Sup. Jos pet prilika i zabice
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hebibović u novoj šansi. Lijepa akcija sarajevskog tima, ali udarac Hebibovića odlazi pored gola.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kako igramo Bože dragi, srce će me opaliti 
2:0
2:0
Zadnja izmjena: Benkara21, dana/u 08 feb 2018, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Rahmanović je sjajno izbacio odbranu Budućnosti i prizemnim udarcem pogađa za sigurno vodstvo od 2:0.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Samo udri! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako jeeeee
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
66'
Dobra akcija tima iz Podgorice, ali Kovačević odmah na ulasku u igru dobro brani.
65'
Kovačević će na gol do kraja umjesto Pavlovića.
Dobra akcija tima iz Podgorice, ali Kovačević odmah na ulasku u igru dobro brani.
65'
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ime djeteta: Sejfudin!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dobar šut Radovca, brani golman Budućnosti.
e čuj bande što se osilila
počeli i izmišljat

e čuj bande što se osilila
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
"Dobar šut Radovca, brani golman Budućnosti."
Živ je Hilmin mali
Živ je Hilmin mali
Radovac, Lelić (nargila boys) Husejnović i eto Novaković, totalni višak kluba sa velikim primanjima
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ja koliko sam tamo vidio, Kovacevic ce biti nas prvi golman uskoro i na njega se uveliko racuna u buducnosti. Visok, mrsav, pravi golman i ne trebamo se sikirati natoj poziciji..benko21 je napisao/la:66'
65'
Sve u svemu, ove pripreme i prijateljske utakmice odrađene su više nego korektno. Sve čestitke igračima i treenerima. I sad sretan im put ka Sarajevu. Pa onda odmorit se i napuniti baterije do pocetka ove druge polusezone (ne znam da li imamo vise pripremnih utakmica do pocetka) , i onda prepreku za preprekom da rušimo, prvo Lišticu pa onda sve ostale... Svojim igrama pred kraj polusezone, te u ovim pripremnim utakmicama i jos kad dodamo to da je Husref na klupi mozemo vjerovati da ova ekipa moze i to titule ako Bog da 
Bordo bijeli za život cijeli!!
Znaći ništa od posudbeKipembe je napisao/la:Ja koliko sam tamo vidio, Kovacevic ce biti nas prvi golman uskoro i na njega se uveliko racuna u buducnosti. Visok, mrsav, pravi golman i ne trebamo se sikirati natoj poziciji..benko21 je napisao/la:66'
65'
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jako su nam stari golmani.. 32 i 35 godina ubrzo, prilika se mora dati Vladanu koliko god je to moguce, cim istekne ugovor Adiju odmah njega na drugog golmana i postepeno neka dobija priliku.
Ko je igrao spica kad je ahmetovic izasao?
You are someone else I am still right here
Boki je u najboljim godinama za golmana, Adilovića bi trebali zamjeniti jer ne može ni zapeti pa da konkuriše Bokiju, niti je u godinama kada može učiti nešto??? znači nekog visokog od nekih 24-28 godina....treći (svake sezone)novi junior kojem bi davali da malo proviri u prvi tim prije slanja na posudbu....MortemHz je napisao/la:Jako su nam stari golmani.. 32 i 35 godina ubrzo, prilika se mora dati Vladanu koliko god je to moguce, cim istekne ugovor Adiju odmah njega na drugog golmana i postepeno neka dobija priliku.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ahmetovic lagano sprema municiju za drugi dio sezone...ove pobjede su dobra stvar - ako se naspanuju samopouzdanjem a ne da polete da su prvaci svemira.
Mi se mozemo zezati ali ekipa mora biti na nivou...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako nekako ali bi volio da ''istrpimo'' Vladana da vidimo moze li nesto.DenchiNL je napisao/la:Boki je u najboljim godinama za golmana, Adilovića bi trebali zamjeniti jer ne može ni zapeti pa da konkuriše Bokiju, niti je u godinama kada može učiti nešto??? znači nekog visokog od nekih 24-28 godina....treći (svake sezone)novi junior kojem bi davali da malo proviri u prvi tim prije slanja na posudbu....MortemHz je napisao/la:Jako su nam stari golmani.. 32 i 35 godina ubrzo, prilika se mora dati Vladanu koliko god je to moguce, cim istekne ugovor Adiju odmah njega na drugog golmana i postepeno neka dobija priliku.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, kupus army, Napapijri i 77 gostiju.