Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Legenda_BiH
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Legenda_BiH » 26 jan 2010, 13:56

Ne treba sumljat u Ragnick-a, on je hoffe doveo do bundeslige, nije da mora hoffe nesto osvojit, posto je ovo nima tek druga!! sezona u BL. Dobro je ako bude medju prvi 10
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 jan 2010, 14:03

Njihovi razmazeni navijaci su navikli na same pobijede i uspon iz 3. u 2., iz 2. u 1., i tu na pocetku odmah na spicu tabele. Sad kako im ne ide su ih navijaci izvizdali poslije utakmice protiv Leverkusena, iako su igrali mladi igraci na masu. Navijaci posebno ovi po forumima su im ionako "ekstraklasa". Svi su se sada okomili na Salihovica, dok juznoamerikance dizu u nebo, pa makar ovi samo trckarali po travi. Mnogo djece.

Nekakav crv se uvukao kod Hoffenheima, ali mislim su sposobni da iz te krize izadju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2010, 14:59

Principatus je napisao/la:Njihovi razmazeni navijaci su navikli na same pobijede i uspon iz 3. u 2., iz 2. u 1., i tu na pocetku odmah na spicu tabele. Sad kako im ne ide su ih navijaci izvizdali poslije utakmice protiv Leverkusena, iako su igrali mladi igraci na masu. Navijaci posebno ovi po forumima su im ionako "ekstraklasa". Svi su se sada okomili na Salihovica, dok juznoamerikance dizu u nebo, pa makar ovi samo trckarali po travi. Mnogo djece.

Nekakav crv se uvukao kod Hoffenheima, ali mislim su sposobni da iz te krize izadju.
Crv koji se zove desetkovana ekipa svaki susret.
Pa i Bajern ''teturao ko' p'jan'' dok se ranjenici ne vratise.Da neko izreze nozem na operacionom stolu kao Salihovica ili Vedu pitao bi ih o ''zdravlju''
P.S Nisu to djeca vec zemljoradnici tojest ljakse iz okolnih brda koji su tek skontali da Hoffa postoji od pretprosle godine.Kad su usli u BL.
P.S II Spominju ''oni'' i Vedu tojest njegove uze clanove itekako samo sto si ti to ocigledno ''preskocio '':roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 jan 2010, 15:32

Ako je to sa desetkovanom ekipom jedini problem, on ce nestati sa povratkom povrijedjenih i ovih na kupu Afrike. Mislim ipak da je tu malo vise, mozda losija forma, kondicija etc. Igraju 45 minuta kao pomahnitali, a poslije toga samo stoje i pokusavaju nekako reagovati na protivnika, bez inicijative.
P.S II Spominju ''oni'' i Vedu tojest njegove uze clanove itekako samo sto si ti to ocigledno ''preskocio '' :roll:
Ne u forumu u kojem ja citam (TM). Tu su isto trazili Vedada na klupi iako su ove alternative svi losiji bili u polusezoni. Tome se cak pocinju smijati i navijaci drugih klubova. Kao 12 scorerpoena je lose i zasluzuje klupu. A u DFB kupu igrao 3 utakmice i 3 scorer poena. I to sve covjek u krizi jos radi. :lol:

Ne oni su se posebno okomili na Salihovica, on im je za sve kriv.
Po njima Zuculini koji u*ere, je bolji nego Sejo koji za njim cisti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2010, 15:37

Ostali navijaci su jako kivni na ove iz Hoffe kazu da su ''novokoponovani''i da nikad nece biti kao recimo iz BVB koji kad su bili u totalnoj krizi osamdest hiljada navijaca dodje sad pa sad.Ili recimo Shalkea koji se kad dodju na gostovanje kod Hoffe njih hiljada bolje cuju nego ostalih 29 hiljada zemljoradnika.
Tu se cjela prica o navijacima i forumasima zavrsava.
Uopste nebi uzimao za ozbiljno sta pisu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 26 jan 2010, 15:44

harishp je napisao/la:Ostali navijaci su jako kivni na ove iz Hoffe kazu da su ''novokoponovani''i da nikad nece biti kao recimo iz BVB koji kad su bili u totalnoj krizi osamdest hiljada navijaca dodje sad pa sad.Ili recimo Shalkea koji se kad dodju na gostovanje kod Hoffe njih hiljada bolje cuju nego ostalih 29 hiljada zemljoradnika.
Tu se cjela prica o navijacima i forumasima zavrsava.
Uopste nebi uzimao za ozbiljno sta pisu.
a i ti si vala nasao porediti navijace dortmunda i schalkea sa hoffenheimom, to je bas da se ne uvrjedis glupo.Takve navijace ni bayern nema kao RuhrGebiet i ti ih bas sa novokomponovanim poredis.Svasta.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 jan 2010, 15:45

Pa ni ne uzimam ih vise za ozbiljno, jer pojedini komentari sami sebe diskvalificiraju.
Ne zovu ih drugi dzabe "Erfolgsfans", sto se time i potvrdilo. Dok su naprimjer Wolfsburgovci druga klasa navijaca, iako ih je VW sagradio. Tek su se digli u zadnjim utakmicama protiv Veh-a a i kritike spram igracima su umjerene i zrele. Mnogi kazu da Miske mora mrsaviti, cim su upravu. :D

Ipak ima mnogo navijaca drugih ekipa koji mrze Hoffenheim i Dietmar Hoppa, jer je TSG podigao svojim novcem a ne njih. Po meni je Hopp jedan gospodin i dobrotvoritelj kakvih bi ova drzava i planeta mogla imati komotno vise, koliko je milliona covjek do sada utrpao u humanitarne svrhe, medicinu i razvoj mlade generacije (skole i treningcentre) itd. A na stadionima visali plakat sa snajperskim nisanom na njegovoj glavi i zvali ga k*rvinim sinom itd. Ljubomora ih pojede, a to zovu tradicijom.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2010, 15:50

@Sahbaz citaj @Sahbaz kompletno.Pa tek onda pisi.
Posto Sahbo voli da mu drugi citaju moramo nacrtati.
Radi se o tome sto navijaci iz tih klubova spominju u losem kontekstu Hoffine navijace.
To jest da njihovu domacu zadacu nece moci ''napisati''ni za slijedecih 100 godina.
Shvatas li sad Sahbo :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 26 jan 2010, 17:14

Ako tako navijaci zele da Sejo i Vedo idu na klupu nek odu, al zato nek na ljeto odma odu negdje drugdje pa cemo tek onda vidjeti kako igra Hoffenheim...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jan 2010, 17:32

Pa sa ovakvom igrom bi Ibisevic vrlo lahko mogao na klupu kad se vrate Ba, Obasi i Maicosuel...Salihovic je nezamjenjiv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 jan 2010, 17:50

Pa posto su Ba, Obasi i Maicosuel veoma ucinkoviti, moglo bi se stvarno desiti da Vedo zavrsi na klupi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2010, 17:58

Principatus je napisao/la:Pa posto su Ba, Obasi i Maicosuel veoma ''UCINKOVITI'', moglo bi se stvarno desiti da Vedo zavrsi na klupi.
Realno gledajuci ta rijec im je vec par mjeseci totalno stran pojam skoro pa cjeloj ekipi.
Tako da im nesto odabir i nije bas........
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 26 jan 2010, 18:17

Pa sad trenuntno Messi nebi mogao nista uraditi u Hoffenheimu.
Cuj Ludwig, Zucci i Terrazino igraju protiv Ribery, Robben, Van Bommel i co.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 26 jan 2010, 22:04

harishp je napisao/la:@Sahbaz citaj @Sahbaz kompletno.Pa tek onda pisi.
Posto Sahbo voli da mu drugi citaju moramo nacrtati.
Radi se o tome sto navijaci iz tih klubova spominju u losem kontekstu Hoffine navijace.
To jest da njihovu domacu zadacu nece moci ''napisati''ni za slijedecih 100 godina.
Shvatas li sad Sahbo :roll:

Shvatas li ti da oni sve sto kazu s obzirom na tradiciju i vrijeme trajanja imaju svako pravo ako treba i da **** namazu navijace hoffenheima , neznam samo sto se cudis tome.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 26 jan 2010, 22:07

Principatus je napisao/la:Pa posto su Ba, Obasi i Maicosuel veoma ucinkoviti, moglo bi se stvarno desiti da Vedo zavrsi na klupi.
Gdje su bolan ucinkoviti?????Hajde pogledaj listu strjelaca bundeslige pa ces mozda skontati sta si napisao.Ako ni tada ne skontas da ti ja kazem da je vedo jos uvjek najucinkovitiji igrac hoffenheima i po golocima i po scorer bodovima ima ih 12 (6 golova i 6 asist) to nema mozda ni zajedno kad se saberu obasi i demba ba.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2010, 22:13

sahbaz2509 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Pa posto su Ba, Obasi i Maicosuel veoma ucinkoviti, moglo bi se stvarno desiti da Vedo zavrsi na klupi.
Gdje su bolan ucinkoviti?????Hajde pogledaj listu strjelaca bundeslige pa ces mozda skontati sta si napisao.Ako ni tada ne skontas da ti ja kazem da je vedo jos uvjek najucinkovitiji igrac hoffenheima i po golocima i po scorer bodovima ima ih 12 (6 golova i 6 asist) to nema mozda ni zajedno kad se saberu obasi i demba ba.
Oplakah :lol: .Covjek napisa sarkasticno a ti odmah bukvalno shvatio.
A za ono gore o kakvom cudjenju pises to su jarane ''cinjenice'' :mrgreen: a nikakva cudjenja i mudjenja.
Koje naravno ne moraju biti tacne.
Ali bez sumnje si mi popravio dan sa ovim sto napisa.Oplakah :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 26 jan 2010, 22:36

harishp je napisao/la:
sahbaz2509 je napisao/la:
Oplakah :lol: .Covjek napisa sarkasticno a ti odmah bukvalno shvatio.
A za ono gore o kakvom cudjenju pises to su jarane ''cinjenice'' :mrgreen: a nikakva cudjenja i mudjenja.
Koje naravno ne moraju biti tacne.
Ali bez sumnje si mi popravio dan sa ovim sto napisa.Oplakah :mrgreen:
pa posto si nakupio preko 3000 postova vjerujem ti da poznajes svakog forumasa licno u dushu i da znas sta ko od njih misli, tako onda ti nije tesko ni prepoznati kad je neko sarkastican , ironican il nije, ja ipak ovog principatusa ne poznajem tako kao ti pa da znam kad misli ozbiljno a kad ne.A tebi ako je i ovo smjesno ti i dalje se smij nadam se da ce ti dan s tim smjehom jos vise biti uljepsan.Imas mahanje :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jan 2010, 16:57

Dragi @Sahbo postovi nisu pare pa da nekome iz djepa vadis ili obrnuto da ih turas :roll:
Ne treba ti da postas da bi shvatio neke logicne stvari.Dovoljno ti je samo da pazljivo procitas sta forumas napise.Kad vec ulazis u diskusiju zar ne.
Posto vidim da si kao zatecen o onome sto @Principatus napisa.
Ako cova napise da su ovi kao biva ucinkovitiji od Vede iako statistika govori sasvim drugacije.
Onda moras upaliti motorku da bi ti sjeca balvana isla lakse,ovako drljas a ono nista :mrgreen:
Inace hvala na lijepim zeljama ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 27 jan 2010, 20:09

E kakve veze imaju postovi sa znanjem i forumom. Ovo je prije svega temi o Vedadu a ne o nečemu drugome.

Iako sam u puno navrata pisao o tome kako je osrednji napadač sa par bljesaka, ipak su ti bljeskovi dešava više puta. Da mu se možda nije desila ta ozljeda, onda bi možda bio i vrhunski da je nastavio biti u tom kontinuitetu.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 jan 2010, 20:58

Mislio sam naravno ironicno, to hare odmah skonta. :D
Inace cesto kazem nesto u sali, a ljudi odmah misle ozbiljno, a nekad kazem ozbiljno, a ovi misle ja se zahebavam. Neki bi rekli da to nije dobro za zdravlje. :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.