S tim što bih ja doveo i boljeg golmana od Pavlovića koji je linijski golman (zna se nekad pretvoriti u Bandovića na centaršutu), nizak za golmana i penale brani katastrofično.MortemHz je napisao/la:Jako su nam stari golmani.. 32 i 35 godina ubrzo, prilika se mora dati Vladanu koliko god je to moguce, cim istekne ugovor Adiju odmah njega na drugog golmana i postepeno neka dobija priliku.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
vratio se babo

Morteme nemoj da "istrpimo" nikog živ bio..., eno mu posudba pa nek ga istrpljavaju dole...

Morteme nemoj da "istrpimo" nikog živ bio..., eno mu posudba pa nek ga istrpljavaju dole...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakav je bio stream na SS.ba, nisam upratio?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Husref na slici kad ga vidi popije šaku lexiliumaDenchiNL je napisao/la:ima li sastava podgorice? igra li Klocinho kod njih?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ja baš kontam reko prvi im susret odtadSarajevoJeBordo je napisao/la:Husref na slici kad ga vidi popije šaku lexiliumaDenchiNL je napisao/la:ima li sastava podgorice? igra li Klocinho kod njih?
a gledaj ovog kolko liči

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zašto ćekati istek ugovora, Adi je idealan treći golman, malog prebaciti na drugog, ako nije za drugog mora se tražiti drugo riješenjeMortemHz je napisao/la:Jako su nam stari golmani.. 32 i 35 godina ubrzo, prilika se mora dati Vladanu koliko god je to moguce, cim istekne ugovor Adiju odmah njega na drugog golmana i postepeno neka dobija priliku.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Fotografija prilikom koje Busquets proslavlja pogodak, Messi mu pruža ruku i samo izusti tiho, ali ozbiljno: "Eskuća me, pardona me." Pique se čini kao u nevjericiDenchiNL je napisao/la:ja baš kontam reko prvi im susret odtadSarajevoJeBordo je napisao/la:Husref na slici kad ga vidi popije šaku lexiliumaDenchiNL je napisao/la:ima li sastava podgorice? igra li Klocinho kod njih?
![]()
sreća kopile ošlo u činu, njega i onog Nedu Turkovića ni mati ne poželi....
![]()
a gledaj ovog kolko ličina Lea, čak im i fizionomija, noge , da nije Leov stari hodo po BiH
![]()
![]()
Pique traži Šaćiru pogledomSarajevoJeBordo je napisao/la: Fotografija prilikom koje Busquets proslavlja pogodak, Messi mu pruža ruku i samo izusti tiho, ali ozbiljno: "Eskuća me, pardona me." Pique se čini kao u nevjerici
Prije će biti da je Hercegovac, imao nekog posla u ArgentiniDenchiNL je napisao/la:ja baš kontam reko prvi im susret odtadSarajevoJeBordo je napisao/la:Husref na slici kad ga vidi popije šaku lexiliumaDenchiNL je napisao/la:ima li sastava podgorice? igra li Klocinho kod njih?
![]()
![]()
a gledaj ovog kolko ličina Lea, čak im i fizionomija, noge , da nije Leov stari hodo po BiH
![]()
![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dolazio u Čapljinu i izgleda utrp'o nekoj hanumici..DenchiNL je napisao/la:ja baš kontam reko prvi im susret odtadSarajevoJeBordo je napisao/la:Husref na slici kad ga vidi popije šaku lexiliumaDenchiNL je napisao/la:ima li sastava podgorice? igra li Klocinho kod njih?
![]()
![]()
![]()
![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Prodali su oni Meluna negdje u Aziju.SarajevoJeBordo je napisao/la:Husref na slici kad ga vidi popije šaku lexiliumaDenchiNL je napisao/la:ima li sastava podgorice? igra li Klocinho kod njih?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Prodali?Sabinho je napisao/la:Prodali su oni Meluna negdje u Aziju.SarajevoJeBordo je napisao/la:Husref na slici kad ga vidi popije šaku lexiliumaDenchiNL je napisao/la:ima li sastava podgorice? igra li Klocinho kod njih?
jaoooo za 100 milja eura
Shijiazhuang Ever Bright
ko im je Sportski direktor i zašto ga nismo kidnapovali dok nam je bio blizu
taj čovjek je mađioničar
Kakav je bio ovaj Crepulja, hoce li opravdati ocekivanja.
da se rješimo npr. još Saida i Novakovića i dovedemo još po lijevog i desnog beka, ovo bi bio fenomenalan prelazni...
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Potpis, samo zauzimaju mjesta juniorima koji bi barem sticali iskustva sa 1. timom, a dotičnim se zahvaliti i poželjeti sreću!ledesma je napisao/la:Radovac, Lelić (nargila boys) Husejnović i eto Novaković, totalni višak kluba sa velikim primanjima
Tu je malizagorski je napisao/la:"Dobar šut Radovca, brani golman Budućnosti."
Živ je Hilmin mali

hilmo je napisao/la:Tu je malizagorski je napisao/la:"Dobar šut Radovca, brani golman Budućnosti."
Živ je Hilmin mali
![]()
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, muhamedhulk, tutankamon1905 i 48 gostiju.