A Jedinstvo sigurno pada u Srebreniku. Ne sikiraj se za to. Još nemamo poraza u gostima, a to sigurno neće doći ni u Srebreniku

Moderator/ica: GracanicaAA
Iceplayer je napisao/la:Haha ma pusti ih neka sanjaju hahah XDNKJ je napisao/la:Sila Nebeska i Siouxi su dobri odavno. I svaka utakmica, oni noćivaju kod nas, mi kod njih. Druženje i sve to. I vi da ste isto takvi ljudi, bilo bi isto.
I sa Siouxima je dobra Sila Nebeska, a ne Jedinstvo. Nije to isto.
Jedinstvo nema nikakve veze sa Radničkim, a šta vi radite sa Gradinom, samo što ovi u Srebreniku to ne razumiju, jer vama treba, pa malo oko njih, a oni se jadnici ponadali da vi hocete nesto.
Gle ovog, Sloboda kao Dinamo, a mi kao Lokomotiva, hahahha. ://
solvay je napisao/la: Samo tuzlacima moze smetati kad dvije navijacke grupe pjevaju himnu Jedna si jedina.
Samo nastavite sa aplauzima za boze pravde to je za pohvalu
Bravo, svaka čast jednom ste u historiji pobjedili Sarajevo, sve pohvaleVandelanoite je napisao/la:Čuj Bišćana neće doći poraz u Srebreniku hahahahah pa Gradina je Sarajevo zgazila i spriječila ih da uzmu titulu, a vi ćete nešto napraviti hahahahaahhahaahahahahahahahhahahahaahahhaahahhahahahaahahahahahahahahahahahahah
Iceplayer je napisao/la:
Bravo, svaka čast jednom ste u historiji pobjedili Sarajevo, sve pohvale
Gorki je napisao/la:solvay je napisao/la: Samo tuzlacima moze smetati kad dvije navijacke grupe pjevaju himnu Jedna si jedina.
Samo nastavite sa aplauzima za boze pravde to je za pohvalu
3 vjere 1 nacija TUZLACICrkni Pukni
Iceplayer je napisao/la:
Bravo, svaka čast jednom ste u historiji pobjedili Sarajevo, sve pohvale
Brcko87 je napisao/la:Gradina ima solidnu ekipu za ove lige..Ja kako znam nije otišao niko iz prve postave..uz par ovi pojačanja Jedinstvo sigurno pada u Srebreniku..RUDARSKA2 je napisao/la:Cehajic je odlican , dok smo bili u PL kod nas je harao .... Brckalic mi je isto tako odlican igrac , jaganjac ce vam biti od koristi isto tako .... ja vam zelim puno srece , poderite jedinstvo vec u prvom kolu ZA NAS !!!
drago mi je sto sloboda i gradina suradjuju ...
Za par godina Sloboda kao Dinamo a mi kao Lokomotiva..
sova12 je napisao/la:moram da dodam ...zašto tako dobri fudbaleri , ODLAZE iz slobode ...i kako to da nisu jesen zavrsili na prvom mjestu KAD SU TAKO DOBRI.