Kakva losa reakcija, on je morao biti uz prvu stativu tu nema rasprave.Željovac je napisao/la:Begović je vjerovatno bolji od obojice trenutno. A to opet ne umanjuje lošu reakciju kog gola i konstantnu zacementiranost za liniju, što je hendikepčina za golmana koji ima sve predispozicije da bude golmančina. Ostalo će vrijeme da kaže.Adinjo je napisao/la:Nevjerovatno!![]()
Da napravis nekog klona od Buffona i Ikera, opet zeljovcima ne bi bio bolji od Sehica i Kene
Asmir Begović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
- fahrenheit
- Kontakt:
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:
Kakva losa reakcija, on je morao biti uz prvu stativu tu nema rasprave.
Sta je s tobom? Golman u takvoj situaciji mora pokrivati najblizog suparnickog napadaca na rubu peterca.
"Like a krme in Teheran."
sta je sad on golman ili bek pa mora preuzeti svog igracafahrenheit je napisao/la:grad-na-rijeci-sani je napisao/la:
Sta je s tobom? Golman u takvoj situaciji mora pokrivati najblizog suparnickog napadaca na rubu peterca.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Mora, jer ipak je on Bosanac.
Od njeg se očekuje da brani, dribla, izvodi slobodnjake, pokriva bekove, da slučajno nikad ne primi gol, i tako to
To što ga hvali 70% menadžera u engleskoj, to uopšte nije važno. Imamo mi takvih stručnjaka na forumu za izvoza.
Od njeg se očekuje da brani, dribla, izvodi slobodnjake, pokriva bekove, da slučajno nikad ne primi gol, i tako to
To što ga hvali 70% menadžera u engleskoj, to uopšte nije važno. Imamo mi takvih stručnjaka na forumu za izvoza.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- fahrenheit
- Kontakt:
On je golman, a njegova zadaca je da pokriva napadace u svom petercu i bliznjoj okolici, da uhvati svaku loptu prilikom ulaska u sesnaesterac, prilikom izvodjenja kornera mora stajati na penalu. Ukoliko to ne obavi (osnovnu zadacu golmana) je glavni i jedini krivac za gol, a ako dobije gol iz kakve druge situacije treba se maniti branjenja.e2_ze je napisao/la:sta je sad on golman ili bek pa mora preuzeti svog igracafahrenheit je napisao/la:grad-na-rijeci-sani je napisao/la:
fahrenheit je napisao/la:
On je golman, a njegova zadaca je da pokriva napadace u svom petercu i bliznjoj okolici, da uhvati svaku loptu prilikom ulaska u sesnaesterac, prilikom izvodjenja kornera mora stajati na penalu. Ukoliko to ne obavi (osnovnu zadacu golmana) je glavni i jedini krivac za gol, a ako dobije gol iz kakve druge situacije treba se maniti branjenja.
FORZA MARŠAL !!!
- fahrenheit
- Kontakt:
hodža je napisao/la:fahrenheit je napisao/la:
On je golman, a njegova zadaca je da pokriva napadace u svom petercu i bliznjoj okolici, da uhvati svaku loptu prilikom ulaska u sesnaesterac, prilikom izvodjenja kornera mora stajati na penalu. Ukoliko to ne obavi (osnovnu zadacu golmana) je glavni i jedini krivac za gol, a ako dobije gol iz kakve druge situacije treba se maniti branjenja.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobro moze i na cosku sesnaesterca ali u tom primjeru nece moci uhvatiti lopte koje ulaze u peterac
Ma gdje god stao,naeb'o je.
P.S Begson ko' da je iz Kolumbije.
P.S Begson ko' da je iz Kolumbije.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 jan 2011, 00:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Šta se čudiš hodža. Ako kažu da je tako, tako je 
Pokupi loptu s penala, povuče kontru, predribla par igrača i izbori korner za svoju ekipu.
Sam izvede korner i dok leti lopta utrči u 16-erac i zabije gol makazicama
Tako to danas ide u modernom fudbalu.
I onda opet ne bi valjao.
Pokupi loptu s penala, povuče kontru, predribla par igrača i izbori korner za svoju ekipu.
Sam izvede korner i dok leti lopta utrči u 16-erac i zabije gol makazicama
Tako to danas ide u modernom fudbalu.
I onda opet ne bi valjao.
Taman tako.harishp je napisao/la:Ma gdje god stao,naebo je.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Jesi siguran da to hoces da objasnis 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- fahrenheit
- Kontakt:
je li to meni upuceno?miky_hz je napisao/la:Jesi siguran da to hoces da objasnis
ako jest, da kazem da sam siguran da hocu i da znam objasniti.
Inace na ovom forumu bi trebalo uvesti neki alarm za sarkazam ili bar kad bi se prosle stranice malo citale.
Fazon je sto vecinom slucaja si u pravu.fahrenheit je napisao/la:je li to meni upuceno?miky_hz je napisao/la:Jesi siguran da to hoces da objasnis
ako jest, da kazem da sam siguran da hocu i da znam objasniti.
Inace na ovom forumu bi trebalo uvesti neki alarm za sarkazam ili bar kad bi se prosle stranice malo citale.![]()
Begson pod hitno mora mjenjati Kolumbijski sindrom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kazes da stoji na penalu
Sta ako je centarsut ide na prvu stativu?? Kako ce onda odbraniti udarac ???
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- fahrenheit
- Kontakt:
kivi je napisao/la:Kazes da stoji na penalu![]()
Jednostavno. Baciti se sa penala na prvu stativu, svaki golman mora imati odraz.
S penala na prvu stativufahrenheit je napisao/la:kivi je napisao/la:Kazes da stoji na penalu![]()
Jednostavno. Baciti se sa penala na prvu stativu, svaki golman mora imati odraz.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Fahrenheit,
Sljedeći put koristi ovu veličinu slova kada se odlučiš koristiti sarkazam i ironiju, molim te(a i stavi neki smiley, po mogućnosti
ili
, da ljudi na vrijeme shvate o čemu se radi).
Sljedeći put koristi ovu veličinu slova kada se odlučiš koristiti sarkazam i ironiju, molim te(a i stavi neki smiley, po mogućnosti
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- fahrenheit
- Kontakt:
Nije problem.Monolog je napisao/la:@Fahrenheit,
Sljedeći put koristi ovu veličinu slova kada se odlučiš koristiti sarkazam i ironiju, molim te(a i stavi neki smiley, po mogućnostiili
, da ljudi na vrijeme shvate o čemu se radi).
p.s. Bez imalo sarkazma i ironije mogu reci, da je Begovic kriv za spomenuti gol koliko i za onaj iz penala.
samo koliko sam ja primjetio,,,onaj okvir gola uopste nije ravan,,,stoji nakoso
,,,vjerovatno zbog toga pogrijesio,,mozda je mislio da je vec na petercu

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nego, što niko ne piše o Asmirovim odbranama, kada je Duffu skin'o 2 sigurna gola(posebno je prva parada bila impresivna), te Johnsonov udarac kada je izašao jedan na jedan s njim? Za golove nije kriv(Dempsey je pobjeg'o odbrani, a drugi je iz penala).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Neka, vaznije je malo pljuvati naseg najboljeg golmana u momentu, zato sto nije kao Casillas i Buffon.Monolog je napisao/la:Nego, što niko ne piše o Asmirovim odbranama, kada je Duffu skin'o 2 sigurna gola(posebno je prva parada bila impresivna), te Johnsonov udarac kada je izašao jedan na jedan s njim? Za golove nije kriv(Dempsey je pobjeg'o odbrani, a drugi je iz penala).
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] i 15 gostiju.