FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ovisnik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ovisnik » 22 avg 2023, 20:34

IceTea je napisao/la:
22 avg 2023, 20:06
Odlična ekipa će to biti. Puno bolja nego što smo imali prošle sezone. Dervišagić, Kalesić, Delić, Lelić uz ovu stariju i iskusniju gardu Husejinovića, Čivića, Dilavera i Hadžanovića će vjerujem biti dovoljna za ostvarenje cilja. Iduće sezone se dodatno pojačati.
Prošlosezonska ekipa bi ovu u 10 utakmica dobila 9 puta.Nije to bila nimalo loša ekipa, ali je igrala pod pritiskom prvo polusezonu van Tuzle, a onda sa velikim imperativom da se opstane.Vranješ, Pervan,Vošnjak, Mehmedović, Maksimović, Jusić, Šubert, Osmanković, Bekić, Bukvić...su provjereni premijer ligaški igrači i daleko kvalitetniji od ovih koji čine trenutni roster.Razlika između Premijer lige i Prve lige FBiH je ogromna, igra se sporije, slabiji igrači, polu profesionalne ekipe, ovdje je npr.Čivić klasa a prošle sezone najlošiji igrač.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 avg 2023, 20:35

senjak075 je napisao/la:
22 avg 2023, 20:27
IceTea je napisao/la:
Odlična ekipa će to biti. Puno bolja nego što smo imali prošle sezone. Dervišagić, Kalesić, Delić, Lelić uz ovu stariju i iskusniju gardu Husejinovića, Čivića, Dilavera i Hadžanovića će vjerujem biti dovoljna za ostvarenje cilja. Iduće sezone se dodatno pojačati.
:rol:
Ovo je i dalje smiješna ekipa, igrali smo protiv slabijih protivnika pa se su se dobro pokazali, a vidjećemo kako će se nosit sa jačim ekipama u ligi.
Ako se planira igrati iduće sezone prva liga, bilo bi neozbiljno da iko od trenutnih igrača ostane.
Al ovi svakako ništa ne planiraju nego rade preko kurca i neplanski sve. Nažalost svakim danom sve više ličimo na neki seoski klub :thumbdown:
Pa dobro, za ovu ligu su i vise nego dobri. Normalno ako udjemo u PL da ce traziti bolje igrace. Sumnjam da bi npr Zeljkovic ili Serbecic iz Sarajeva dosao u drugu ligu igrati. Da smo ostali u PL, mogli bi ih i dovesti. Za nas bi bili odlicni igraci
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 22 avg 2023, 20:43

ovisnik je napisao/la:
22 avg 2023, 20:34
IceTea je napisao/la:
Prošlosezonska ekipa bi ovu u 10 utakmica dobila 9 puta.Nije to bila nimalo loša ekipa, ali je igrala pod pritiskom prvo polusezonu van Tuzle, a onda sa velikim imperativom da se opstane.Vranješ, Pervan,Vošnjak, Mehmedović, Maksimović, Jusić, Šubert, Osmanković, Bekić, Bukvić...su provjereni premijer ligaški igrači i daleko kvalitetniji od ovih koji čine trenutni roster.Razlika između Premijer lige i Prve lige FBiH je ogromna, igra se sporije, slabiji igrači, polu profesionalne ekipe, ovdje je npr.Čivić klasa a prošle sezone najlošiji igrač.
Ma ne znam baš, oni iz prošle sezone su zujali a malo meda davali. Efikasnost nikakva, lijep fudbal nije postojao nikad. Moliš Boga da dvije šanse naprave. Ne može me niko ubjedit da bi ovu ekipu tukli i Sloga Doboj i Posušje na Tušnju. Vidjet ćemo još, možda sam uranio sa hvaljenjem, ali ja vjerujem u ovu ekipu. :thumbup:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 avg 2023, 21:04

ovisnik je napisao/la:
22 avg 2023, 20:34
IceTea je napisao/la:
I tu 10. utakmicu bi navijaci prekinuli. 😂
Prosle sezone su problem bili igranje u Banovicima i trener.
Pod drugim okolnostima bi onaj tim lagano ostao u ligi i sredini tabele.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 22 avg 2023, 23:12

Evo ga, nakon sto smo Ordagica proglasili panjinom sad je i ovo jaca ekipa od proslogodisnje. :bow:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 avg 2023, 23:22

Ova ekipa cim prvu izgubi biti ce najgora, a svako ko hvali ce pljuvati. Dobra okolnost je sto generalno nema nikog ko zeli da udje u ligu, a i da hoce neko nije nesto opasan.

A Ordagic je ispao bas korektan igrac u ljeto 2016 je mogao da ode kada su i ostali, pa je mogao da ode i naredne godine. Sarajevo ili Zeljeznicar vrata su mu bila otvorena. Znamo i da je navijac Zelje, a nije tamo otisao. Jednostavno sam sebe zastupa i nije zelio ciganluka nikada kakav je bio sa Krpicem.

Pominjete zaradu od transfera, a niko da kaze da je Krpic kasnije po novinama pitao Mujkanovica gdje su nestale pare.

Ove lole kada ih je **** da se okoriste od njega po sjelima sire price. :rol:

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 23 avg 2023, 06:27

Pa Krpa prije nego je dosao u zelju ponudio se seceru i co i rekao evo ovi daju toliko, de vi dajte makar upola njihov odgovor je bio “ imamo mi napadaca sta ces nam ti “…. I sjetite se zadnje kolo kad je mogao zabit go, a on samo produzi prema korneru.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 23 avg 2023, 10:27

Možda i najbolja postava ako dođe Kerla, a vrlo je blizu. Može se tu još dosta kombinovati, na primjer Dalipagić na golu, Vulić umjesto Mujkića ili Čivić umjesto Kapetanovića u odbrani. Također, kad Hadzanović uhvati ritam, on će biti sasvim solidna opcija i konkurencija Kurtaliću, a tu je i Vazda. U napadu se situacija popravila, Lelić kao opcija sa klupe koji može donijeti dosta toga, a isto važi i za Mućaja.
slika

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 23 avg 2023, 11:29

Neće niko pljuvati po ekipi kad izgubi, prvi ja. Čak i da se ne plasiramo u PL (gdje nam je realno mjesto više nego bilo kome drugom), ja ću opet fino pričati o ekipi koja se bar bori na terenu i daje sve od sebe.. Husejinovića kad gledam najbolje osjetim da se ekipa više trudi i ore teren, on je u prošloj sezoni bio neprimjetan. Sad će neki doći i reći da je konkurencija slabija, ali nisu uopšte Rudar, Jedinstvo, Stupčanica i Čelik lošiji od Sloge Doboj, Posušja, Igmana itd. Sve je to u par deka. Prošlosezonska ekipa nije mogla gola dat kako treba, najbolja utakmica za to je protiv Citya i Želje kad je sve ovisilo o nama. Protiv Citya nafakaški lopta došla do Eldara i on zabi gol kakav više nikad neće. Protiv Želje šanse nismo imali a bilo nam biti ili ne biti, pojeli nas ljudi na Tušnju.

Posušje nas 3 puta klepilo, Sloga nas klepila na Tušnju pred kraj. Dajem glavu da bi ova ekipa neke bodove tu izvukla. Vidi se želja, vidi se motivacija. Kad odem na utakmicu imam šta vidjet, stvaraju se šanse, golovi se zabijaju. Ne kažem da će uvijek tako biti, ali je neuporedivo sa onim levatima iz prošle sezone. A pljuvača će biti uvijek, negativaca, Ronaldo da dođe rekli bi nešto loše, šta će nam on, ne zna, star itd. Nevjerovatno da ljudi ni pobjede ne cijene.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 23 avg 2023, 11:47

montolivo18 je napisao/la:
23 avg 2023, 10:27
Možda i najbolja postava ako dođe Kerla, a vrlo je blizu. Može se tu još dosta kombinovati, na primjer Dalipagić na golu, Vulić umjesto Mujkića ili Čivić umjesto Kapetanovića u odbrani. Također, kad Hadzanović uhvati ritam, on će biti sasvim solidna opcija i konkurencija Kurtaliću, a tu je i Vazda. U napadu se situacija popravila, Lelić kao opcija sa klupe koji može donijeti dosta toga, a isto važi i za Mućaja.
slika
Vazda je ja mislim bivši.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 23 avg 2023, 12:20

Vazda je tanak po onome sto sam vidio, Mucaj isto poslab igrac, a Hadzibeganovic nesiguran igrac fali mu samopouzdanja, tri najslabija sto sam trenutno primjetio.
U slabijim utakmicama mogu dati doprinos u ovim nesto jacim nisu pouzdani.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 23 avg 2023, 12:25

Imamo mi stvarno dobru ekipu, niko ne moze reci da smo neki raspad sistema, imam ekipu koja moze izboriti PL.
Ali sad ima tu vise faktora psiholoski momenti ekipe, suđenje, podrska navijaca, povrede , sve to moze uticati da neka utakmica ode u smjeru koji ne zelimo. Ako nas zaobidju neke teze povrede kljucnih igraca mislim da smo apsolutno protiv svih favoriti. Samo treba ekipa da nastavi ovako kako su poceli. Prosle godine Celik sa igracima koji se ne mogu nikaki mjeriti ni sa jednim igracem Sarajeva izbaci Sarajevo.
Tako da klubovi poput nas, Celika, imaju ime i to nas uvijek cini favoritima. Neki se bas zato naloze da nas pobijede, ali mislim da ova ekipa moze izboriti plasman dalje.
Ali opet nekako puno tu sumnje imam, obzirom koliko godina smo se borili za opstanak, ne mogu kao neki reci " ma ulazimo mi u PL 100% "..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 23 avg 2023, 12:45

Ne možemo reći da je tim loš, veoma dobar tim za federalnu ligu imamo. Dolazak Hadžanovića dat će nam dodatnu čvrstinu na sredini, a povratkom Kapetanovića na eventualnu posudbu dobijamo igrača sa zaštićenim godištem koji je igrao u PL, bio redovan.
Dva beka do 21g, i kombinovati sa golmanima najbolje, Dalipagić/Muminović.
Čivića možemo kombinovati kao štopera i beka.
Još ako bi došao bar i ovaj štoper koji se spominje onda bi bilo super imali bi i tu širinu u rosteru.

slika
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 23 avg 2023, 12:47

“Istina je, dolazi Hadžanović. Naše ambicije od samog početka priprema su jasne. Bez ikakvih kalkulacija želimo prvo mjesto i ulazak u Premijer ligu. Tuzla kao grad i navijači Slobode to zaslužuju. Raduje me start prvenstva. Na neki način, rezultati su potvrda da smo na dobrom putu i da smo tokom ljeta radili dobro. Ako nema rezultata, onda se i neke druge stvari ne vide. Ne želimo ništa prepuštati slučaju. Sa Hadžanovićem ćemo dodatno pojačati ekipu i stvoriti dodatnu konkurentnost u timu. Za nas prijelazni rok nije završen. Tražit ćemo još jednog-dva igrača”, rekao je u izjavi za **** predsjednik UO FK Sloboda Senad Mujkanović.

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 23 avg 2023, 13:13

Po meni najslabiji igrači na terenu,od ovih koji su igrali; Br 4 skroz nesiguran (nisam upamtio ime), Čivić (ispada kao malo dijete i onda stoji na centru umjesto da trči nazad,više puta je to uradio) i Mućaj(skroz tanak)...

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 23 avg 2023, 13:15

Ko je nama sportski direktor u klubu?
I kako se zove onaj Struja, ime i prezime njegovo, ja ga znam po nadimku
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 23 avg 2023, 13:17

Edin1982 je napisao/la:
23 avg 2023, 13:13
Po meni najslabiji igrači na terenu,od ovih koji su igrali; Br 4 skroz nesiguran (nisam upamtio ime), Čivić (ispada kao malo dijete i onda stoji na centru umjesto da trči nazad,više puta je to uradio) i Mućaj(skroz tanak)...
Broj 4 je mislim ovaj stoper Vulic.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 23 avg 2023, 13:21

Evo imena i brojevi igraca, dok se gospoda ne sjeti malo srediti sluzbenu stranicu i stranicu fan shopa ..

slika
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 23 avg 2023, 14:12

mk1008 je napisao/la:
23 avg 2023, 13:15
Ja nisam taj STRUJA :nene: :nene: Ja sam iz Tuzle a on je tamo negdje Lukavac :D :D :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 avg 2023, 18:49

strujasamo je napisao/la:
23 avg 2023, 14:12
mk1008 je napisao/la:
23 avg 2023, 13:15
Ja nisam taj STRUJA :nene: :nene: Ja sam iz Tuzle a on je tamo negdje Lukavac :D :D :D
I ti nisi u tekmi s komsijama se dirao za medjunozje kad su nam dali gol.
Ili grijesim za tog Struju, nije to radio? A Beduin rijetko grijesi. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.