kako ce brate Saric na kriloBordoSarajevo je napisao/la:...................Pavlović...................
Hodžić.....Šofranac.....Adukor.....Bekić
.........Crepulja.........Stanojević........
Sarić..........Rahmanović.........Velkoski
................Ahmetović.....................
Ja bi ovako, Hebiba bi "ohladio", probao bi Sarića na krilo, znam da je rijetko i bio na lijevom krilu, nije pokazao puno ali zbog našeg zdravlja bi malo klupirao Hebiba.
Nije ovo loša ekipa, najslabija karika, po meni, su bočne pozicije a da stvar bude gora, samo na tim pozicijama nemamo alternativu i konkurenciju. Da je samo umjesto ovog napadača dovesti kvalitetnog desnog beka za prve postave, Hodžić svakako može igrati lijevo i neka se "tuče" sa Almirom za prvih 11.
Crepulju svi stavljamo u prvih 11 a niko ga nije gledao, ali i ja, kao i većina vas mislim da će biti pojačanje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U pitanju je ironija.BordoSarajevo je napisao/la:Laznjak je napisao/la:Asmir Suljić (26) danas je stavio paraf na ugovor sa Wislom iz Krakowa.
26-godišnji Srebrenčanin potpisao je dvogodišnji ugovor, a do kraja ove sezone boravit će u Videotonu iz kojeg na kraju odlazi kao slobodan igrač.
U dresu Videotona Suljić je odigrao 25 utakmica i postigao 11 golova.
Hoce li biti kakvih para![]()
odlazi kao slobodan igrač
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Više bih volio kad bi novi igrači govorili da smo jedan od najvećih klubova u BiH, nego najveći klub.
Potenciranje da smo najveći samo nam donosi neki pritisak.
Idemo osvojiti 10 trofeja u 5-6 sezona, odvojiti se totalno od ostatka lige i onda možemo reći da smo najveći, najbolji u BiH.
Potenciranje da smo najveći samo nam donosi neki pritisak.
Idemo osvojiti 10 trofeja u 5-6 sezona, odvojiti se totalno od ostatka lige i onda možemo reći da smo najveći, najbolji u BiH.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
koja krila? 4-4-2

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mislim da nikada nećemo igrati drugu formaciju osim 4-5-1! Možda samo silom prilika jedan dio neke utakmice. Isto tako mislim da će Hebib biti i prvih 11, a Crepulja na klupi neko vrijeme ako nije 100% spreman.
Pavlović
Bekić
Adukor
Šofranac
Hodžić
Stanojević
Sarić
Rahmanović
Velkoski
Halilović
Ahmetović
Po meni najboljih 11, Hebib radi našeg zdravlja klupa.
Pavlović
Bekić
Adukor
Šofranac
Hodžić
Stanojević
Sarić
Rahmanović
Velkoski
Halilović
Ahmetović
Po meni najboljih 11, Hebib radi našeg zdravlja klupa.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Halo dosta ovih formacija, aktiviracu forumasa @ajax da padne server od broja formacija po jednoj stranici.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:Halo dosta ovih formacija, aktiviracu forumasa @ajax da padne server od broja formacija po jednoj stranici.
samo ne njega
@Mirzatelemirzatele je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Halo dosta ovih formacija, aktiviracu forumasa @ajax da padne server od broja formacija po jednoj stranici.![]()
![]()
![]()
![]()
samo ne njega
Brate nisam ni znao da si ti Pitar.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Rigidni fetiš prema imaginarnim formacijama. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
a mašta jbg, mi smo igrali s krilima i kad su nam Krpić i Džafić igrali na istimHigh je napisao/la:Rigidni fetiš prema imaginarnim formacijama.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Joj Džafić

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Šta je mašta bez Saida u prvih 11?DenchiNL je napisao/la:a mašta jbg, mi smo igrali s krilima i kad su nam Krpić i Džafić igrali na istimHigh je napisao/la:Rigidni fetiš prema imaginarnim formacijama.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kaže Altiparmakovski da je blizu i nada se da će proći sve kako treba. Već je u Sarajevu..
Ako video materijal s YT-a išta znači, nije on toliko loš koliko sam mislio kada sam pročitao par komentara. Mogao bi biti pravo dobar, a vidim nahvalili su ga i ljudi iz reprezentacije.
Ako video materijal s YT-a išta znači, nije on toliko loš koliko sam mislio kada sam pročitao par komentara. Mogao bi biti pravo dobar, a vidim nahvalili su ga i ljudi iz reprezentacije.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
pa KarićBordoSarajevo je napisao/la:Joj Džafić![]()
Nije "šarnuo" teleoptičar, a potpisao Crepulja. To se odmah računa ko dva pojačanja. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Otkud ti ta informacija drug?AlfredNobel je napisao/la:Kaže Altiparmakovski da je blizu i nada se da će proći sve kako treba. Već je u Sarajevu..
FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
PPBordoSarajevo je napisao/la:Otkud ti ta informacija drug?AlfredNobel je napisao/la:Kaže Altiparmakovski da je blizu i nada se da će proći sve kako treba. Već je u Sarajevu..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
joker90 je napisao/la:Ne pitaj samo buraz kad je trening na pp!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.