NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Clutch
Kontakt:

Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Post Postao/la Clutch » 06 sep 2020, 11:56

Oikamid je napisao/la:
06 sep 2020, 05:46
Nula poena Kawhija u zadnjoj :hmmmmm:
Pasivan nesto :hmmmmm:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 06 sep 2020, 12:16

Nuggetsi :salut:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 sep 2020, 12:18

NEZALAGANJE je napisao/la:
06 sep 2020, 01:56
Popustila zena! :mrgreen:
Zategnuce vrlo brzo kad Lakersi okrenu :rol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 sep 2020, 12:22

Giannis Antetokounmpo (right ankle sprain) is listed as questionable for Game 4 against the Miami Heat in today’s injury report.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 sep 2020, 12:29

Nail for Real je napisao/la:
06 sep 2020, 12:18
NEZALAGANJE je napisao/la:
06 sep 2020, 01:56
Popustila zena! :mrgreen:
Zategnuce vrlo brzo kad Lakersi okrenu :rol: .
Moze bit. :D

Inace, Kawhi jako los sinoc i igrom i sutem i pasivnoscu na kraju.Ne cudi da je imao losu noc, moralo je doci do nje, jer je frajer skoro sam iznio prethodnu cijelu seriju (vjerovatno najozbiljnija serija 1.runde uz UTA-DEN) plus prvu tekmu ove serije.On ne igra sa jos jednim top 5-6 igracem pored sebe, pa da moze sebi priustiti luksuz off noci.Njegova off noc je -20 za cetvrtinu, kako vidjesmo jutros.I jos jedna stvar, kad vec njegov nastup poredite sa Jamesovom "nulom" u zadnjoj cetvrtini...James je nestao u tekmi koja je fakticki bila egal na kraju 3/4( +6 za HOU), a ovamo je DEN imao +12 na kraju 3/4.Nije opravdanje, opet ponavljam, ali nije ni ista situacija.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 06 sep 2020, 12:43

@Nez

Bile su Clipe dosle na -5, 91-96,ali ni tada se Khwai nije pojavio,tako da to sto govoris James je bio na -6 je cista glupost.

Ja ne navijam za LaL,ali osopravati Jamesa i traziti neke izgovre da nije najbolji,da je ovakav onakav,ovaj bolji od njega je nepostivanje jednog velikog sportiste.

Pitam se samo kako bi ti pisao i pricao da doticni igra za SAS

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 06 sep 2020, 12:47

Ne seri @nez, isti K ti je bilo.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 06 sep 2020, 12:47

Kawhi nema top 5-6 igraca oko sebe ali zato ima daleko najsiri i najkvalitetnij roster u ligi.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 sep 2020, 12:49

ronaldo99 je napisao/la:
06 sep 2020, 12:43
@Nez

Bile su Clipe dosle na -5, 91-96,ali ni tada se Khwai nije pojavio,tako da to sto govoris James je bio na -6 je cista glupost.

Ja ne navijam za LaL,ali osopravati Jamesa i traziti neke izgovre da nije najbolji,da je ovakav onakav,ovaj bolji od njega je nepostivanje jednog velikog sportiste.

Pitam se samo kako bi ti pisao i pricao da doticni igra za SAS
Vidi druze, niko ne potcjenjuje Jamesa, znaju svi ko je on i sta je sve uradio i postigao.
Po mom shvatanju, kosarka igra na oba kraja parketa i gledajuci taj kriterij, za mene je Kawhi najbolji igrac lige, kad igra ovako kako igra u POu, a ne ono sra.nje koje radi u RSu birajuci tekme koje ce igrati. Moze se to nekom svidjeti ili ne, ali to je moje misljenje. I jos jedna stvar, Kawhi je mozda i jedini superstar u ligi koji nije stat padder.Njegovi brojevi su uvijek onakvi kakvi su i najcesce i zaista pokazatelj kakvu je partiju imao. ;)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 06 sep 2020, 12:54

On ovdje vazda govori kako Clipe imaju najjaci kadar kako su prvi kandidat za titulu,i onda sad dodje i pise nebuloze.

Ama ne mozes reci da je Khwai bolji igrac od Jamesa,znaci ne moues nikako.

Vidis kad ne znas sta da napises pocnes opet nebuloze pisati. Govoris James bio na -6 i nestao,a ocigledno ne znas da je Khwai bio na -5 u 4/4 i kad se od njega ocekivalo nesto,posto ti tvrdis da je on PO igrac on je samo isao iz greske u gresku.

Ja neosporavm njehov kvalitet,on je vanserijski igrac,ali osopravati Jamesa i traziti mu dlaku u jajetu u 35 god je bas glupo.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 sep 2020, 12:59

Po cemu je James najbolji?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 06 sep 2020, 13:03

To nakon prošlogodišnjeg PO niko ne smije imati mišljenje da je Kawhi najbolji igrač lige, ovo što radi ovaj PO (izuzev jutros) nije na nivou da se makar uzme u razmatranje? Brona nedaj Bože da podcjenjujem ali imat će priliku vrlo brzo kada dođe finale konferencije da nadigra Kawhija, da riješi dileme.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 06 sep 2020, 13:06

Ni Khwaiju a ni Bronu niko ne garantuje finale konferencije. Ovi uslovi trenutnog igranja su cudni za sve,tako da je sve moguce.

Budel AD dozvolio da ga PJ onako zaustavi nece Lakersi u finale nema sanse.

Sta li ce tek biti na ovoj temi kad James obori skoro sve rekorde i povuce se iz NBA.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 sep 2020, 13:09

ronaldo99 je napisao/la:
06 sep 2020, 12:54
On ovdje vazda govori kako Clipe imaju najjaci kadar kako su prvi kandidat za titulu,i onda sad dodje i pise nebuloze.

Ama ne mozes reci da je Khwai bolji igrac od Jamesa,znaci ne moues nikako.

Vidis kad ne znas sta da napises pocnes opet nebuloze pisati. Govoris James bio na -6 i nestao,a ocigledno ne znas da je Khwai bio na -5 u 4/4 i kad se od njega ocekivalo nesto,posto ti tvrdis da je on PO igrac on je samo isao iz greske u gresku.

Ja neosporavm njehov kvalitet,on je vanserijski igrac,ali osopravati Jamesa i traziti mu dlaku u jajetu u 35 god je bas glupo.
LAC imaju najsiri kadar, to stoji.Medjutim, role igrace vodi superstar.Oni idu kako on ide u 99% situacija.George gotovo da nije ni postojao 1.rundu.Evo i ove prve dvije tekme 2.runde ima lose procente suta.Dakle, pomoc tog najsireg kadra bas i nije onakva kakva se ocekivala, zar ne?

Nadalje, da bili su LAC dosli sinoc na -5, ali zaboravljas da su cijelu tekmu stizali veliko vodstvo DEN.To uzima izuzetno veliku energiju.Tekma HOU-LAL je bila egal do prvih 6min 4/4.Ako me vidis razliku, tvoja stvar. ;)

Mogu reci da je Kawhi TRENUTNO bolji igrac od Jamesa i cvrsto stojim iza toga.Ponovicu jos jednom:Kawhi je najbolji igrac lige i to je objektivno, a vjeruj da sam prvi u redu onih koji ga ne vole zbog onog sto je uradio i sta je postao kao osoba.

I za kraj, ko osporava Jamesa??Samo iznosim svoje misljenje da, nakon godina dominacije, vise nije najbolji igrac na svijetu.Mozda me demantuje ili me natjera da promjenim misljenje nakon potencijalnog susreta u WCFu. ;)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 06 sep 2020, 13:16

@Nez nisam bas ni siguran da ce Clipe doci do finala konferencije,ono sto je denveru falilo je Harris,koji sve vise i vise pocinje igrati kako se od njega ocekuje.

Sa druge strane Houston je po meni u prednosti u odnosu na LAL,koji osim Jamesa i AD nemaju bas nista vise,kad neko kaze imaju Kuzmu men dodje da prestanem pratiti NBA

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 06 sep 2020, 13:17

Ja neam problem da neko misli da je Kawhi najbolji igrac lige trenutno,a koji to superstar trenutno nosi Miami? :D

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 06 sep 2020, 13:20

Da se razumijemo nema opravdanja ni za jednog ni za drugog ni za Clipperse da ispadnu od Denvera ni za Lakerse od Houstona, moraju obje ekipe proći, što i dalje ne sumnjam da će biti.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 sep 2020, 13:35

ronaldo99 je napisao/la:
06 sep 2020, 13:16
@Nez nisam bas ni siguran da ce Clipe doci do finala konferencije,ono sto je denveru falilo je Harris,koji sve vise i vise pocinje igrati kako se od njega ocekuje.

Sa druge strane Houston je po meni u prednosti u odnosu na LAL,koji osim Jamesa i AD nemaju bas nista vise,kad neko kaze imaju Kuzmu men dodje da prestanem pratiti NBA
To cemo sve vidjeti.Svakako da je veliki neuspjeh i za LAC i za LAL neosvajanje titule, a da ne pricamo o ispadanju u 2.rundi.To bi bilo porazavajuce.Nista nije garantovano.Kako i ti rece, James i Davis imaju vrlo malo pomoci, dok ovamo LAC nemaju nikakvu igru.To se vidjelo i sinoc kad Kawhi igra lose.Da li je mozda recept za njih pokusati zaustaviti njega(pominjao sam vec udvajanja) i natjerati druge da te dobiju??:hmmmmm:

@L-Train MIA je izuzetak od pravila.Oni igraju stil koji je SA igrao 2014 godine.Bez superstara u prajmu,sa AS igracem, ali jakim kolektivom koji vec duze vrijeme igra zajedno i koji je odlicno vodjen.Imaju i potrebnu sirinu na pozicijama koje se najbitnije u danasnjem NBAu, a to su krila.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.