Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zao mi je rio, ja imam kriterije
Pasivno agresivni Rio strikes again
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nije ti on gey nemaš ništa od njega on se samo glupira, javi se Sarmelu ili Darku ako tražiš uzbuđenjerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:37I uvijek otvoren za nova upoznavanja, a kroz DV ti prolazim svaki dan, tako da samo reci adresu i vrijeme![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Predložio sam kafu, ne vidim šta je tu agresivno. Svakako smo komšije. 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Darka sam upoznao, dok još sarmela nije ni bilo na forumu.legenda reala je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:42Ma nije ti on gey nemaš ništa od njega on se samo glupira, javi se Sarmelu ili Darku ako tražiš uzbuđenjerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:37I uvijek otvoren za nova upoznavanja, a kroz DV ti prolazim svaki dan, tako da samo reci adresu i vrijeme![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Tražim muškarca za druženje, po mogućnosti da radi kao freelancer sa satnicom ne manjom od 16,5 eura. Zainteresovani neka se jave u pp.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Sto me nisi naso sa sekerom kad me htio udarat i govorio da ce me mrak pojest mmmmmm
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
A što se dajguzi šire, na kraju ćemo Maršal i ja biti u polepositionu za 80% trijeba.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Donnie Darko
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:42Ma nije ti on gey nemaš ništa od njega on se samo glupira, javi se Sarmelu ili Darku ako tražiš uzbuđenjerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:37I uvijek otvoren za nova upoznavanja, a kroz DV ti prolazim svaki dan, tako da samo reci adresu i vrijeme![]()
![]()

Čudno mi je bilo, jer za nekoga ko je homofob imaš nevjerovatno homoseksualna javljanja. Al sad mi je jasno, zamisli od forumaša tražit uzbuđenje.
- legenda reala
- Kontakt:
E našo si vala koga ćeš i upoznavatirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:45Darka sam upoznao, dok još sarmela nije ni bilo na forumu.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
To si ljut sto ga ona ubleha attention whore ustipce ispitivala za crtitje?legenda reala je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:48E našo si vala koga ćeš i upoznavatirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:45Darka sam upoznao, dok još sarmela nije ni bilo na forumu.![]()
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Da li je vama ovo konstantno Rijovo zivkanje forumasa na kafice sumnjivo? Da je tako zivkao djevojke ne bi mu drugi sa 30 godina trazili djevojku hehe
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:48E našo si vala koga ćeš i upoznavatirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:45Darka sam upoznao, dok još sarmela nije ni bilo na forumu.![]()

Ma pusti ga. Nego kad ćemo ja, ti i ljiljan na kafu

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tu smo da se pošalimo pa jel
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
koliko nas ima da im se legenda javio, mislim da nas se može bar 30 skupit
zamisli živit u ormaru u 2020. godini
zamisli živit u ormaru u 2020. godini
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Kabulosum.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:53Epi ja ti oprastam sve one godine na nba. Bolja si osoba kad nisi mod![]()
Kad cemo ja i ti na hurmasicu? Mozemo usput i komentarisati neke ful zgodne alfa muzijake.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Možel trojac kakav momčiluci?Epidaurus je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:54Kabulosum.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑24 maj 2020, 00:53Epi ja ti oprastam sve one godine na nba. Bolja si osoba kad nisi mod![]()
Kad cemo ja i ti na hurmasicu? Mozemo usput i komentarisati neke ful zgodne alfa muzijake.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies