio **** i nakon haman dvadeset godina ni u cenifu. :tralala:
Znaci za tebe su nasi igraci g0vna? :oops:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 apr 2014, 00:45

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Ma kakav mahmurluk, otkad je ubleha Moyes dobio otkaz osmijeh mi ne silazi sa lica. Pape je mila majka za njega. :beba:
Znaci za tebe su nasi igraci g0vna? :oops:
Figurativno Demidjicu,figurativno.Kad Slovenija za to vrijeme,tri puta ode a igraca cestito nije imala.Onda 1+1 nisu tri garant.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 apr 2014, 00:54

Cuj figurativno, ejh i ti si onda medjed svoje vrste, figurativno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 apr 2014, 01:04

DonCorleone je napisao/la:Cuj figurativno, ejh i ti si onda medjed svoje vrste, figurativno.
Ti si mrkodlaki bez figuracije.Demidjic skonto, a ti jos sa pesticidima bitku boris.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 24 apr 2014, 02:02

jel se mora svaki peti post ovdje neka svadja poceti, Bog vam pamet dao... malo sabura i kulture bi nam svima dobro doslo!
hvala

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 24 apr 2014, 03:57

DonCorleone je napisao/la:Cuj figurativno, ejh i ti si onda medjed svoje vrste, figurativno.
Uh, vala sad si ga uvrijedio. Pazi sad kad Papesupkolizci pocnu traziti admina, kulturu i pravdu..Crno ti se pise :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.