Moderator/ica: GracanicaAA
Haj masala
Ma ko ih je.be. Samo bi zelio,zamolio tj kumim upravu ako ikako moze da donesu interne dokumente u klubu i da uvedu non grata persone kojima bi bilo zabranjen ulazak od sada nadalje i ubuduće.
Treba spustit loptuaeroms33 je napisao/la: ↑24 jan 2022, 21:58Ma ko ih je.be. Samo bi zelio,zamolio tj kumim upravu ako ikako moze da donesu interne dokumente u klubu i da uvedu non grata persone kojima bi bilo zabranjen ulazak od sada nadalje i ubuduće.
Molim vas kumim vas. Fudine fufice i ostale dusmane na popis. Znaju se . Ljudi vrjeme je i za to.
U odnosnu na proslu polusezonu nema Gabrijela Popovića i Mašića, plus je povrijeđen Žuna, out do kraja sezone. Ostali su svi tu, naravno zaboravio si da ih dosta ima posao i da su na poslu, tako da ne mogu svaki dan dolaziti na treninge, ipak je ovo 3 rang nije profesionalan, tako da ti dosta igraca radi i igra
Ovakve teme su uvijek dobre za budjenje svijesti i edukaciju tako da cu ponoviti dosta puta termine sistem rada i zdrav rad. Nakon borbe za novi sistem i statut po clanskom modelu ocito dolazi faza kad moramo i nauciti za sta smo se borili ako vec zelimo da sistem rada bude temelj dugorocno zdravog nacina rada kluba!aeroms33 je napisao/la: ↑24 jan 2022, 21:58Ma ko ih je.be. Samo bi zelio,zamolio tj kumim upravu ako ikako moze da donesu interne dokumente u klubu i da uvedu non grata persone kojima bi bilo zabranjen ulazak od sada nadalje i ubuduće.
Molim vas kumim vas. Fudine fufice i ostale dusmane na popis. Znaju se . Ljudi vrjeme je i za to.
Nije samo clanstvo u pitanju, moramo teziti da rezultati budu bolji nego prosle godine u svakom segmentu. Ono sto je sada u fokusu jeste finansijski segment kluba i ja bi bio zadovoljan da se ponovi prosla godina. Nece tu biti novca od naknade ze treniranje, ali nadam se da ce kategorija sponzorstvo biti jos jaca i bolja. Sve u svemu, ako se ostvari budzet od 500k i vrati se 200k+ duga, ja prezadovoljan. Clanstvo i ulaznice nazalost nisam optimistican. Mislim da ce biti kao i 21e oko 500 clanova i 500 prosjek prodanih karata.dinodino2019 je napisao/la: ↑25 jan 2022, 13:11moramo ove godine preci 600 clanova, sve ispod toga je porazavajuce realno
Mislim da ce biti bolje ove godine jer mi sa dobijenom tuzbom od grada idemo u narendoj sezoni pohodo na prvo mjesto u ovom rangu takmicenja od prvog kola i svi se mobilizirati u svakom smislu da se uđe u federalkuTruhlo je napisao/la: ↑25 jan 2022, 13:20Nije samo clanstvo u pitanju, moramo teziti da rezultati budu bolji nego prosle godine u svakom segmentu. Ono sto je sada u fokusu jeste finansijski segment kluba i ja bi bio zadovoljan da se ponovi prosla godina. Nece tu biti novca od naknade ze treniranje, ali nadam se da ce kategorija sponzorstvo biti jos jaca i bolja. Sve u svemu, ako se ostvari budzet od 500k i vrati se 200k+ duga, ja prezadovoljan. Clanstvo i ulaznice nazalost nisam optimistican. Mislim da ce biti kao i 21e oko 500 clanova i 500 prosjek prodanih karata.dinodino2019 je napisao/la: ↑25 jan 2022, 13:11moramo ove godine preci 600 clanova, sve ispod toga je porazavajuce realno
Da li se odprilike moze znati kad bi ovaj spor mogao biti rijesen, svima je jasno da ovo klub dobija ali kaddinodino2019 je napisao/la: ↑25 jan 2022, 13:54Mislim da ce biti bolje ove godine jer mi sa dobijenom tuzbom od grada idemo u narendoj sezoni pohodo na prvo mjesto u ovom rangu takmicenja od prvog kola i svi se mobilizirati u svakom smislu da se uđe u federalkuTruhlo je napisao/la: ↑25 jan 2022, 13:20Nije samo clanstvo u pitanju, moramo teziti da rezultati budu bolji nego prosle godine u svakom segmentu. Ono sto je sada u fokusu jeste finansijski segment kluba i ja bi bio zadovoljan da se ponovi prosla godina. Nece tu biti novca od naknade ze treniranje, ali nadam se da ce kategorija sponzorstvo biti jos jaca i bolja. Sve u svemu, ako se ostvari budzet od 500k i vrati se 200k+ duga, ja prezadovoljan. Clanstvo i ulaznice nazalost nisam optimistican. Mislim da ce biti kao i 21e oko 500 clanova i 500 prosjek prodanih karata.dinodino2019 je napisao/la: ↑25 jan 2022, 13:11moramo ove godine preci 600 clanova, sve ispod toga je porazavajuce realno
Tuzba ce proci i klub ce dobiti spor, ali ne vjerujem da ce isplata novca ici glatko...dinodino2019 je napisao/la: ↑25 jan 2022, 13:54Mislim da ce biti bolje ove godine jer mi sa dobijenom tuzbom od grada idemo u narendoj sezoni pohodo na prvo mjesto u ovom rangu takmicenja od prvog kola i svi se mobilizirati u svakom smislu da se uđe u federalkuTruhlo je napisao/la: ↑25 jan 2022, 13:20Nije samo clanstvo u pitanju, moramo teziti da rezultati budu bolji nego prosle godine u svakom segmentu. Ono sto je sada u fokusu jeste finansijski segment kluba i ja bi bio zadovoljan da se ponovi prosla godina. Nece tu biti novca od naknade ze treniranje, ali nadam se da ce kategorija sponzorstvo biti jos jaca i bolja. Sve u svemu, ako se ostvari budzet od 500k i vrati se 200k+ duga, ja prezadovoljan. Clanstvo i ulaznice nazalost nisam optimistican. Mislim da ce biti kao i 21e oko 500 clanova i 500 prosjek prodanih karata.dinodino2019 je napisao/la: ↑25 jan 2022, 13:11moramo ove godine preci 600 clanova, sve ispod toga je porazavajuce realno
Joj redbull, pravo si optimistican, ima za karte donacije karticom, pa nisu neke brojke u stotinama
Ohoo nije lose, cak sta vise i svidja mi se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.