Svoj stadion unistavajututankamon1905 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 14:50gostujući navijači FK Veleža, poznati kao Red Army, polomili su oko 70 stolica, a potom ih pokušali zapaliti.
svak svoju stolicu razvalio, nije ih ni bilo vise
Premijer liga BiH - aktuelno
-
MikeEhrmantraut
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prejakobordobijeli je napisao/la: ↑28 maj 2026, 15:29Jaoo tek sad vidim ovaj snimak iz Doboja gdje ovi iz Prijedora hebu Vicu, Gigovica i srbe![]()
![]()
.
Ja sam to odmah u prenosu skontao
Zaboravio si spomenuti i Njegomirovića i var
Nije ni šiljenje problem koliko je problem bodovi od klubova iz rs, to su njima faktički trening utakmice.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 14:49Koliko god da mrzim Borac,i koliko god želio da se ugase,ljudi su najjaci.Realno,nema tu sta.
A to sto su Sarajevo,Željo i ostali klubovi propali ko žeton,nije Borac kriv.
Malo nerealno zvuci da je Borac osvojio titulu zbog sudija (znam šilji im se često i sve),ali oni Sarajevu bježe 20 bodova dok Zrinjskom 15.
I ne moze me niko ubijediti da su sudije napravile ovoliku bodovnu razliku.
A tek sl sezone ako BSK udje, pa to je cisti trening, A ekipa Borca vs B ekipa Borcafks74 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 15:52Nije ni šiljenje problem koliko je problem bodovi od klubova iz rs, to su njima faktički trening utakmice.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 14:49Koliko god da mrzim Borac,i koliko god želio da se ugase,ljudi su najjaci.Realno,nema tu sta.
Malo nerealno zvuci da je Borac osvojio titulu zbog sudija (znam šilji im se često i sve),ali oni Sarajevu bježe 20 bodova dok Zrinjskom 15.
Gdje se moze pogledati?Zigazaga je napisao/la: ↑28 maj 2026, 15:43Prejakobordobijeli je napisao/la: ↑28 maj 2026, 15:29Jaoo tek sad vidim ovaj snimak iz Doboja gdje ovi iz Prijedora hebu Vicu, Gigovica i srbe![]()
![]()
.
Zaboravio si spomenuti i Njegomirovića i var![]()
-
Marokanci58
- Kontakt:
Koja će biti godina osnivanja ovog novog frankenšajn kluba? Jel kao u Zrinjskog 1905 iako je osnovan 1993 nakon 50 godina nepostojanja?
BRATSTVO GRAČANiCA
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ma znam ja to drug,al evo Posušje igra kod kuće protiv Sloge i ako uzmu bod Sloga ispada.fks74 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 15:52Nije ni šiljenje problem koliko je problem bodovi od klubova iz rs, to su njima faktički trening utakmice.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 14:49Koliko god da mrzim Borac,i koliko god želio da se ugase,ljudi su najjaci.Realno,nema tu sta.
I sta se desi?
Posušje kod kuce izgubi i to je bio kraj naravno.
Al opet ove sve ekipe Radnik Slogu i tako te ekipe,Sarajevo mora rutinirat da bi se nadali tituli,znam da oni zapnu protiv vas,al mislim da ste dovoljno kvalitetni igrački da ih razbijete.
-
PiazzaGrande
Ova liga 10 je pravo bezveze, previše je utakmica za naše poluamaterske igrače + 4 utakmice sa istim protivnikom u sezoni još ako se sastanu u kupu to ide na 6 tekmi, pravi smor....
Zrinjski je ove sezone odigrao 61. utakmicu
Treba vratiti ligu sa 12, a zašto ne razmišljati i o ligi sa 16 klubova ako smo već razvojna liga a jesmo, dosta terena je sređeno, popravlja se infrastruktura, zašto ne probati jednu-dvije sezone....
Zrinjski je ove sezone odigrao 61. utakmicu
Treba vratiti ligu sa 12, a zašto ne razmišljati i o ligi sa 16 klubova ako smo već razvojna liga a jesmo, dosta terena je sređeno, popravlja se infrastruktura, zašto ne probati jednu-dvije sezone....
Volim te bola'!
16 ekips je tek smorčina
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
bordobijeli
- Kontakt:
https://www.facebook.com/share/v/1D7bb6pdea/Vorovus je napisao/la: ↑28 maj 2026, 16:02Gdje se moze pogledati?Zigazaga je napisao/la: ↑28 maj 2026, 15:43Prejakobordobijeli je napisao/la: ↑28 maj 2026, 15:29Jaoo tek sad vidim ovaj snimak iz Doboja gdje ovi iz Prijedora hebu Vicu, Gigovica i srbe![]()
![]()
.
Zaboravio si spomenuti i Njegomirovića i var![]()
-
Marokanci58
- Kontakt:
Kari*na od lige 10. Svaki mjesec isti derbiji. Sve se uništilo i oni draž iščekivanja derbija. Evo Velež Zrinjski igrali koliko 6 utakmica za 8 mjeseci. Kome je to zanimljivo. Došlo 60 Red Armija i njima isfuralo. Sve iste utakmice, protivnici, reprize.PiazzaGrande je napisao/la: ↑28 maj 2026, 16:15Ova liga 10 je pravo bezveze, previše je utakmica za naše poluamaterske igrače + 4 utakmice sa istim protivnikom u sezoni još ako se sastanu u kupu to ide na 6 tekmi, pravi smor....
Zrinjski je ove sezone odigrao 61. utakmicu![]()
Ovo je baš teška fula, bolje u Srbiji sa 16 ekipa ili minimalno 12.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
bordobijeli
- Kontakt:
Liga 12 ,22 kola . Onda play of i play in raspolovis ligu to je jos 10 kola. Sve ukupno 32 kola i dva ispadaju
Po meni najbolja opcija za nasu ligu.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Prevario sam se kada sam neki dan napisao da su se komšije riješile internet šabanizma. Još gore pršti iz njih Vedran, Baka Ruža, Dedo Ajvaz, Pušić ku-rac
zajedno sa ovim indijamcem iz Zenice 
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 28 maj 2026, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
12 je mjera al' da svaka ekipa ima urađen teren i reflektore. Još je broj lako djeljiv s 3 što je preduslov za sve u ovoj državi.
Tako se igralo prve dvi sezone lige 12 i bilo je prezanimljivo i kvalitetno, preokreti u zadnjim kolima, a ne sad ti zadnjih 5 kola Borac igra s filijalama. Ovako bi ti zadnjih 5 kola izgledalo Velez, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski. Pa ti namjestaj sa klubovima koji nemaju za germe. Naravno da su to lopovi odma ukinuli.bordobijeli je napisao/la: ↑28 maj 2026, 16:28Liga 12 ,22 kola . Onda play of i play in raspolovis ligu to je jos 10 kola. Sve ukupno 32 kola i dva ispadaju
Austrija, Belgija, Ceska, kreno sam abecednim redom i vec na č se zaustavljam, liga koje su skracene i koji igraju sistem skupina za prvaka i sto bi rekli hrvati za bedaka.
Al ne uvedi ti trokruzni sistem i jos na to da prvaka odlucuje medjusoban omjer, ne zna se jel gore to bilo ili ova liga10.
Unistili su ligu totalno.
Ali da se stavi da u ligi za ostanak ono prvo mjesto nesto donosi. Tipa neki playoff sa cetvrtim iz lige za prvaka za Evropu. Ovako bi tamo samo cirkus ispao sa kupovinom sudija i meceva.bordobijeli je napisao/la: ↑28 maj 2026, 16:28Liga 12 ,22 kola . Onda play of i play in raspolovis ligu to je jos 10 kola. Sve ukupno 32 kola i dva ispadaju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tu bi se i nas zeljkan borio za vrh tabelebordobijeli je napisao/la: ↑28 maj 2026, 16:28Liga 12 ,22 kola . Onda play of i play in raspolovis ligu to je jos 10 kola. Sve ukupno 32 kola i dva ispadaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.