Za divno cudo pristojan intervju Safeta, vidim prizeljkuje Ivicu u Brazilu da mu pravi taktiku. Isto prizeljkujem i ja i nadam se da ce uspjeti natjerati Safeta da povede treceg spica.
Ivica se dosta pita povodom svega, i to mi daje optimizam da mozemo proci skupinu sto i nas Kapelo ocekuje.
To me navodi na pitanje onih papetoljubaca, obozavalaca gdje su sada komentari kako je nerelano da prodjemo grupu, kada ti jedan Pape to kaze, kako ce se sada saprati levati, idolopoklonici i provokatori.
Takodjer nadam se da ce Ivica utjecati da se na spisku od 30 igraca nadju bar 3 imena iz PL, ovako na prvu Hodzic, Simeunovic i ovaj mali Spikic kada vec nemamo Mirka Marica.
Avduka nicim ne zasluzuje da ide, bolje povesti nekog mladjeg tipa Sehica, da nesto nauci od Asmira u tih mjesec dana, Avduka je pred penzijom, njemu neka plate aranzman da bodri BiH.
Jos nesto od Papeta:
"Ima igrača kao što je Izet Hajrović koji u zadnje vrijeme ne igra mnogo zu Galatasarayju, ali zahvaljujući golu protiv Slovačke koji nas je možda i kvalifikovao na Svjetsko prvenstvo, ima određeni kredit. Dobro bi bilo da do kraja sezone se potrudi da igra što češće", kaže Sušić.
Ovo isto tako procitajte, vas idol je lijepo rekao i objasnio koliko cijeni taj Izetov pogodak, bez njega su svi napori pali u vodu jer je to bio preloman trenutak, samo Pape zna kako mu je stolicu spasio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921