Može, ali kad nam sa onim slovencima napravi stadion.Merhaba je napisao/la:Nijaz Brkovic!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
kako ti to mozes znati? mozes li necim potvrditi svoju tvrdnju ili samo govoris bez ikakvog pokrica?Virtu4l je napisao/la:A tebi predlažem da svojim ahbabima iz uprave preneseš da Miroslavu Stevanoviću uplate dvije plate koje su mu dužni već evo tri mjeseca. Momak je zaradio svaki fening i neka nas ne brukaju.Zenzo je napisao/la:Da sutra Amar kaze ne zelim da se vratim bez obzira na uslove ti bi opet nasao nacin da blatis upravu radi toga sto se nije vratio.
Sto se mene tice neka Misimovic i ekipa nastavi rad na administraciji, infrasturkturi, parama, a Amar da vodi sportski segment i eto SD, da svako ima svoju obavezu. Neku pricu da se jedan lik pita za sve zaboravite.
Idete iz krajnosti u krajnost, ova uprava ne valja nista, ne valja Adzem, igraci su nam levati, samo Amar zna sve, samo on moze da poslozi sve kako treba, on ce dovesti i platiti igrace,...itd. pa koji ce nam qurac uprava ako jedan covjek zna sve.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Jednostavno znam. Neka neko nadje jednu jedinu laz koju sam svjesno rekao na ovom forumu za sve ove godine i nikad vise slova necu napisati.za_zivot_cijeli je napisao/la: kako ti to mozes znati? mozes li necim potvrditi svoju tvrdnju ili samo govoris bez ikakvog pokrica?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kyrieirving
- Kontakt:
Giuseppe Marotta kandidat za nogog SD.Nije lose bgm ako dodje bice to veliki korak za nas.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
s obzirom na to sto govoris mislim da bi svoje rijeci trebao potkrijepiti nekim dokazima.Virtu4l je napisao/la:Jednostavno znam. Neka neko nadje jednu jedinu laz koju sam svjesno rekao na ovom forumu za sve ove godine i nikad vise slova necu napisati.za_zivot_cijeli je napisao/la: kako ti to mozes znati? mozes li necim potvrditi svoju tvrdnju ili samo govoris bez ikakvog pokrica?
bez dokaza tvoja prica je obicna kleveta i laz.
nevjerovatno me podsjecas na nekoga.
Dino PekicZenzo je napisao/la:Novi SD nece biti ni Amar ni Stanic.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ja ti opet ponavljam, nađi jednu laž koju sam izrekao za ovih skoro deset godina.za_zivot_cijeli je napisao/la:s obzirom na to sto govoris mislim da bi svoje rijeci trebao potkrijepiti nekim dokazima.Virtu4l je napisao/la:Jednostavno znam. Neka neko nadje jednu jedinu laz koju sam svjesno rekao na ovom forumu za sve ove godine i nikad vise slova necu napisati.za_zivot_cijeli je napisao/la: kako ti to mozes znati? mozes li necim potvrditi svoju tvrdnju ili samo govoris bez ikakvog pokrica?
bez dokaza tvoja prica je obicna kleveta i laz.
Koji dokaz bi te u ovom slučaju zadovoljio, Mirin izvod sa bankovnog računa? Do toga nažalost ne mogu doći.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prije da ce Alihodzic ali ova dva nece sigurno.Zeljo92 je napisao/la:Dino PekicZenzo je napisao/la:Novi SD nece biti ni Amar ni Stanic.
- Zeljeznicar -
Sportski direktor je bacanje para u ovakvom klubu, to morate shvatiti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
vidi, ti kao moderator ovog foruma bi trebao znati neka pravila. pa i ona nepisana.Virtu4l je napisao/la:
Koji dokaz bi te u ovom slučaju zadovoljio, Mirin izvod sa bankovnog računa? Do toga nažalost ne mogu doći.
mjesecima ih ne postujes.
ti mozes tvrditi da od Dade nikada nece biti igrac. i to je ok. to je misljenje.
ali ako u jako ruznom tonu tvrdis da je klub duzan Miri, uz toliko detalja u prici, a ne nudis dokaze ti kleveces.
to ne bi trebao raditi ko god da si. posebno ne iz uloge koja ti je na forumu navijaca Zeljeznicara dodjeljena.
doduse, ako je Hrasno mogao mjesecima orgijati na isti nacin mozes vala i ti.
Ja nemam nikakvu funkciju na ovom forumu, niti ću je ikada imati.
Što se tiče Stevanovića, to nije mišljenje, nego ružna istina i još jedna sramota za FK Željezničar u režiji Uprave Senada Misimovića.
Što se tiče Stevanovića, to nije mišljenje, nego ružna istina i još jedna sramota za FK Željezničar u režiji Uprave Senada Misimovića.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zrinjski godinama djeluje kao da je Dinamo u ovoj ligi, ljudi uzeli 3 titule u posljednje 4 godine. Mada kada igrački gledamo to i nije tako, jer njihov igrački kadar na papiru ne djeluje uopšte megadominantno u odnosu na prve pratioce prethodnih godina. Mislim jesu to dobri igrači i vjerovatno za nijansu jači od ostalih ekipa, ali to nisu igrači s kojim ćeš suvereno vladati bh. fudbalom godinama kao da si Bayern. Todorović, Filipović, Jović? Yebi me ako bi ti igrači bili u prvih 11 nekog osrednjeg kluba iz HNL-a ili JSL.Neandertalac je napisao/la:Hajde malo da se spusti lopta, sutra će njihovi vojnici pisati da smo ih mi otjerali i nismo dali da nam jug prave. Fokusirat se na Zrinjski, prva meč lopta za prvaka.
Braco@ vadi analizu. Ja koliko znam Zrinjski je teška buranija kao uostalom i cijela liga.
Iskreno ako uporedimo prošlogodišnje ekipe i recimo kad bi uporedili da su igrači u obje ekipe u najboljoj formi, uvijek bih prije izabrao da u ekipi imam trio Zakarić - Lendri- Miro nego Todorović/Jović - Mešanović - Filipović. Fazon je što nama Zakarić nije bio u formi,a vezni red bio nam mrtav, dok je kod Zrinje sve se fino ukomponovalo bilo. Zrinjski je prošle sezone imao dosta bolju sredinu nego mi u vidu Tomića i Petraka i sa smradom Bilbijom na polušpicu. Prošle sezone smo primili manje golova nego oni.Zato govorim da oni igrački nisu nikakav Dinamo bili za nas. Samo imaju bolji sistem igre, duže su skupa i dobro se razumiju na terenu. Ljudi jednostavno imaju tu rutinu kojom riješavaju utakmice, uopšte nema nekog skrleta ko što kod nas ima. Na tome im se mora skinut kapa.
Znaju igrati dosta brzo, pogotovo sa lutajućom špicom u vidu Jovića koji nije klasični napadač. On je prije krilo igrao, a Baka ga je prekomandovao na napadača. Iako se nije nadavao golova ove sezone, dosta pomaže Bakinom sistemu gdje je on jako neugodan za čuvat jer nije fiksiran za jedno mjesto na terenu kao neki obični sidraški napadač. Između ostalog brz je i opasan sa loptom. Dao je ove sezone 2 gola i 5 asistencija. Nisu bili jednodimenziolani ko mi prošle godine gdje je Lendrić postigao haman sve golove, a drugi strijelac na kraju sezone nam bio Križman sa 4 gola, a bio kod nas 2 mjeseca. Kod njih je postojala ta raznovrstnost prošle sezone gdje je recimo Mešanović dao 11 golova, Bilbija 10, Todorović 7. Petrak 5, Tomić 5 itd. Ove sezone su im najbolji strijelci desno krilo Filipović sa 6 golova i 3 asistencije i Bilbija sa 6 golova i 1 asistencijom. Kod nas su najbolji Zakarić sa 4 gola i Zeba sa 3 gola (sva 3 gola je dao iz penala).
Na lijevom beku imaju Stojkića koji je po meni godinama najbolji lijevi bek ove lige. Za desnog beka još ne znam ko bi im mogao igrati protiv nas jer Galić se još nije zacementirao na toj poziciji, tako da možda bude igrao tamo štoper Jakovljević ili možda čak Barišić koji su defanzivno bolji od Galića. Znači postoji varijanta odbrane Stojki-Katanec-Jakovljević-Galić, zatim Stojkić-Katanec-Laštro-Jakovljević ili Stojkić-Katanec-Jakovljević-Barišić. U vezi je mali Ćavar koji je stvarno talentovan fudbaler,e sad je pitanje ko će mu biti partner u vezi jer ni Perišić ni Pezer se posebno ne izdvajaju mada mi se čini da će prije Perišić biti taj jer mislim da redovnije igra u prvih 11 on nego Pezer. Ispred njih Bilbija, na lijevom krilu Todorović, desno Filipović i špic Jović ako bude zdrav jer ima neku povredu čini mi se.
Inače u upravi im je pun qrac ljudi iz HDZ-a. Predsjednik UO Denis Lasić je HDZ- ov federalni ministar prometa i komunikacija. Član uprave Mile Puljić, direktor vodovoda u Mostaru i dugo godina je u HDZ-u. nekad je bio član skupštine nogometnog saveza BiH (ne znam jel još). Inače taj frajer je optužen za ratne zločine u logoru Heliodrom. Član uprave Miroslav Čorić još jedan HDZ-ovac, inače kum Dragan Čovića, prije rata skupa radili u firmi Soko. Član uprave Vilim Primorac je predsjednik uprave HT Eroneta, zatim član Marin Raspudić je član HDZ-a, te Ilija Đolo HDZ-ovac koji je u upravi elektroprvirede HZHB Mostar. Uglavnom izuzetno moćna struktura ljudi u upravi Zrinjskog, Čovićevi ahbabi koji nisu ništa manje lopovi nego što je on. Za dobar dio njih se sumnjiči za razne finansijske malverizacije i nepotizam u određenim kompanijama.
Dado potpisao za Mladost.
Dado je Ronaldo oooii
Dado je Ronaldo oooii
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
za_zivot_cijeli je napisao/la:vidi, ti kao moderator ovog foruma bi trebao znati neka pravila. pa i ona nepisana.Virtu4l je napisao/la:
mjesecima ih ne postujes.
ti mozes tvrditi da od Dade nikada nece biti igrac. i to je ok. to je misljenje.
ali ako u jako ruznom tonu tvrdis da je klub duzan Miri, uz toliko detalja u prici, a ne nudis dokaze ti kleveces.
to ne bi trebao raditi ko god da si. posebno ne iz uloge koja ti je na forumu navijaca Zeljeznicara dodjeljena.
doduse, ako je Hrasno mogao mjesecima orgijati na isti nacin mozes vala i ti.
Ne bih da se mijesam ali ako ne platimo ubrzo, tužit će nas. Onako iz principa.
Nisi mi pojasnio kakve su to stipendije od Megamixa? Ono 200km mjesečno?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Šta kažu ovi, Sergej Barbarez je prava osoba za sportskog direktora ili Refik Šabanadžović.
Da takve veličine polažu račune Misimoviću i Vukotiću, ljudima kojima je Senad Husić bio pojačanje
Da takve veličine polažu račune Misimoviću i Vukotiću, ljudima kojima je Senad Husić bio pojačanje
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To za tužbu namjerno nisam htio pisati, da se ne bi nakačili na Miru bez veze.Neandertalac je napisao/la: Ne bih da se mijesam ali ako ne platimo ubrzo, tužit će nas. Onako iz principa.
A možemo napisati i kako su ga pokušali ubijediti da nam oprosti dug
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
braco je napisao/la:Zrinjski godinama djeluje kao da je Dinamo u ovoj ligi, ljudi uzeli 3 titule u posljednje 4 godine. Mada kada igrački gledamo to i nije tako, jer njihov igrački kadar na papiru ne djeluje uopšte megadominantno u odnosu na prve pratioce prethodnih godina. Mislim jesu to dobri igrači i vjerovatno za nijansu jači od ostalih ekipa, ali to nisu igrači s kojim ćeš suvereno vladati bh. fudbalom godinama kao da si Bayern. Todorović, Filipović, Jović? Yebi me ako bi ti igrači bili u prvih 11 nekog osrednjeg kluba iz HNL-a ili JSL.Neandertalac je napisao/la:Hajde malo da se spusti lopta, sutra će njihovi vojnici pisati da smo ih mi otjerali i nismo dali da nam jug prave. Fokusirat se na Zrinjski, prva meč lopta za prvaka.
Braco@ vadi analizu. Ja koliko znam Zrinjski je teška buranija kao uostalom i cijela liga.
Iskreno ako uporedimo prošlogodišnje ekipe i recimo kad bi uporedili da su igrači u obje ekipe u najboljoj formi, uvijek bih prije izabrao da u ekipi imam trio Zakarić - Lendri- Miro nego Todorović/Jović - Mešanović - Filipović. Fazon je što nama Zakarić nije bio u formi,a vezni red bio nam mrtav, dok je kod Zrinje sve se fino ukomponovalo bilo. Zrinjski je prošle sezone imao dosta bolju sredinu nego mi u vidu Tomića i Petraka i sa smradom Bilbijom na polušpicu. Prošle sezone smo primili manje golova nego oni.Zato govorim da oni igrački nisu nikakav Dinamo bili za nas. Samo imaju bolji sistem igre, duže su skupa i dobro se razumiju na terenu. Ljudi jednostavno imaju tu rutinu kojom riješavaju utakmice, uopšte nema nekog skrleta ko što kod nas ima. Na tome im se mora skinut kapa.
Znaju igrati dosta brzo, pogotovo sa lutajućom špicom u vidu Jovića koji nije klasični napadač. On je prije krilo igrao, a Baka ga je prekomandovao na napadača. Iako se nije nadavao golova ove sezone, dosta pomaže Bakinom sistemu gdje je on jako neugodan za čuvat jer nije fiksiran za jedno mjesto na terenu kao neki obični sidraški napadač. Između ostalog brz je i opasan sa loptom. Dao je ove sezone 2 gola i 5 asistencija. Nisu bili jednodimenziolani ko mi prošle godine gdje je Lendrić postigao haman sve golove, a drugi strijelac na kraju sezone nam bio Križman sa 4 gola, a bio kod nas 2 mjeseca. Kod njih je postojala ta raznovrstnost prošle sezone gdje je recimo Mešanović dao 11 golova, Bilbija 10, Todorović 7. Petrak 5, Tomić 5 itd. Ove sezone su im najbolji strijelci desno krilo Filipović sa 6 golova i 3 asistencije i Bilbija sa 6 golova i 1 asistencijom. Kod nas su najbolji Zakarić sa 4 gola i Zeba sa 3 gola (sva 3 gola je dao iz penala).
Na lijevom beku imaju Stojkića koji je po meni godinama najbolji lijevi bek ove lige. Za desnog beka još ne znam ko bi im mogao igrati protiv nas jer Galić se još nije zacementirao na toj poziciji, tako da možda bude igrao tamo štoper Jakovljević ili možda čak Barišić koji su defanzivno bolji od Galića. Znači postoji varijanta odbrane Stojki-Katanec-Jakovljević-Galić, zatim Stojkić-Katanec-Laštro-Jakovljević ili Stojkić-Katanec-Jakovljević-Barišić. U vezi je mali Ćavar koji je stvarno talentovan fudbaler,e sad je pitanje ko će mu biti partner u vezi jer ni Perišić ni Pezer se posebno ne izdvajaju mada mi se čini da će prije Perišić biti taj jer mislim da redovnije igra u prvih 11 on nego Pezer. Ispred njih Bilbija, na lijevom krilu Todorović, desno Filipović i špic Jović ako bude zdrav jer ima neku povredu čini mi se.
Inače u upravi im je pun qrac ljudi iz HDZ-a. Predsjednik UO Denis Lasić je HDZ- ov federalni ministar prometa i komunikacija. Član uprave Mile Puljić, direktor vodovoda u Mostaru i dugo godina je u HDZ-u. nekad je bio član skupštine nogometnog saveza BiH (ne znam jel još). Inače taj frajer je optužen za ratne zločine u logoru Heliodrom. Član uprave Miroslav Čorić još jedan HDZ-ovac, inače kum Dragan Čovića, prije rata skupa radili u firmi Soko. Član uprave Vilim Primorac je predsjednik uprave HT Eroneta, zatim član Marin Raspudić je član HDZ-a, te Ilija Đolo HDZ-ovac koji je u upravi elektroprvirede HZHB Mostar. Uglavnom izuzetno moćna struktura ljudi u upravi Zrinjskog, Čovićevi ahbabi koji nisu ništa manje lopovi nego što je on. Za dobar dio njih se sumnjiči za razne finansijske malverizacije i nepotizam u određenim kompanijama.
Braco@ gigant teme. Respekt kako si upucen i koliko znaš mimo novinskih članaka i foruma.
Fali nam SD ako niti dnao
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.