FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prodor Blagojevića kod trećeg gola, kakav manijak 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ma Blagoje doktor, samo mu daj nekog ko će trčati ko i on i ko bar malo zna sa loptom, što ova naša djeca ili Ramović jesu, i odmah imaš boljeg Blagojevića što se i pokazuje kao tačno od kako je Adžem trener.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kyrieirving
- Kontakt:
Znal ko kad je utakmica u srijedu?Vjerovatno ce bit po danu posto u jajcu vjerovatno nema reflektora.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Zanima me kakav će sastav izvesti, očekujem da konačno odmori Bogičevića i Zebu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kyrieirving
- Kontakt:
Bogicevic,Zeba,Blagojevic moraju odmori.Eh sad ima jos igraca koji nam trebaju svjezi u tuzli al ne smijemo bas cjelu postavu zamjenit jer niko ti ne garantuje da ces dobit sa drugom ekipom.Sta je sa Markovicem,Bekricem?Raonffa je napisao/la:Zanima me kakav će sastav izvesti, očekujem da konačno odmori Bogičevića i Zebu.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Bolje je juniore staviti nego Markovića i Bekrića, od njih više nikakve koristi.kyrieirving je napisao/la:Bogicevic,Zeba,Blagojevic moraju odmori.Eh sad ima jos igraca koji nam trebaju svjezi u tuzli al ne smijemo bas cjelu postavu zamjenit jer niko ti ne garantuje da ces dobit sa drugom ekipom.Sta je sa Markovicem,Bekricem?Raonffa je napisao/la:Zanima me kakav će sastav izvesti, očekujem da konačno odmori Bogičevića i Zebu.
Malo izmiješati karte, očekujem u prvih 11 Stanu, Nikolića, Hasanovića, Dženisa, ne znam šta je sa Zajmovićem...
Uglavnom vjerujem da će Adžem dati priliku mladim igračima uz par ovih iskusnijih što nisu bili u prvom planu u zadnje vrijeme.
Meni je Kup nebitan, pogotovo ako se ispadne u ovoj fazi, yebat ga, treba se apsolutno fokusirati na ligu.
Znam da još nije vrijeme razmišljat o Zrinjskom ali jedva čekam njihov dolazak na Grbavicu, motiva naši igrači će itekako imati. Nadam se da će Bilbiji Jadranko dobre batine priredit, nema mi mržeg igrača u ligi.
Samo polako prvo Metelge u kupu gdje mislim da nece biti problema, pa Sloboda, onda kasnije cemo o Zrinjskom.
Vazda nas ova Sloboda muci iako su raspala ekipa a sta li ce sad sa Slavkom biti kad bunker odigra.
Vazda nas ova Sloboda muci iako su raspala ekipa a sta li ce sad sa Slavkom biti kad bunker odigra.
- Zeljeznicar -
Bit ce guravo protiv Slobode. Gledao sam ih malo protiv Mladosti. Nisu oni nista specijalno, ali Petrovic zna svakog naseg igraca u dusu i dodatno ce ih naloziti kao sto je Mulalic svoje pulene.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja bih gore x potpisao, al' mislim da možemo i do pobjede, nismo ih odavno uzeli u Tuzli.
S obzirom da nam u kupu sudi Kacavenda , ja bih ipak ostavio nase juniore u Sarajevu 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Zna Slavko da ćemo mi i bod shvatiti kao katastrofu i toga se najviše bojim.Raonffa je napisao/la:Ja bih gore x potpisao, al' mislim da možemo i do pobjede, nismo ih odavno uzeli u Tuzli.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo što bod ne bi bio katastrofa, barem po mom mišljenju.Virtu4l je napisao/la:Zna Slavko da ćemo mi i bod shvatiti kao katastrofu i toga se najviše bojim.Raonffa je napisao/la:Ja bih gore x potpisao, al' mislim da možemo i do pobjede, nismo ih odavno uzeli u Tuzli.
Bod mi nije katastrofa samo u Mostaru, Širokom i na Koševu. Bod kod ekipe koja doma ima 0 0 3 0:4 je katastrofa.Raonffa je napisao/la:Samo što bod ne bi bio katastrofa, barem po mom mišljenju.Virtu4l je napisao/la:Zna Slavko da ćemo mi i bod shvatiti kao katastrofu i toga se najviše bojim.Raonffa je napisao/la:Ja bih gore x potpisao, al' mislim da možemo i do pobjede, nismo ih odavno uzeli u Tuzli.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Red je da slavimo u Tuzli ovaj put, a derbi sa Zrinjskim pod moranje.
- Zeljeznicar -
Treba odmoriti neke igrace sad u srijedu pogotovo Zakarica. Dati priliku Hrvanovicu umjesto njega u Kupu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tradicija je opasna stvar, u Tuzli i Zenici nam nikada nije bilo lako.Virtu4l je napisao/la:
Bod mi nije katastrofa samo u Mostaru, Širokom i na Koševu. Bod kod ekipe koja doma ima 0 0 3 0:4 je katastrofa.
Neće biti lako protiv njih ali ljudima vezni red protiv Mladosti je bio Ćulum i Jahić koji je prošle godine za Svatovac igrao. Ako nas izdominiraju u sredini s ovom dvojicom balvana onda ne znam...
Ma yebeš brate tradiciju, pa sjeti se samo posljednjeg gostovanja u Tuzli i Zenici, kad smo sami sebi dali golove. Njima su to jednostavno utakmice sezone kada se i staro i mlado naloži na nas. Sad napravi anketu i pitaj ih koga bi najviše voljeli pobijediti, 90% bi ih odgovorilo Želju. Dobiće ih ko god stigne, ali protiv nas će igrati kao Real Madrid.Raonffa je napisao/la:Tradicija je opasna stvar, u Tuzli i Zenici nam nikada nije bilo lako.
Mi tu utakmicu moramo dobiti, moramo biti strpljivi, ne praviti greške, a gol će doći.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.