Safet Sušić - Pape

bhsport
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 24 apr 2014, 09:02

DonCorleone je napisao/la:Cuj figurativno, ejh i ti si onda medjed svoje vrste, figurativno.
On je svemirski brod, figurativno aka brisac svojih provala :lol:
Moj corelone, ne raspravljaj se sa covjekom koji pojma o fudbalu nema, samo potrazis postove o Izetu, Asmiru, Medi pa i Kolasincu, sve ti je jasno.
Izmet, glavonja, izdajica itd itd su neki epiteti koje je doticni svemirac dao nasim igracima, tako da to sto ih naziva figurativno nije nista novo za njega.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 apr 2014, 09:47

Za divno cudo pristojan intervju Safeta, vidim prizeljkuje Ivicu u Brazilu da mu pravi taktiku. Isto prizeljkujem i ja i nadam se da ce uspjeti natjerati Safeta da povede treceg spica.
Ivica se dosta pita povodom svega, i to mi daje optimizam da mozemo proci skupinu sto i nas Kapelo ocekuje.
To me navodi na pitanje onih papetoljubaca, obozavalaca gdje su sada komentari kako je nerelano da prodjemo grupu, kada ti jedan Pape to kaze, kako ce se sada saprati levati, idolopoklonici i provokatori.
Takodjer nadam se da ce Ivica utjecati da se na spisku od 30 igraca nadju bar 3 imena iz PL, ovako na prvu Hodzic, Simeunovic i ovaj mali Spikic kada vec nemamo Mirka Marica.
Avduka nicim ne zasluzuje da ide, bolje povesti nekog mladjeg tipa Sehica, da nesto nauci od Asmira u tih mjesec dana, Avduka je pred penzijom, njemu neka plate aranzman da bodri BiH.

Jos nesto od Papeta:

"Ima igrača kao što je Izet Hajrović koji u zadnje vrijeme ne igra mnogo zu Galatasarayju, ali zahvaljujući golu protiv Slovačke koji nas je možda i kvalifikovao na Svjetsko prvenstvo, ima određeni kredit. Dobro bi bilo da do kraja sezone se potrudi da igra što češće", kaže Sušić.

Ovo isto tako procitajte, vas idol je lijepo rekao i objasnio koliko cijeni taj Izetov pogodak, bez njega su svi napori pali u vodu jer je to bio preloman trenutak, samo Pape zna kako mu je stolicu spasio.

inter1
Kontakt:

Post Postao/la inter1 » 24 apr 2014, 10:23

edinjo-bih je napisao/la:NN: Postoje li već sada među bh. igračima sigurni putnici u Brazil?

SUŠIĆ: Ima njih 20 koji mogu početi pakovati kofere. Iznenađenja na spisku od 23 imena, koji ću objaviti 5. maja, neće biti. Neće se pojaviti neko ko nikad nije igrao za reprezentaciju. Postoje samo dileme u vezi s fudbalerima koji su nekad igrali, a u posljednje vrijeme ih nisam pozivao.

:arrow: pretpostavljam da se za zadnja 3 mjesta bore: ibricic, besic, zahirovic i mozda hadzic... :?:
Ako je Tino medju ovih 20 sigurnih a vjerujem da jeste, ja bi tu dodao jos Stevanovica, Besica i Zahirovica. Poveo bi i Jahica prije Vrsajevica, ali sam siguran da Pape vodi Avdiju sigurno. Momci su relativno mladi, a svi su u odredjenom trenutku pruzali dobre partije za repku. To sto neki ne igraju i nije toliko bitno. Sezona se ionako zavrsava, pa Danci su osvojili evropsko prvenstvo, nakon sto su ih pokupili sa godisnjih odmora jer je Jugoslavija diskvalifikovana.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 24 apr 2014, 11:36

Znaci bez Dine Arslanagica na SP ... Susicu bas si kreten od covjeka!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 24 apr 2014, 11:45

adal je napisao/la:Znaci bez Dine Arslanagica na SP ... Susicu bas si kreten od covjeka!!
:nene: :stop: :nedam: :shhh:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 apr 2014, 12:05

adal je napisao/la:Znaci bez Dine Arslanagica na SP ... Susicu bas si kreten od covjeka!!
Kako ce pozvati covjeka koji nema pravo nastupa za BIH jos uvijek.....Zapitaj se ko ispada "kreten" sada... :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 apr 2014, 14:25

Ne znam na koju temu da zalijepim:
Brazilski list Lance je objavio neobičnu najavu Svjetskog prvenstva, u kojoj su naveli neke od najneobičnijih zahtjeva reprezentacija.

Alžir: Sve sobe za igrače i zvaničnike moraju imati primjerak Kur'ana.
Čile: Čileanci naručili nove krevete i televizore za svaku sobu.
Ekvador: Svaka soba mora imati korpu sa bananama iz Ekvadora.
Kolumbija: Kolumbijci uputili molbu Sao Paolo da njihovih 15 mladih fudbalera trenira sa njima.
Urugvaj: Tiši sistem rashlađivanja u svim sobama.
Francuska: Zahtjevaju halal hranu za fudbalere islamske vjeroispovijesti i meso od životnja koje nisu patile pri klanju. Također traže tečni sapun u svim kupaonicama.
Honduras: Traže šest španskih televizijskih stanica da se dodaju na listu programa, uključujući i nacionalnu televiziju Hondurasa.
Japan: Traže jacuzzi u svakoj sobi.
Australija: Traže novine iz cijelog svijeta svakog dana.
Švicarska: Traže brzu internet konekciju i švicarske televizijske kanale.
Portugal: Traže šest zaštitara, od kojih će četverica voditi računa o sigurnosti Cristiana Ronalda.

Reprezentacija BiH očigledno nije imala neobičnih zahtjeva i nema nas na navedenoj listi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 apr 2014, 14:59

Henderson je napisao/la:Ne znam na koju temu da zalijepim:
Brazilski list Lance je objavio neobičnu najavu Svjetskog prvenstva, u kojoj su naveli neke od najneobičnijih zahtjeva reprezentacija.

Kolumbija: Kolumbijci uputili molbu Sao Paolo da njihovih 15 mladih fudbalera trenira sa njima.
Francuska: Zahtjevaju halal hranu za fudbalere islamske vjeroispovijesti i meso od životnja koje nisu patile pri klanju. Također traže tečni sapun u svim kupaonicama.
Honduras: Traže šest španskih televizijskih stanica da se dodaju na listu programa, uključujući i nacionalnu televiziju Hondurasa.
Portugal: Traže šest zaštitara, od kojih će četverica voditi računa o sigurnosti Cristiana Ronalda.

Reprezentacija BiH očigledno nije imala neobičnih zahtjeva i nema nas na navedenoj listi.
Naši još ne znaju ni gdje idu :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 apr 2014, 15:04

Henderson je napisao/la:Ne znam na koju temu da zalijepim:

Bosna i Hercegovina: Traže da se u blizini otvori restoran Bosna i da svako veče pjevaju Nasko i Ifeta.
DRUG NEBI TI PUNCA

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 apr 2014, 15:10

Evo Rahimić kaže da ga je Pape zvao i da će ga voditi u Brazil ali kao trenera. Pape je ubio dvije muhe jednim udarcem. :salut:
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 apr 2014, 15:11

da, ako su te dvije muhe, muha 1: nasa igra, muha 2: atmosfera u ekipi..ubija on te muhe otkad
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 apr 2014, 15:13

što znači da se vraća mlađahni Bešić u repku :bih:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 apr 2014, 15:15

prije da Tinki Vinki i Hadzic idu na SP, i to cak i u prvu postavu heheh..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 24 apr 2014, 15:15

"Uvijek sam govorio da mi forma nije toliko važna. Može neko danas biti u vrhunskoj formi, a da u junu budu u lošoj formi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 apr 2014, 15:16

ultrasstyle_tz je napisao/la:prije da Tinki Vinki i Hadzic idu na SP, i to cak i u prvu postavu heheh..
Treba Tinkiju dati kapitensku, imamo malo Sušića u repki. :bih: :bih: :bih:

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 24 apr 2014, 15:22

Eta ga Rahimic otpada, sada znamo barem ko ide. Tino Sven Sušić ;) cccccc
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Rios

Post Postao/la Rios » 24 apr 2014, 15:22

Cigri je napisao/la:
"Uvijek sam govorio da mi forma nije toliko važna. Može neko danas biti u vrhunskoj formi, a da u junu budu u lošoj formi
Moze onda i Safet zaigrati komotno :mrgreen:

Sto se tice TSS ja sam sve sigurniji da ce on put Brazila.. :|
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 24 apr 2014, 15:29

Moze li mi neko objasniti normalno (normalno pitam i trazim normalan odgovor) argumentovano zasto se toliko pljuje po Tinu Susicu ? Prezime Susic, amidzic ili ?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 apr 2014, 15:43

Za Generala je bilo i ocekivati, covjek vise ne igra, pogresno je samo bilo obecanje na staru kvala da ce se voditi u Brazil, tako da je covjek 2 godine trenirao i igrao samo da bude u Brazilu.
Inace Elvir nam je donio pobjedu u Latviji u Junu prosle godine.
Bilo bi dobro da udje u strucni stab, neka povede i Avduku kao trenera golmana a kao treceg golmana Sehica ili Ostrakovica, da nesto nauce od Begovica.
Hajde Pape reaguj.

Mislim da je Tinki siguran putnik, a da se Besic ceka.

Za kolegu iznad, trenutno ne posjeduje kvalitet da bude clan repke na SP, ove sezone ocajan, nije defanzivni vezni, da ima bar 5% od oca i amidje ne bi mu bilo mane, ali je izgleda izgledom na Susice a fudbaskim umijecem na majku.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 24 apr 2014, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 24 apr 2014, 15:44

skile je napisao/la:Moze li mi neko objasniti normalno (normalno pitam i trazim normalan odgovor) argumentovano zasto se toliko pljuje po Tinu Susicu ? Prezime Susic, amidzic ili ?
Jao, da se hoce zabraniti ta rijec "pljuvanje" na forumu...Kakvi ljudi kritiku mogu nazivati pljuvanjem???? :(

A zasto se kritikuje, pa druze to je igrac koji moze ocekivati mjesto samo ako Miske, Pjanic, Medunjanin budu povrijedjeni...
A i da budu povrijedjeni ima barem 3 igraca koji su kavliteteniji od TSS-a , Prcic, Stilic, Ibricic itd...
I ono zbog cega ide najvise kritika je sto ga se predstavlja od strane amidze kao rijesenje za najbitniju poziciju u timu a to je DM, sto Tino ni u snu ne moze igrati...Extremno spor, bez imalo agresivnosti, bez tempa...Hajduk-klupa...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.