Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Titova-Juga
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jan 2013, 16:51

Vjerovatno je već bilo sličnih prijedloga u vezi pdf-a "kladionica, prijedlozi", jer ne vjerujem da sam jedini kojem je dojadilo gledati upise tipa: "Swansea 1, Smith 16,5 više", itd... bez ikakvog truda za obrazloženjem.

Dakle, prijedlog bi bio, (pogađate) da se zabrane postovi sličnog sadržaja, odnosno da se prihvaćaju oni sa pojašnjenjima u vezi nekog para. Sad, da li će to biti upozorenje, brisanje postova ili će biti možda jedna tema gdje će samo neki korisnici moći pisati, (a kad kažem neki), mislim na one koji redovno uz parove pišu i jako bitne informacije vezane za iste, nije ni bitno. Bitno je da tema bude operisana od praznih postova i da nam svima pomaže ka boljem uvidu u ono što planiramo da igramo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

tonii
Kontakt:

Post Postao/la tonii » 29 jan 2013, 16:57

Titova-Juga je napisao/la:Vjerovatno je već bilo sličnih prijedloga u vezi pdf-a "kladionica, prijedlozi", jer ne vjerujem da sam jedini kojem je dojadilo gledati upise tipa: "Swansea 1, Smith 16,5 više", itd... bez ikakvog truda za obrazloženjem.

Dakle, prijedlog bi bio, (pogađate) da se zabrane postovi sličnog sadržaja, odnosno da se prihvaćaju oni sa pojašnjenjima u vezi nekog para. Sad, da li će to biti upozorenje, brisanje postova ili će biti možda jedna tema gdje će samo neki korisnici moći pisati, (a kad kažem neki), mislim na one koji redovno uz parove pišu i jako bitne informacije vezane za iste, nije ni bitno. Bitno je da tema bude operisana od praznih postova i da nam svima pomaže ka boljem uvidu u ono što planiramo da igramo.
treba se potruditi i uz par ljudi napraviti krug pouzdanih koji će si međusobno pomagati u klađenju i razmjeni informacija...ovako nema svrhe ni smisla,oni koji se trude jednostavno izgube volju kad vide kako neki postave tek tako neke parove..
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2013, 16:57

Predlog se odbija. :mrgreen: ;)
Haj dalje. :arrow:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jan 2013, 16:59

Nema frke.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 jan 2013, 19:30

Devil je napisao/la:Predlog se odbija. :mrgreen: ;)
Haj dalje. :arrow:
Reci im da ovo nije kladioničarski forum :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 jan 2013, 21:22

tonii je napisao/la:imam jedan primjedbu na forum i jedan prijedlog za admine ;)

1.primjedba-gledam stavlja se jako puno parova od strane nekih,bez ikakvog objašnjenja ni za jednu postavljenu utakmicu,igraju APP (ako prođe-prođe) :lol: :lol: i ja sam koji put postavio bez ikakvog objašnjenja,al više ne, jer sam shvatio da nema svrhe tako igrat,ovdje smo da si svi pomognemo i uzmemo neke pare na kladionici,a ne da postavimo parove da imamo šta pratit i onda se "****" kao veliki kladioničari ako sve prođe,mislim ako nemate bar jednu informaciju da podjelite,tj. objašnjenje zašto ste nešto igrali,onda niste ovdje da si pomognemo međusobno već da postavite nešto bzvz i pokupite nešto što vam može pomoć u stavljanju par-dva više na listić...

2-prijedlog-za admine da se napravi neki kutak gdje će svakodnevno biti postavljeni parovi sa analizama i da to traje neko vrijeme,i oni koji se pokažu da se napravi zatvoreni dio,da to bude krug od par ljudi koji će si stvarno POMAGATI sa informacijama i parovima,a ne bit samo član foruma...
Pomocu ti ja najboljim mogucim savjetom do kojeg sam dosao dubokim analizama:

Umjesto kladionice, prihvati se knjige. A ako si za knjigu zakasnio, onda se prihvati motike.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 29 jan 2013, 21:31

admine pa nije valjda da su te razljutili? :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

tonii
Kontakt:

Post Postao/la tonii » 30 jan 2013, 17:13

admin je napisao/la:
tonii je napisao/la:imam jedan primjedbu na forum i jedan prijedlog za admine ;)

1.primjedba-gledam stavlja se jako puno parova od strane nekih,bez ikakvog objašnjenja ni za jednu postavljenu utakmicu,igraju APP (ako prođe-prođe) :lol: :lol: i ja sam koji put postavio bez ikakvog objašnjenja,al više ne, jer sam shvatio da nema svrhe tako igrat,ovdje smo da si svi pomognemo i uzmemo neke pare na kladionici,a ne da postavimo parove da imamo šta pratit i onda se "****" kao veliki kladioničari ako sve prođe,mislim ako nemate bar jednu informaciju da podjelite,tj. objašnjenje zašto ste nešto igrali,onda niste ovdje da si pomognemo međusobno već da postavite nešto bzvz i pokupite nešto što vam može pomoć u stavljanju par-dva više na listić...

2-prijedlog-za admine da se napravi neki kutak gdje će svakodnevno biti postavljeni parovi sa analizama i da to traje neko vrijeme,i oni koji se pokažu da se napravi zatvoreni dio,da to bude krug od par ljudi koji će si stvarno POMAGATI sa informacijama i parovima,a ne bit samo član foruma...
Pomocu ti ja najboljim mogucim savjetom do kojeg sam dosao dubokim analizama:

Umjesto kladionice, prihvati se knjige. A ako si za knjigu zakasnio, onda se prihvati motike.
hvala na savjetu ;) knjigu sam prošao,motiku doduše ne koristim al jesam tacnu,bušilice i svašta nešta..trenutno ništa pa vama ovdje smetam sa prijedlozima i parovima :lol: :mrgreen:
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 feb 2013, 20:15

Halllooooo, kome se moze prijaviti post?
Hitno je. Dajte malo ljudi gledajte sta se pise, nismo valjda dijeca majka mu stara !!!!!!!!!!!!

AKo se nista ne poduzme, ja cu sam da mu vratim istom mjerom. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 05 feb 2013, 21:42

Eto ti uzvicnik iznad svakog posta i koristi ga.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 06 feb 2013, 01:09

neo je napisao/la:Eto ti uzvicnik iznad svakog posta i koristi ga.
uzvicnik :rol:
Zadnja izmjena: alevkov, dana/u 12 jul 2014, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 feb 2013, 19:47

Da li je kaznjivo ovdje ako neko Republiku Srpsku izdvaja iz BiH?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2013, 19:52

ASD je napisao/la:Da li je kaznjivo ovdje ako neko Republiku Srpsku izdvaja iz BiH?
Niko ne izdvaja BiH.
Jedino ako hoces tuzi portal ili forum odakle je momak kopirao onaj pregled transfera(iskreno ne znam odakle je ) i gde na pojedinim mestima pise RS umesto BiH. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 feb 2013, 20:05

ASD je napisao/la:Da li je kaznjivo ovdje ako neko Republiku Srpsku izdvaja iz BiH?
kažnjivo je.
prijavi post.

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 09 feb 2013, 20:16

admin je napisao/la:
kažnjivo je.
prijavi post.
Izvor prelaznog roka JSL je S.P.O.R.T.A.L .R.S i oni pisu da su pojedini igraci dosli iz Republike Srpske u pojedine klubove u Srbiji tj sve se nalazi pod tekstom na tom portalu ''Pijaca: "Večiti" ne zanimaju top klubove, Rodić i Stevanović svetle tačke"sto se moze i proveriti a ASD ima sasvim neke druge pobude!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 feb 2013, 20:34

Kolege sa navedenog portala su ili budale ili se prave budale.

Koje li su njihove pobude, pa da samo za klubove iz Bosne i Hercegovine izdvajaju manje cjeline kada navode lokaciju klubova, dok za sve ostale pišu imena država?

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 09 feb 2013, 20:42

admin je napisao/la:Kolege sa navedenog portala su ili budale ili se prave budale.

Koje li su njihove pobude, pa da samo za klubove iz Bosne i Hercegovine izdvajaju manje cjeline kada navode lokaciju klubova, dok za sve ostale pišu imena država?
Da li su oni budale ili nisu to ja ne znam ali znam da je ASD bez ikakvog razloga nekoga ovdje optuzio za nesto sto nije istina,i sada nikom nista!!!Da li je to ASD nesto bolji od nas pa moze da opuzuje ljude bez poljedica iako nema pojma o cemu se radi,nego odmah postavlja pitanja!!!Ja bih sada postavio pitanje adminu da li ASD zasluzuje ban zbog nacionalistickog ispada i laznog optuzivanja,i da li njemu smeta odakle ja dolazim ili koji imam nick???Prije bih rekao da je u tome problem!!!

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 feb 2013, 20:48

Bijeljina055 je napisao/la:
admin je napisao/la:Kolege sa navedenog portala su ili budale ili se prave budale.

Da li su oni budale ili nisu to ja ne znam ali znam da je ASD bez ikakvog razloga nekoga ovdje optuzio za nesto sto nije istina,i sada nikom nista!!!Da li je to ASD nesto bolji od nas pa moze da opuzuje ljude bez poljedica iako nema pojma o cemu se radi,nego odmah postavlja pitanja!!!Ja bih sada postavio pitanje adminu da li ASD zasluzuje ban zbog nacionalistickog ispada i laznog optuzivanja,i da li njemu smeta odakle ja dolazim ili koji imam nick???Prije bih rekao da je u tome problem!!!

nacionalistički ispad???,nekoga na nacionalnoj osnovi uvrijedio?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 feb 2013, 20:53

Bijeljina055 je napisao/la:

Ne znam o čemu govoriš, možda je Devil obrisao prije nego što sam ja ušao.

Jedan prijateljski savjet:

Na bh. forumu nemoj kopirati članke koji, na mala vrata, podmuklo cijepaju BiH ako ne želiš da ti bar jedan od 15.000 forumaša opsuje mater. Imajući u vidu da je članak kopiran i da želim vjerovati da nisi ni primjetio šta tu između redova piše, samo sam članak obrisao i nisam nikoga sankcionisao.

Ovim je sve rečeno i tema apsolvirana i zatvorena.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 09 feb 2013, 20:54

Drugovi po koji put skrecem paznju na raspravu sa admin timom nemojte ulaziti sa njima bolje za vas bezveze ce te dobiti trajni ban... ;)
Prijateljski savjet ja necu da ulazim u raspravu pa vi vidite sta ce te...
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.