Pasivan nesto

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Zategnuce vrlo brzo kad Lakersi okrenu
Moze bit.
Vidi druze, niko ne potcjenjuje Jamesa, znaju svi ko je on i sta je sve uradio i postigao.ronaldo99 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:43@Nez
Bile su Clipe dosle na -5, 91-96,ali ni tada se Khwai nije pojavio,tako da to sto govoris James je bio na -6 je cista glupost.
Ja ne navijam za LaL,ali osopravati Jamesa i traziti neke izgovre da nije najbolji,da je ovakav onakav,ovaj bolji od njega je nepostivanje jednog velikog sportiste.
Pitam se samo kako bi ti pisao i pricao da doticni igra za SAS
LAC imaju najsiri kadar, to stoji.Medjutim, role igrace vodi superstar.Oni idu kako on ide u 99% situacija.George gotovo da nije ni postojao 1.rundu.Evo i ove prve dvije tekme 2.runde ima lose procente suta.Dakle, pomoc tog najsireg kadra bas i nije onakva kakva se ocekivala, zar ne?ronaldo99 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:54On ovdje vazda govori kako Clipe imaju najjaci kadar kako su prvi kandidat za titulu,i onda sad dodje i pise nebuloze.
Ama ne mozes reci da je Khwai bolji igrac od Jamesa,znaci ne moues nikako.
Vidis kad ne znas sta da napises pocnes opet nebuloze pisati. Govoris James bio na -6 i nestao,a ocigledno ne znas da je Khwai bio na -5 u 4/4 i kad se od njega ocekivalo nesto,posto ti tvrdis da je on PO igrac on je samo isao iz greske u gresku.
Ja neosporavm njehov kvalitet,on je vanserijski igrac,ali osopravati Jamesa i traziti mu dlaku u jajetu u 35 god je bas glupo.
To cemo sve vidjeti.Svakako da je veliki neuspjeh i za LAC i za LAL neosvajanje titule, a da ne pricamo o ispadanju u 2.rundi.To bi bilo porazavajuce.Nista nije garantovano.Kako i ti rece, James i Davis imaju vrlo malo pomoci, dok ovamo LAC nemaju nikakvu igru.To se vidjelo i sinoc kad Kawhi igra lose.Da li je mozda recept za njih pokusati zaustaviti njega(pominjao sam vec udvajanja) i natjerati druge da te dobiju??:hmmmmm:ronaldo99 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 13:16@Nez nisam bas ni siguran da ce Clipe doci do finala konferencije,ono sto je denveru falilo je Harris,koji sve vise i vise pocinje igrati kako se od njega ocekuje.
Sa druge strane Houston je po meni u prednosti u odnosu na LAL,koji osim Jamesa i AD nemaju bas nista vise,kad neko kaze imaju Kuzmu men dodje da prestanem pratiti NBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.