Biće to dobro. Sabura.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ja bih ga primio u tim. Barem mu je od bivsih tenisera najdrazi bio Rafo. A to je uvijek pametan izbor.bodi123 je napisao/la: ↑15 nov 2024, 17:35Ponudio bih ti mjesto u #teamSinner al si se previše nasrao o Janniku, a i kasno je sad... još prije dvije godine sam vam fino najavio šta slijedi u bliskoj budućnosti![]()
Ma ima nas već dosta pravih, iskrenih, Sinnerovaca u timu. Ne trebaju nam ovi preletači.Gisada je napisao/la: ↑15 nov 2024, 18:01Ja bih ga primio u tim. Barem mu je od bivsih tenisera najdrazi bio Rafo. A to je uvijek pametan izbor.
Najžalosnija je stvar to što ga je proces sputavao i psihički i fizički da se fokusira prije svega na Wimbledonu gdje vjerujem da bi rutinski uzeo titulu da je bio sav svoj. I to se zapravo tek sad vidi kad je sve izašlo na vidjelo i koliko je lik poslije te objave da se završio proces pred USO digao nivo u ostatku sezone, opustio se, i pomeo čitav tour u ova zadnja 2 mjeseca gdje trenutno ima 26-1 čini mi se skor od poraza protiv Rubleva u Kanadi, a i taj jedini poraz je došao u TB trećeg seta od Carlosa u Pekingu. Titule Cincinati, US Open, Šangaj, 6 kings slam i Torino, uz finale u Pekingu.forgempp je napisao/la: ↑17 nov 2024, 22:49Kaze Ruud da nikad nije igrao protiv ovakvog tenisera, kaze da bolje i jace udara od Djokovica i da je dosta teze igrati sa Jannikom nego sa Novakom iako je Novak GOAT.
Ove rijeci dovoljno govore o nivou kakav Jannik u ovom trenutku ima i strahovito je kako niko nije ni blizu.
Ljudi, uzivajte u trenutnom nivou Jannika, ovo je samo par ljudi kroz historiju prikazalo.
Hrabriji ce se usuditi i reci da se protiv ovog robota i cuda prirode tesko mogu nositi BIG3 kada je u pitanju tvrda podloga, sto nije daleko od istine.
Jos tuznije je sto je preko ljeta bio psihicki unistavan od strane doping agencija i nije mogao u potpunosti biti fokusiran na RG i na WIMB, sto bi ovu sezonu najvjerovatnije ucinilo jos strasnijom i jos dominantnijom, mozda i najdominantnijom ikad, ali sta je tu je.
Dame i gospodo, uzivajte u mozda najboljem tenisu koje ljudsko bice moze prikazati, jer nista ne traje vjecno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.