Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Devil » 15 mar 2011, 14:43

Za danas.

Manchester-Marseille 1 1.60
JJ-Ivanovic 1 1.60
Djokovic-Gulbis 1 1.15

Te drugi tiket.

Ruzemberok-Trnava 1 2.90
Sheffield-Peterborough oba daju 1.70
Buducnost-Nymbruk(+8.5) 1 1.85
Cedevita-Igokea(+8.5) 1 1.85

--------------------------------------------------

Sto se tice ovoga prvog para i ovolike kvote u poslednjih nekoliko godina u ligi cini mi se da igraju 3 za 3,samo je Ruzemberok jedne godine dobio u gostima.U kupu je prosle godine obe uzela Trnava.
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 15 mar 2011, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 15 mar 2011, 14:46

Devil je napisao/la:Za danas.

JJ-Ivanovic 1 1.60
Djokovic-Golubev 1 1.15

Te drugi tiket.

Ruzemberok-Trnava 1 2.90

Sto se tice ovoga prvog para i ovolike kvote u poslednjih nekoliko godina u ligi cini mi se da igraju 3 za 3,samo je Ruzemberok jedne godine dobio u gostima.U kupu je prosle godine obe uzela Trnava.
Kolko si uplatio :P

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 mar 2011, 14:51

Ne mogu da vjerujem,pisao analizu za 3 meca tenisa,sta sam odigrao fudbala,tenisa i hokeja,i da pritisnem posalji,dodje da se prijavim,a prije toga sam haman nesvjesno isao tools,clear recent history,bem ti dan :evil:

Burnley - Coventry 0-2 gola ,prelaz 1/X
Ipswich - Wtford HT X , prelaz X/2
Scunthorpe - Preston HT X, prelaz X/1

6.65 na 2 km 13.30 km

Cilic - Wawrinka 2 (Wawrinki vise lezi betonska podloga,nadam se da ce uzeti)
Troicki - Llodra prvi set over 9.5 gemova ( Llodri ne lezi betonska podloga,ima u zadnjih 10-11 meceva,3-4 pobjede,gubio je sve meceve od bolje rangiranih od njega,dok Troicki bolje igra na betonskoj podlozi od Francuza,tipovao bih keca,ali mala kvota,pa sam se odlucio za ovu varijantu )
Melzer - Gasquet over 22.5 gemova (Blaga prednost Gasquetu jer se bolje snalazi na betonskoj podlozi od austrijanca)

5.77 na 2 km 11.54 km

KAC - VSV 2
Salzburg - Vienna over 5.5 golova
Aik - HV 71 under 5.5 golova

6.16 na 2 km 12.32 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 15 mar 2011, 14:55

MinistaR je napisao/la:E ko danas pogodi konačne ishode (bez dvoznaka) Lige prvaka, ima od mene sve što poželi (u domenu do 3 KM) :mrgreen:
Ma dva asa burazere (al' zadrzi tricu 8-) )

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 mar 2011, 15:01

Samo F.K.S !! je napisao/la:
Devil je napisao/la:Za danas.

JJ-Ivanovic 1 1.60
Djokovic-Golubev 1 1.15

Te drugi tiket.

Ruzemberok-Trnava 1 2.90

Kolko si uplatio :P
Na prvi 2000,a na drugi 150. ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 15 mar 2011, 15:12

Priznao je konacno :lol: :lol: zezam se

nego sta ti predstavlja taj potpis ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 mar 2011, 15:18

Jel' to ne znas ruski? :oops:
Salim se,ovo je stara ruska pesma,negde iz 19.veka.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 15 mar 2011, 15:23

Sad znam pjesma od ivana larionova 8-)

Devile kako da dinare pretvorim u marke ? S kojim brojem da dijelim ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 mar 2011, 15:26

Samo F.K.S !! je napisao/la:Sad znam pjesma od ivana larionova 8-)

Devile kako da dinare pretvorim u marke ? S kojim brojem da dijelim ?
Posto kod sebe na poslu ne pretvaram iz i u KM ne znam,ali danas je odnos 1e=102.50 RSD,pa ti onda racunaj koliko je odnos KM-euro.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 15 mar 2011, 15:28

Ti to da ne znas pih za sta platu primas ljencugo jedna :lol:

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 15 mar 2011, 15:50

Treće kolo Indian Wellsa, peti meč na prvom terenu igraju Amerikanci Andy Roddick i John Isner, ne prije 19h po lokalnom vremenu. Nema ovdje puno mudrosti, moraju ići u over jer ne vidim kako će tu itko doći do brejka. Obojicu krasi snažan servis, moglo bi se raspravljati tko ima bolji servis, no činjenica je da se obojica mogu osloniti na njega i računati na lake poene. Igrali su dosad tri puta, Roddick vodi 2-1, a sva tri puta su išli preko 9 gemova u prvom setu, a danas riskiram sa barem 12 gemova.
05/09-09 US Open - Tvrda podloga 1/16 Isner-Roddick 6:7, 3:6, 6:3, 7:5, 6:7
09/08-09 ATP Washington - Tvrda podloga 1/2 Roddick-Isner 6:7, 6:2, 7:5
05/08-07 ATP Washington - Tvrda podloga F Roddick-Isner 6:4, 7:6
Roddick je u prvom kolu pobijedio Blakea sa 6-3, 7-5 uz 13 aseva, a Isner Mella 6-3, 7-6 uz 12 aseva. Obojica su imala pristojan postotak prvog servisa (Roddick 56%, Isner 72%), Roddick 94% osvojenih poena na prvi, a Isner 81%. Roddick spašavao 4/5 brejk lopti, a Isner ni jednu. Teško se odlučiti za pobjednika, papirnati favorit je Roddick, no Isner će ga itekako namučiti, te razmišljam i o h2 na +3,5 gema...
Roddick A.-Isner J. (10,5) zs2 @1,85

P.S. Nisu moje analize.... ;)
Večerašnji program na centralnom terenu otvaraju Novak Đoković i Ernests Gulbis. Srbin je zaprijetio Federeru u pohodu na drugo mjesto i Švicarac ako želi zadržati to mjesto mora napraviti dobar plasman na ovom turniru, a već u njegovom prvom meču Andreev ga je namučio i uzeo mu 11 gemova. Đoković je prvo kolo lako savladao Andreja Golubeva sa 6:0 6:4. Impresivno je odigrao prvi set kada je izgubio samo 6 poena, a drugi je nešto lošije započeo i gubio sa 1:3, ali ga je na kraju dobio sa 6:4. Latvijac Gulbis je nakon velikog otpora Korejanca Yen Hsun Lua u njegovom prvom meču ga dobio sa 6:7 7:6 6:1. Jedan tie break ga je dijelio od ispadanja već u drugom kolu, ali taj meč je nekako prošao, no po meni večeras bi trebao lako ispasti. 4 puta su se do sada sastajali, a Nole vodi sa 3:1 i sve je mečeve lako dobivao.
20.5/Đoković N. - Gulbis E. - Manje @1,85
Nakon pauze zbog reprezentativnih obaveza krecu ponovo rukometne lige. Susret 6. na tabeli, naravno SGF sa 14. MTM. Flensburg je ekipa koja igra na tri fronta i to jako uspijesno, dok Melsungen nakon katastrofalnog starta u prvenstvu i nekih cini mi se 10-ak vezanih poraza probudio se iz sna i poceli igrati malo rukomet. Domacini zadnjih sest utakmica imaju 5 pobjeda i nerijesenu na gostovanju kod Fuchse Berlina, sa kojim je takodje u zadnjih sest meceva igrao i Melsungen i takodje nerijeseno, ali u ostalih pet imaju isto toliko i poraza. Sto se tice medjusobnih dvoboja bilo ih je 11, a isto toliko pobjeda ubiljezio je Flensburg. 05/10/2010 MT Melsungen - Flensburg 20:31, tako se zavrsio zadnji susret. Veceras ocekujem jednu trkacku utakmicu od Flensburga jer takav rukomet igraju, gledao sam ih i uzivo zaista su brzi i ubijaju kontrama. Michael Roth, trener gostiju ima suzen spisak igraca sto ide jos jedan plus ovoj okladi. Naime, povrijedjenim Predragu Dacevicu, Felixu Danneru i Grigoriosu Sanikisu sada se prikljucio i Alexandros Vasilakis, koja mora odmarati zbog gripe. Osim toga, Nenad Vuckovic i Ivan Brovko su bili sa reprezentacijama. Dok je Vuckovic uspio u ponedljak odraditi jedan trening s MT, Brovka ce se pridruziti momcadi tek danas, jer leti direktno iz Bjelorusije za Flensburg. Po mom misljenju sve ove problemcice extra brzi Flensburg ce danas da kapitalizira u nekih +10, a sasvim dovoljno je +7.
LENSBURG-MELSUNGEN(-6.5) - 1.80

P.S. Nisu moje analize.... ;)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 mar 2011, 15:53

slika

jedan osjećajni za Mandraxa :lol: :lol: isprati me danas je moj dan :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 mar 2011, 15:59

Raonić-Harison 20.5 - više 2.10

šta vi mislite ,meni ovo izgleda kao zicer :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 15 mar 2011, 16:20

@F.K.S.
Dijeliš sa 50.1KM je približno 50 RSD.Dakle,@Vrag je na prvi uložio 40KM,a na drugi 3KM.

Moj tiket:

Janković-Ivanović (F.T.) 1 1.60
Berdych-Belluci (+4.5) 2 1.85
Azarenka-Radwanska (+2.5) 1 1.85
Sharapova-Safina 22+ 1.85

Kvota 10.13

Prvi par
Janković igra u fantastičnoj formi u zadnje vrijeme.Praktički dere sve redom,nedavno je ušla u finale Monterreya pobjedivši Hercog u polufinalu,dobar rezultat..To joj je diglo samopouzdanje pred tzv. "peti grand slam" i mislim da ovdje može ostvariti dobar rezultat,pa čak i u polufinale ući.Ivanović je samo na trenutke ona od prije nekoliko godina.Bivša osvajačica Roland Garrosa je neočekivano lahko pobijedila Strycova u prošlom kolu.Očekivao se dosta teži meč za Anu,ali ona je to rutinski dobila,ući će nadahnuta u ovaj meč,ali sa Janković se neće moći izboriti.Po meni Jelena igra trenutno tenis za TOP 4.Uostalom,taj meč neću gledati samo radi dobrog tenisa. :mrgreen:

Drugi par
Berdych je poprilično lako dobio nezgodnog Kubota,ali Belluci je dosta bolji teniser.Poprilično dobar server sa dobrim bekendom će moći parirati poprilično defanzivnom Berdychu.Mislim da jedan set ide u tie break i tu sam već blizu pogotka ovog tipa.Belucci je u prošlom kolu dobio itekako dobrog Nijemca Beckera lagano,za njega u ovom meču nema kraha,po meni je možda pomalo i potcijenjen.Brazilac je također dobar sa osnovne linije i tu će moći se suprostaviti Čehu.

Treći par
Azarenka je sinoć Ursulu Radwansku dobila 7:6 6:3.Sada za nju dolazi pravi ispit,Agnieszka Radwanska.Poljakinja se prvo mučila (iako to rezultat baš i ne govori) sa Benešovom.Ipak je dobila 7:6 6:3.Jučer je sjajno preokrenula protiv Kirilenko koja je imala servis za meč,ali nije to iskoristila.Dosta,dosta breakova u trećem setu tog meča,a Azarenka će teško izgubiti više od 2 servisa u meču po meni,tako da očekujem krah Poljakinje ovdje.Samo na trenutke igra fantastično i pogodi fantastično,a onda pravi neshvatljive greške.Azarenka je konstantno dobra igračica i preporučujemo eventualno i pobjedu od 2:0 za Victoriu.

Četvrti par
Sharapova je neočekivano lako dobila jučer Rezai 6:2 6:2.Prije toga dosta teže je dobila Medinu Garigues 2:1 u setovima.Safina je možemo reći napravila dva iznenađenja;pobijedila je Hantuchovu koja je sjajna u ovoj godini i Stosur koja nije nešto.Safina se vraća u formu,bar mi se tako čini.Nisam gledao jučer Sharapovu ali mislim da je odigrala fantastično čim je tako lako dobila.Safina sa te dvije pobjede pokazala je da još uvijek može doći do vrha svjetskog tenisa.Kada se sve to zaključi i sastave igre na IW-u,onda je over gemova itekako izgledan.

Imam još jedan narodni,14 parova,(ne)mogući dobitak 3.233KM.
Zadnja izmjena: VolimLiverpool, dana/u 15 mar 2011, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
You'll never walk alone.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 mar 2011, 16:26

Nije ti Jelena osvojila Monterey, zijanila je u finalu od Pavljucenko :roll:
nema potpisa

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 15 mar 2011, 16:35

Admir_Sa je napisao/la:Nije ti Jelena osvojila Monterey, zijanila je u finalu od Pavljucenko :roll:
Prepravio sam,zbunio sam se.

Bolje nam postavi tikete što si i ako si odigrao nego što me ispravljaš. :P :D
You'll never walk alone.

Edodabadu
Kontakt:

Post Postao/la Edodabadu » 15 mar 2011, 16:41

MAN.UTD.-MARSEILLE

Bit će ovo težak meč i iskreno bilo bi neodgovorno od mene bilo kada bi samo napisao “Eh ovo nema priče ovo će Manchester United dobit” mislim navijači ovog kluba pretpostavljam da tako nešto očekuju, ali ja nisam spreman na tako nešto jer Liga Prvaka je sasvim nešto drugo tako da tu može da se desi svašta mislim za ovakvo nešto ekipe igraju po meni sasvim drugačiji stil fudbala ali ne toliko različit u odnosu na svoju ligu mada za određenu nijansu on je različit. Ja osobno preporučujem da uzmete zbroj golova u prvom dijelu utakmice jer smatram da neće biti više od jednog gola odnosno statistika kakvu imaju ova dva kluba u posljednjih 3 susreta u kojima su se sastajali samo na jednom je pao gol u prvom dijelu utakmice u kojem je ekipa Marseille-a vodila sa 0:1 i to golom koji je postigao Ibrahim Bakayoko u 42 minuti. Pa stoga smatram da je najbolje uzeti zbroj golova prvog dijela odnosno da neće biti više od 1,5 golova a za čiju vrstu igre najbolje plačanje daje Bwin kladionica pa stoga sretno svima koji isprate ovaj par.

BAYERN-INTER

Ovo će biti jedan veoma neizvjestan meč u kojem će Inter vjerovatno krenuti veoma ofanzivno jer oni jednostavno nemaju šta da čekaju, međutim to veoma lako može otvoriti mogućnosti za kontru jer ekipa Bayer Munchena nije ekipa koja umije da igra neku vrstu defanzivnog fudbala. Ali prethodni rezultat koji je ostvario Louis van Gaal od 1:0 ovu ekipu vodi u daljnji tok takmičenja pa stoga ja vam preporučujem da za ovaj duel također izaberete zbroj golova prvog dijela utakmice odnosno manje od 1,5 golova a za čiju vrstu igre najbolje plaćanje nudi Bwin kladionica pa u svakom slučaju sretno svima ko isprati ovaj par.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 mar 2011, 16:45

volimliverpool je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Nije ti Jelena osvojila Monterey, zijanila je u finalu od Pavljucenko :roll:

Ma ja cu od vas prepisati, ev stavicu inter oba go, jankovic jelenu 1, mancester 1, shefild 3+, beluci over, troicki 1 i mozda onaj maclesfield-lincoln oba go :roll:
nema potpisa

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 mar 2011, 16:51

Admir_Sa je napisao/la:
volimliverpool je napisao/la:

Ma ja cu od vas prepisati, ev stavicu inter oba go, jankovic jelenu 1, mancester 1, shefild 3+, beluci over, troicki 1 i mozda onaj maclesfield-lincoln oba go :roll:
e večeras svi igrajte Bayern ps2 i na anu ivanović 2 ,
samo Admiru u kontru :lol: :lol: :lol:

Sunfrenzy
Kontakt:

Post Postao/la Sunfrenzy » 15 mar 2011, 16:56

Bayern : Inter (-10,5+) zk1
Bayern : Inter (-4,5) žk2
Bayern : Inter (-5,5+) zz2
Bayern : Inter (J) J1
Man Utd : Marseille (-5,5+) zz2
Man Utd : Marseille (CK) ck1
Man Utd : Marseille (J) J1

kvota: 20,09
uplata: 4,90
Isplata: 98 KM

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.