Steta velika za Ilinkovica ali nadam se Ćavaru odlicno bi pojacanje bio. A šta je sa u21 hoce li biti jos nekih dolazaka ili je to to.PiazzaGrande je napisao/la: ↑08 jan 2024, 10:49Imaju li Karačić, Savić i Ćavar(ako dođe) 3 godine u kontinuitetu u školi nogometa Zrinjskog?! Pitam zbog onih uefinih A i B lista igrača za grupnu fazu, ako netko zna...
Ilinković 99% ne dolazi...
Trener je najavio da će igrači biti 6-7 sati na stadionu a ne samo odraditi trening pa kući...Kako će ovi to primit nezzz....
Strah me da ne završi k'o Mišo Krstičević....
HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Imaju pa prošli su čitav omladinski pogonPiazzaGrande je napisao/la: ↑08 jan 2024, 10:49Imaju li Karačić, Savić i Ćavar(ako dođe) 3 godine u kontinuitetu u školi nogometa Zrinjskog?! Pitam zbog onih uefinih A i B lista igrača za grupnu fazu, ako netko zna...
Trener je najavio da će igrači biti 6-7 sati na stadionu a ne samo odraditi trening pa kući...Kako će ovi to primit nezzz....
Za u21 igrača trebao bi doći Brekalo na lijevog bočnog, mladji brat Josipa Brekala a valjda imaju naše porijeklo pa moze imati bh papirestanaaa je napisao/la: ↑08 jan 2024, 11:00Steta velika za Ilinkovica ali nadam se Ćavaru odlicno bi pojacanje bio. A šta je sa u21 hoce li biti jos nekih dolazaka ili je to to.PiazzaGrande je napisao/la: ↑08 jan 2024, 10:49Imaju li Karačić, Savić i Ćavar(ako dođe) 3 godine u kontinuitetu u školi nogometa Zrinjskog?! Pitam zbog onih uefinih A i B lista igrača za grupnu fazu, ako netko zna...
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
koliko se sjecam i karacic i savic su u nas omladinski pogon dosli iz NK Mostar ( ne znam s koliko godina) tako da ti ova bas ne stoji .Sog94 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 11:01Imaju pa prošli su čitav omladinski pogonPiazzaGrande je napisao/la: ↑08 jan 2024, 10:49Imaju li Karačić, Savić i Ćavar(ako dođe) 3 godine u kontinuitetu u školi nogometa Zrinjskog?! Pitam zbog onih uefinih A i B lista igrača za grupnu fazu, ako netko zna...
usao da pohvalim video . odlicna ideja bravo
-
I Ćavar je bio u Branitelju kao junior...
Koliko sam razumio uefine propise igrač treba imati 3 godine u kontinuitetu u školi nogometa da bi bio stavljen na B listu, zato sam i pitao....
Koliko sam razumio uefine propise igrač treba imati 3 godine u kontinuitetu u školi nogometa da bi bio stavljen na B listu, zato sam i pitao....
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Ja mislim da su oni svi presli u Zrinjski u ulaznim kadetima.
Ćavar došao iz rame kao pionir , bio i u kadetima i juniorima a s juniorima i osvojio prvenstvo bh dok je gogo karačić šaltao mostar , branitelj Zrinjski ali i on je sigurno prosao i kadete i juniore u ZrinjskomPiazzaGrande je napisao/la: ↑08 jan 2024, 11:36I Ćavar je bio u Branitelju kao junior...
Mole i Gogo imaju taj staž iako su obojica došli iz NK Mostara, došli su dosta mladi, a Ćavi je iz Rame prešao u Branitelj pa tek onda u nas, ne znam da ima dovoljno za taj kriterij, mislim da nema.. Jedino ako je dovoljno 3
Da Brekalo dolazi kao u21, vezni ce svakako bit pun kvalitetnih igraca, da bi ti jedan morao izostat radi u21 pravila svaku utakmicu, tako da je ovo mozda i bolje rijesenje.us1997 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 11:18Za u21 igrača trebao bi doći Brekalo na lijevog bočnog, mladji brat Josipa Brekala a valjda imaju naše porijeklo pa moze imati bh papirestanaaa je napisao/la: ↑08 jan 2024, 11:00Steta velika za Ilinkovica ali nadam se Ćavaru odlicno bi pojacanje bio. A šta je sa u21 hoce li biti jos nekih dolazaka ili je to to.PiazzaGrande je napisao/la: ↑08 jan 2024, 10:49Imaju li Karačić, Savić i Ćavar(ako dođe) 3 godine u kontinuitetu u školi nogometa Zrinjskog?! Pitam zbog onih uefinih A i B lista igrača za grupnu fazu, ako netko zna...
-
- Kontakt:
Dolazi li muchacho?
-
Dobro ti jutro grade moj volim vas sve 

- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
prica se ima 10 - 15 dana a jos nista , sve manje vjerujem u istinitost tog dovodjenja
prozivka bez batarela , stanica, zvone , balica i senica koliko sam vidio /cuo. jesu li svi bivsi (senic moguca ozljeda )?
mrzim sto je klub aljkav za ove stvari kao da je problem popisat igrace na prozivci i objavit u toku dana a ne da okolo po slikama moramo zbrajat glave
-
Pa kako to da Zvone nema ....zar nije vraćen ili se opet momčina ozljedila??FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑09 jan 2024, 15:17prica se ima 10 - 15 dana a jos nista , sve manje vjerujem u istinitost tog dovodjenja
prozivka bez batarela , stanica, zvone , balica i senica koliko sam vidio /cuo. jesu li svi bivsi (senic moguca ozljeda )?
mrzim sto je klub aljkav za ove stvari kao da je problem popisat igrace na prozivci i objavit u toku dana a ne da okolo po slikama moramo zbrajat glave
Senić je šteta ako ode dobar je igrač samo da ppradi malo na koncentraciji ...
Senić ostaje. Zvone se želimo riješiti. Uz njega Stanića, Marića, Batarela, Maglice, Nirona, Balića, Mišića, Marina i Nikole Marića. Valjda je to to. Nije mi jasno zašto je Lukanić još tu. Jedan nastup ima.
-
E golemo ta situacija s Kožuljem vraća se pa ga se žele riješiti svašta ....da zanimljivo i za Lukanića odigrao jednu i izgubio se skroz možda ima potencijal koji mi nisno vidjeli možda bljesne
Pa koliko se sjećam Maka je otprilike rekao da Kožulj ima šanse da ostane ako prihvati određena pravila kao i drugi igrači ,očito da on nije sposoban za to jer cini mi se da mu se i u drugim klubovima znalo desiti slično .Šteta ali do njega je očito.
Senić je na popisu za pripreme .Od igrača koji su otpisani mislim da se ni za kim ne treba žaliti jedino meni osobno možda je Mišića trebalo pokušati sačekati da prođe pripreme i odradi ovu polusezonu.
Senić je na popisu za pripreme .Od igrača koji su otpisani mislim da se ni za kim ne treba žaliti jedino meni osobno možda je Mišića trebalo pokušati sačekati da prođe pripreme i odradi ovu polusezonu.
Volim Mostar pa makar i vaki
-
- Kontakt:
Meni je jasno da se Zvone žele riješiti ali onda ne razumijem prethodne isprike i sankcije i vraćanje u ekipu.
Evo sada nađoh da je Lukanić ove sezone debitirao za Dinamo, igrao za nas i ne može u sezoni mijenjati više klub. Zato je još tu. Ja ni za kim od ovih ne žalim. Da je jednog pravog veznog drugačijeg tipa od Savića, Bradarića i Zlome i možda krilo jedno.Marko1905 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 19:45Pa koliko se sjećam Maka je otprilike rekao da Kožulj ima šanse da ostane ako prihvati određena pravila kao i drugi igrači ,očito da on nije sposoban za to jer cini mi se da mu se i u drugim klubovima znalo desiti slično .Šteta ali do njega je očito.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Peruanac bi bio bombica kad bi se doveo i navikao na novu sredinu. Takvog veznjaka odavno cekamo. Dosta je teretnjaka
Odlasci sve super, mada bi ja jos njih par otpiso..al jbg, nije igrica
Odlasci sve super, mada bi ja jos njih par otpiso..al jbg, nije igrica
-
Ne poznajem osobno tog Kožulja ali mi se čini da je dečko umislio da je Kevin De Bruyne podvojena ličnost ....po ovome se vidi da je s pravon odstranjen prvi put ... pojacanja dobro izgledaju samo da je još nekog malo tehnički dotjeranijeg veznjaka i prodornije krilo da ne gledam onog Ćužu višesupervizor je napisao/la: ↑09 jan 2024, 19:50Meni je jasno da se Zvone žele riješiti ali onda ne razumijem prethodne isprike i sankcije i vraćanje u ekipu.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Balorda, mosarajvosa83, MostarReds22, Varijantas8 i 41 gost.