Razumijem sve što kažeš, jedva 50% mogućnosti iskoristio, ali eto opet je uradio nešto vrijedno u karijeri za razliku od robinha i sličnih, bar tu jednu LP. Koliko je neozbiljan, i to je puno.Shategabri je napisao/la: ↑15 feb 2023, 16:09I to niko ne spori. Pokazao je da ima predispozicije za top nivo, pokazao je da može.
Al često upadne u Robinho mode zbog života van terena.
Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2022/2023
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa niko ne porice to, ali reci da je Rodrygo bolji, cak i sada od njih je cista glupost realno. Pogledaj statistiku i vidjet ces.let3 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:55I sam si sinoc pisao da su njih dvojica proslost.numanumaye22 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:46Dodjosmo do toga da je Rodrygo WC igrac i bolji od Neymara i Messija dantenejebo. I onda se cude sto je prije bilo vise top igraca nego sad.
Sta se sad pravis naivanPostao/la numanumaye22 » 14 feb 2023, 22:35
Barci 2016 nije vise prolazilo sa Messijem i Neymarom u napadu a ovi debili ih skupili 5 godina kasnije i kontaju nesto
Ljudi bukvalno stoje u igri bez lopte, dva igraca manje na terenu, sto je protiv Bayerna fkt previse![]()
Samo sreća spasila da ne prime tri gola u zadnjih 15 minuta...WeinhausGisela je napisao/la: ↑14 feb 2023, 23:14FC Bayern München najbolja i najjača ekipa i klub na planeti! Eh ovako se igra fudbal. A ne kao Real ili PSG.
Inshallah LP 2023 do sudnjeg dana FC Bayern München
Bez vlasnika, kredita itd.
Real igra obrnuto, zabiju dva tri pred kraj, zato i osvajaju.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Prva pobjeda za Milan u nokaut fazi LP nakon 10 godina. Prilično dug period za tako veliki klub.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑15 feb 2023, 11:46[Di Marzio] 74.320 people purchased tickets to AC Milan - Tottenham. The total amount made by Milan is €9.133.842. Numbers that have never before seen in Italy. It is an all-time record by a huge margin
Sigurno najteža utakmica prošle godine u nokaut fazi LP.
Pa dobro i ti vala ocekujes od madridista da budu realninumanumaye22 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 16:20
Pa niko ne porice to, ali reci da je Rodrygo bolji, cak i sada od njih je cista glupost realno. Pogledaj statistiku i vidjet ces.

Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 feb 2023, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Rodrygo bi sinoć dao dva gola.numanumaye22 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:46Dodjosmo do toga da je Rodrygo WC igrac i bolji od Neymara i Messija dantenejebo. I onda se cude sto je prije bilo vise top igraca nego sad.
Neymar je cirkusant od 2019.
Nejmar je postao selebriti, liku ozbiljan fudbal više nije na pameti, klepa se lova sponzori Las Vegas poker, Fortnite i sl, uživa brat u milionima, ovamo se zajebava, fizički i kondiciono nije spreman ni za naše lige. To je do rukovodstva ovog Pariza, retardiran klub. Za Messija se znalo da je sa fudbalom završio s finalom u Katru, jedino puši ovaj nesretnik Mbappe, al i on je izabrao milione i domaću okolinu naspram uspjeha u rezulatima u stranoj zemlji, i to je ok, ne bi ni ja drugačije vjerovatno postupio kad vidiš koliko mu je dao PSG a koliko bi mogao Real ili drugi klub, nije mi žao ni jednog.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Romagnoli13
- Kontakt:
Messi je nakon finala u Kataru i osvajanja Mundijala, bez ikakvog motiva. Tu i tamo poneki dobar meč je neizbježan, ali kostantnosti tu više nema. Što je i razumljivo. Čovjek je sve već osvojio i sad može rekreativno da nastupa do kraja karijere.
Neymar je bio ozbiljan fudbaler 3 sezone, ali on to odavno nije.
Neymar je bio ozbiljan fudbaler 3 sezone, ali on to odavno nije.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Centre forward
- Kontakt:
Pa Messi bi bio još i gori da nije osvojio to SP.
Latinos je, imali smo sreću što je i trajao pristojno dugo. Da nije bilo Ronalda, ne bi ni on bio taj igrač.
Doš'o je u Pariz da uzme lovu i da pokuša da obori te neke rekorde koje Rona drži u LP. Idealna sredina za takvo nešto, a i da mu žena ne kvoca "đe smo se ovo doselili".
Latinos je, imali smo sreću što je i trajao pristojno dugo. Da nije bilo Ronalda, ne bi ni on bio taj igrač.
Doš'o je u Pariz da uzme lovu i da pokuša da obori te neke rekorde koje Rona drži u LP. Idealna sredina za takvo nešto, a i da mu žena ne kvoca "đe smo se ovo doselili".
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne znam kakav bi bio da nije osvojio Mundijal. Ali se jasno vidi nedostatak motiva nakon toga finala. Naravno, to je Messi i može sve da se promjeni jako brzo. Ali nakon 15-16 vrhunskih sezona, on ulazi u zadnju fazu svoje karijere.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Jedva cekam da i Messi i Ronaldo **** iz nogometa, dopizdili su i vlastitim majkama. Setac iz Pariza nakon poklonjenog svjetskog prvenstva moze jos igrati samo u MLS ili sa Zalizankom u Arabiji.
Vidi Scotta Parkera u Ligi prvaka 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I gledaj komentatora na Areni P1.
Ma smiješno da su pustili ovog komentatora. Da makar daju opciju da biramo sami audio.
Znamo da ima u Srbiji, ima u Srbiji i emisija prije utakmica.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- akisarajevo92
- Kontakt:
jucer raspali Milan i Tottenham, danas raspali Brugge i Chelsea, nemam uopste osjecaj da se radi o knock out fazi Lige prvaka
Don't believe the hype.
A sta bi ti, werder i valenciju?akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:27jucer raspali Milan i Tottenham, danas raspali Brugge i Chelsea, nemam uopste osjecaj da se radi o knock out fazi Lige prvaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.