Dobro jutro
Hahaha... trojanac se javlja... sa Gackom imam veze kao ti sa pamecu, znaci nikakve...LavoviGabela je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:30Vrati se doma u Gacko , zove rodni kraj![]()
Piju li se jos hapaurini zbog Bilbije he he![]()
Znaci li ovo povoljnije sudjenje za nas ove sezone?
Sumnjam iskreno
E to ti se zove uspostavljanje sistema, cemu svi klubovi zude, ali ga tesko implementiraju...bvsic je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:58Pa sto ce vam onda ovaj ako imate sve te nabrojaneNoDi80 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:50svrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 07:50
Ojjjjj
Ako nas ovaj ne ugasi neće niko
Kako sam ja shvatio ovaj troši na Max i ako nas Sanin pusti niz vodu mi navijači ovaj eventualni minus necemo moći da skupimo i da izvučemo našeg Želju
Uhhhh
Ne brini familijo tu su Amar Osim , Mario Stanic i jos par ljudi iz Dinama kao savjetnici
Brko nece zvanicno ulaziti u klub zbog nesuglasica, ali tu je i puno pomaze na sve nacine![]()
Nodi i 1921 ne odustaju bombat ljude
Nestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑28 maj 2026, 10:21Znaci li ovo povoljnije sudjenje za nas ove sezone?
Ovo ti je otprilike isto kao kad neki lokalni prevaranti, djeca/unuci ratnih profitera, kriminalaci, lokalni političari ili bilo kakav sličan šljam društva, objavi status nekog luksuza uz opis "a ljudi ko ljudi, uvijek će pričati".
Sistem jaci od Realovog, svaka cast nodi jesi ih organizovoVanja8 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 10:25E to ti se zove uspostavljanje sistema, cemu svi klubovi zude, ali ga tesko implementiraju...
Marica kontrolisu Amar i Mario Stanic, njih dvojicu kontrolisu ovih par ljudi iz Dinama, par ljudi iz Dinama kontrolise Boban, a Bobana kontrolise Sanin...![]()
Kako onda možeš napisati da je zasluženo ako sam kažeš da je bilo neregularnosti? Ne ide jedno s drugim.Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 maj 2026, 11:04Borac je zasluženo prvi jer je imao najbolju ekipu ove sezone u ligi ali nemojte moralisanja krali ste životom još su vam se ove manje srpske ekipe sklanjale redom. Sve ok uzeli bi i bez toga da je pošteno i regularno odigrano čitavo prvenstvo
Pa imali su najbolju ekipu koja bi i bez krađe osvojila zato su zasluženo uzeli prvenstvo. Ko je po tebi trebao Zrinjski kojem se u malo blažoj mjeri natezalo ili Sarajevo kojem je Borac pobjegao 30 bodovaStanley je napisao/la: ↑28 maj 2026, 11:13Kako onda možeš napisati da je zasluženo ako sam kažeš da je bilo neregularnosti? Ne ide jedno s drugim.Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 maj 2026, 11:04Borac je zasluženo prvi jer je imao najbolju ekipu ove sezone u ligi ali nemojte moralisanja krali ste životom još su vam se ove manje srpske ekipe sklanjale redom. Sve ok uzeli bi i bez toga da je pošteno i regularno odigrano čitavo prvenstvo
Eno ti Amara u Pazaricu. Trenutno krka jagnjetinu i daje savjete kako da kožica bude hrskavija.NoDi80 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 09:50svrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 07:50
Ojjjjj
Ako nas ovaj ne ugasi neće niko
Kako sam ja shvatio ovaj troši na Max i ako nas Sanin pusti niz vodu mi navijači ovaj eventualni minus necemo moći da skupimo i da izvučemo našeg Želju
Uhhhh
Ne brini familijo tu su Amar Osim , Mario Stanic i jos par ljudi iz Dinama kao savjetnici
Brko nece zvanicno ulaziti u klub zbog nesuglasica, ali tu je i puno pomaze na sve nacine