Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

skoroalen
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la skoroalen » 16 nov 2017, 21:21

dubrovnik je napisao/la: Ajde vratilo se za Susica! Niste ni vi bili nista manje kreativni kad je ovaj zadnji biser stigao.
A da budem iskren ni jedni ni drugi niste puno pogrijesili. Iako se ja takvim stvarima nisam bavio bile su mi simpaticne.
Pa morali smo vratit malo. :urnebes:
Sad ozbiljno. Sa Sušićem smo igrali napadački, lijepo, hrabro, agresivno. Kakvu ekipu je Pape poveo u Pariz pa smo razmontirali Francuze na Sent Deniju, nesreća nas je odvela u baraž. Najviše je popljuvan jer nije htio zvat Zukanovića i Štilića (baj d vej, dvojicu Željinih), a porazi od Kipra i Izraela su legli k'o kec na desetku da ga otjeraju. Meša je priča za sebe, najveći uspjeh mu je pobjeda protiv Walesa. Kad se sjetim hinjave igre protiv Irske, pa onako ne bi Oto Renagel odigr'o sa šampionskom Grčkom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 16 nov 2017, 21:22

dubrovnik je napisao/la:A da budem iskren ni jedni ni drugi niste puno pogrijesili. Iako se ja takvim stvarima nisam bavio bile su mi simpaticne.
Koji shoshon moras biti da ti bude simpaticno kad nekog nazivaju curanom ili telecom glavom. Hajd postavi ovdje svoju sliku da mi vidimo na kojeg hajvana ti licis...

A ovi sto su nadjevali takva imena nisu vrijedni ni slova jednog.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 nov 2017, 21:24

samoposteno je napisao/la: Svaka mu cast na osvojenim titulama u nasoj ligi ali to nije mjerilo da bi bio izabran za selektora jedne reprezentacije isto kosto nije ni Kodro trebo bit izabran ali ako vec nemozemo da platimo neko zvucno ime onda nemoj ni ovim kokosarima davat 30 milja mjesecno a ne vrede milju onda daj brate jednom Bajramovicu i neka se uci pa za koju godinu cemo dobit pravog selektora a ne ovako da se sa ovim polovnjacima brukamo
Pa stani malo, jesmo li pokušali sa Vahidom (još prije imenovanja Meše), pa frajer nas lagamo skino s qrca i zapuco za Japan. A ovdje je raja imala mokre snove i drkala na Vahida.
Prosinecki nas isto lagano odyebo , cak nas i onaj Muslin odyebo :tokralju:
I sad je knjiga spala na dva slova, Kodro ili Osim. I šta sad? To je sve što mogu ponuditi oni levati koji tamo sjede :lol:
A ko ce ti sa nekim treneskim imenom doci da radi za Savez u kojem vladaju banditi poput Begića i Bakovića? uozbilji se, nije tu ni do para toliko.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 nov 2017, 21:28

Harrison je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:A da budem iskren ni jedni ni drugi niste puno pogrijesili. Iako se ja takvim stvarima nisam bavio bile su mi simpaticne.
Koji shoshon moras biti da ti bude simpaticno kad nekog nazivaju curanom ili telecom glavom. Hajd postavi ovdje svoju sliku da mi vidimo na kojeg hajvana ti licis...

Ne znam kakav moras biti ali je meni bilo smijesno.
Da mi platis 30 000 mjesecno ima bi pravo da gledas. Ovako hebi ga ...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 nov 2017, 21:30

dubrovnik je napisao/la:
Harrison je napisao/la:

A ugovor? Putovanja? Daj sliku ljepoto, sa povodcem :bih:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 nov 2017, 21:33

Neandertalac je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Harrison je napisao/la:

A ugovor? Putovanja? Daj sliku ljepoto, sa povodcem :bih:
Ti ne mozes bez mene i ljepota sa povodcem.
Naviko si se setat Lutva pa te pucaju nekakvi cudni fetisi.
Slike su samo za zenski rod.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 16 nov 2017, 21:34

Jah teme i govana......
Stranice i stranice prepucavanja :damn:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 nov 2017, 21:35

skoroalen je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Ajde vratilo se za Susica! Niste ni vi bili nista manje kreativni kad je ovaj zadnji biser stigao.
A da budem iskren ni jedni ni drugi niste puno pogrijesili. Iako se ja takvim stvarima nisam bavio bile su mi simpaticne.
Pa morali smo vratit malo. :urnebes:
Sad ozbiljno. Sa Sušićem smo igrali napadački, lijepo, hrabro, agresivno. Kakvu ekipu je Pape poveo u Pariz pa smo razmontirali Francuze na Sent Deniju, nesreća nas je odvela u baraž. Najviše je popljuvan jer nije htio zvat Zukanovića i Štilića (baj d vej, dvojicu Željinih), a porazi od Kipra i Izraela su legli k'o kec na desetku da ga otjeraju. Meša je priča za sebe, najveći uspjeh mu je pobjeda protiv Walesa. Kad se sjetim hinjave igre protiv Irske, pa onako ne bi Oto Renagel odigr'o sa šampionskom Grčkom.
Susic do USA da poslije toga ne. Makar sto se mene tice. Imao je pozitivne flesheve tokom priprema za SP. Vise nego zasluzen otkaz.
Bazdarevic je nakon Irske zasluzio momentalan otkaz. Prije toga igra uzas ali rezultati ok.
Pa sada vidi.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 nov 2017, 21:39

Je li to mišljenje "komšije" Spahića ili tvoje?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 16 nov 2017, 21:39

wobly92 je napisao/la: Ispisalo se još 6 stranica, mrsko mi čitati sve, ne znam dal' ti je neko odgovorio, ali i ja ću. Ne radi se o nikakvom članku, niko to ne tvrdi osim ovih ljubitelja lika i djela Amara Osima, pa zbog te slijepe ljubavi prema njemu ispoljavaju mržnju prema Zvjezdanu i Emiru, jer oni kao imaju nekog udjela u odluci da Meho bude selektor.
Aha, aha. Ja mislio ljudi nesto izjavili i onda se sad ovi uhvatili za to. Ma ograniceni umovi, to je jasno svakom ko je iole normalan. Tipovi su takve grozote pisali o njima dvojici, kao da su im licno pricali sve najgore o trenerskom magu Amaru Osimu. :lol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 nov 2017, 21:44

Post na Instagramu jednog poznatog sportskog novinara, koji dugi niz godina prati reprezentaciju, a inace je navijac FK Zeljeznicara.

slika

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 16 nov 2017, 21:54

Predlaganjem Amara za selektora ta funkcija se strašno devalvirala. Sad svaka budala može tražiti da bude selektor.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 nov 2017, 21:57

Evander je napisao/la:Post na Instagramu jednog poznatog sportskog novinara, koji dugi niz godina prati reprezentaciju, a inace je navijac FK Zeljeznicara.

slika

Uh, al' je Dautbegović imao provala. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Goalgetter » 16 nov 2017, 22:00

Monolog je napisao/la:
Evander je napisao/la:Post na Instagramu jednog poznatog sportskog novinara, koji dugi niz godina prati reprezentaciju, a inace je navijac FK Zeljeznicara.

slika

Uh, al' je Dautbegović imao provala. :lol:
Pjana u United :rol:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 nov 2017, 22:02

Mladi Kodro je dobio poziv i ranije, i to sasvim zasluženo. Mada kod nas neće faliti i optužbi za nepotizam, ali ne u tolikoj mjeri kao kod Papeta i Tine (ilično sam apsolutno podržavao taj potez).
Meho nije najbolje moguće rješenje, ali je 95% bolje od onog što ova manjina želi.
Dalje, Mehin brat menadžer je nula, naspram svih Amarovih talova i pucanja zastavica i tako tih stvari.
Meho, iako nedovoljno dokazan za ovu poziciju je, u svakom mogućem pogledu, bolje rješenje od drugog ponuđenog izbora.
Isto kad bi ti neko ponudio da izabereš svog pobjednika Lige Prvaka, Maribor ili Tottenham.
Znaš da ni ekipa iz Londona nema neke velike šanse, ali Maribor nema nikakve.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 16 nov 2017, 22:13

aleksandar_veliki je napisao/la:Prestanite sa prepucavanjima na licnoj osnovi, u protivnom ce biti banova. Imenovanje Mehe Kodre za selektora je odgodjeno za nekoliko dana, pozelite mu srecu, trebat ce mu. Bolje i Meho nego kakav supljaner iz regiona. Srbi zaustavili, Hrvati nece su price koje puse samo oni koji ne zele da prihvate istinu, a to je da clanovi IO iz reda Bosnjaka biraju selektora. To je tako, ovi ostali ce se naplatiti na ovaj ili onaj nacin. Meho i ovi koji ga izaberu imat ce uteg oko vrata, brat menadzer i sin reprezentativac i nadam se radi reprezentacije da su svjesni toga. Upravo oni koji danas najvise likuju, sutra ce nakon prvog poraza i objavljivanja spiska, najvise pljuvati. No, to smo mi.
A vrijedjanje Amara, Mehe i Ivice je uredu?
Neznam koja vam je svrha, pustati sljam da svasta pisu. Ocigledno nemate u interesu, da budete ozbiljan forum, vec zuta stampa ko Havaz.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 16 nov 2017, 22:14

Meho bi trebao donijeti stabilnost, a to je najvaznije. Djeluje kao blag, ali cvrst covjek sa integritetom. To je, na koncu, dokazao u prvom mandatu.
Kao trener je nedokazan, s te strane nije bolje rjesenje od Osima, ali mi se cini da je ambiciozniji, profesionalniji od Amara, koji se prakticno penzionisao.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 nov 2017, 22:33

DrFilgud je napisao/la:Meho bi trebao donijeti stabilnost, a to je najvaznije. Djeluje kao blag, ali cvrst covjek sa integritetom. To je, na koncu, dokazao u prvom mandatu.
Kao trener je nedokazan, s te strane nije bolje rjesenje od Osima, ali mi se cini da je ambiciozniji, profesionalniji od Amara, koji se prakticno penzionisao.
slažem se dobar izbor, Kodro je prije svega veliki radnik a i ima karizmu, znanje, šarm i poznat je u svjetu...nema govora o nepotizmu ovdje, njegov mali je pokazao da je bolji i od Bajića i Hodžića koji su mu samo na papiru konkurencija, Džeko, Kodro, Đurića priključit kad bude fit...ostale dodat po zaslugama tj.formi...veselim se što ćemo napokon igrati brže i modernije, ne ove amaterske experimente kao dosad...nek se zada desnog beka da nađe to nam je najveća boljka generalno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 nov 2017, 22:52

aleksandar_veliki je napisao/la:Prestanite sa prepucavanjima na licnoj osnovi, u protivnom ce biti banova. Imenovanje Mehe Kodre za selektora je odgodjeno za nekoliko dana, pozelite mu srecu, trebat ce mu. Bolje i Meho nego kakav supljaner iz regiona. Srbi zaustavili, Hrvati nece su price koje puse samo oni koji ne zele da prihvate istinu, a to je da clanovi IO iz reda Bosnjaka biraju selektora. To je tako, ovi ostali ce se naplatiti na ovaj ili onaj nacin. Meho i ovi koji ga izaberu imat ce uteg oko vrata, brat menadzer i sin reprezentativac i nadam se radi reprezentacije da su svjesni toga. Upravo oni koji danas najvise likuju, sutra ce nakon prvog poraza i objavljivanja spiska, najvise pljuvati. No, to smo mi.
Bolju kampanju uradite sljedeci put.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 16 nov 2017, 22:56

DenchiNL je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:Meho bi trebao donijeti stabilnost, a to je najvaznije. Djeluje kao blag, ali cvrst covjek sa integritetom. To je, na koncu, dokazao u prvom mandatu.
slažem se dobar izbor, Kodro je prije svega veliki radnik a i ima karizmu, znanje, šarm i poznat je u svjetu...nema govora o nepotizmu ovdje, njegov mali je pokazao da je bolji i od Bajića i Hodžića koji su mu samo na papiru konkurencija, Džeko, Kodro, Đurića priključit kad bude fit...ostale dodat po zaslugama tj.formi...veselim se što ćemo napokon igrati brže i modernije, ne ove amaterske experimente kao dosad...nek se zada desnog beka da nađe to nam je najveća boljka generalno....
X.
Plus ce Meho imati sigurno dodatni motiv sto je poslije onih ruznih desavanja u 2008. ponovo selektor.
Ono sto je po meni isto mnogo bitno je to sto Meho nije tvrdoglavi egoista kao njegova dva prethodnika i nece mu biti problem konsultirati se da bi donio neku odluku u korist reprezentacije.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, kakarut, zikerrz21 i 30 gostiju.