Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 28 avg 2012, 01:17

Ma najbolje bi mu bilo jos koju sezonu u Fiorentini, pa onda u Juve ili Milan, jer nece biti potrebe da se prilagodjava mnogo... ;) Problem je sto oni tesko da mogu finansijski parirati klubovima poput Citya, Chelsea, Uniteda...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 avg 2012, 01:20

marconato je napisao/la:Ma najbolje bi mu bilo jos koju sezonu u Fiorentini, pa onda u Juve ili Milan, jer nece biti potrebe da se prilagodjava mnogo... ;) Problem je sto oni tesko da mogu finansijski parirati klubovima poput Citya, Chelsea, Uniteda...
Trenutno ne mogu ili se tako čini...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 28 avg 2012, 10:59

Mi smo ga dali za jbna 2 miliona,ej 2 miliona! A da utakmice nije odigrao! :(

Fiorentina ako bude pametna i ostavi ga do kraja sezone,moći će uzeti i 25 miliona,a Matija to već sada smem tvrditi će biti novi Nemanja! Blago nama, e da se konačno hoće roditi jedan špic tako kvalitetan,pa da tamo nekad 2030e imamo se čemu radovati....

Je li ko od vas upratio Bundesligu, kako su Srbi igrali i koliko su igrali? :)
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 avg 2012, 12:24

Dali smo ga Ramadaniju za dug,nista mi od njega nazalost nismo dobili.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2012, 16:35

Kako bolestan intervju Mihajlovica u Sportu. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 avg 2012, 18:35

Devil je napisao/la:Kako bolestan intervju Mihajlovica u Sportu. :roll:
Mrzi me da čitam... Može crtica?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2012, 18:47

-Ljuti se na novinare sto nemaju pohvale za igru Srbije.
-Optimista je jer nismo primili gol protiv Irske jer ce na tome da zasniva igru Srbije.
-Nemamo gol igraca dok se ne vrati Marko Scepovic.
-Sam priznaje da nemamo spica a opet je ponosan na igru sa tri napadaca.
-Vodi se racunicom da je vazno da ne primimo gol a jedan cemo vec nekako da umuvamo.
-Kaze da se nikoga nije odrekao,a onda u sledecem redu kaze da Zigica vise nece zvati jer zeli da podmladi ekipu.
-Novinar mu postavi pitanje a Zigic,a on odgovara koliko je golova do sada dao ? Kada mu je novinar rekao 2 u 3 meca on onda odgovara kao bitan je kontinuitet a ja ga za sada ne vidim.Tada mu ga Vrbica zacera opet pa ga pita gde si video kontinuitet kod Lekica i Scepovica na sta on odgovara nekom frazom,kao kad vec nemamo spica moramo igrati bez napadaca. :lol: :oops: Sam sebi skace u stomak celi razgovor. :roll:
-Onda ponovo sebi uskace u stomak.Kao sto rekoh na pocetku je izjavio da igru zasnivamo na odbrani,a onda nastavlja sa pricom kako Srbija napada sa 9 igraca i pita Vrbicu da li zna jos neku ekipu koja to radi. :roll:
-Kaze da ako nacija misli da su Srbiji potrebni iskusni igraci,on tako ne misli i nece ih zvati,pa ako treba da pogine,poginuce sa tim uverenjem. :roll:
-Kada ga je novinar pitao da to mozda ne garantuje rezultate koje nacija zeli,on odgovara u stilu Zovem koje hocu i za koje ja mislim da su najbolji bez obzira sto vi zelite neke druge.
-Pa onda malo krece patetika oko njegove cenjenosti u Evropi,i onda prica kako je vise cenjen u Italiji i Engleskoj nego u Srbiji i da je ovde samo radi Toleta jer mu je dao obecanje.
-I na kraju je rekao da se opustimo,jer cela reprezentacija radi kako treba,igraci su na visini zadatka,i plasman na SP nece doci u pitanje samo trebamo da imamo veru u njega.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 avg 2012, 18:57

Jos je rekao u fazonu kako napadamo sa 8-9 igraca, a izmedju ostalih navodi ivanovica, micka, ignjovskog, kuzmanovica, ninkovica... :D
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 avg 2012, 19:27

Koji mu je? Naši svi jednu pjesmu pjevaju preko grane... Ovdje odmah počinje demagogija... Intervju je čist dokaz nedostatka inteligencije... Više sam očekivao od njega... Ali opet možda nas sve iznenadi...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 avg 2012, 20:03

Devil je napisao/la:-Ljuti se na novinare sto nemaju pohvale za igru Srbije.
-Optimista je jer nismo primili gol protiv Irske jer ce na tome da zasniva igru Srbije.
-Nemamo gol igraca dok se ne vrati Marko Scepovic.
-Sam priznaje da nemamo spica a opet je ponosan na igru sa tri napadaca.
-Vodi se racunicom da je vazno da ne primimo gol a jedan cemo vec nekako da umuvamo.
-Kaze da se nikoga nije odrekao,a onda u sledecem redu kaze da Zigica vise nece zvati jer zeli da podmladi ekipu.
-Novinar mu postavi pitanje a Zigic,a on odgovara koliko je golova do sada dao ? Kada mu je novinar rekao 2 u 3 meca on onda odgovara kao bitan je kontinuitet a ja ga za sada ne vidim.Tada mu ga Vrbica zacera opet pa ga pita gde si video kontinuitet kod Lekica i Scepovica na sta on odgovara nekom frazom,kao kad vec nemamo spica moramo igrati bez napadaca. :lol: :oops: Sam sebi skace u stomak celi razgovor. :roll:
-Onda ponovo sebi uskace u stomak.Kao sto rekoh na pocetku je izjavio da igru zasnivamo na odbrani,a onda nastavlja sa pricom kako Srbija napada sa 9 igraca i pita Vrbicu da li zna jos neku ekipu koja to radi. :roll:
-Kaze da ako nacija misli da su Srbiji potrebni iskusni igraci,on tako ne misli i nece ih zvati,pa ako treba da pogine,poginuce sa tim uverenjem. :roll:
-Kada ga je novinar pitao da to mozda ne garantuje rezultate koje nacija zeli,on odgovara u stilu Zovem koje hocu i za koje ja mislim da su najbolji bez obzira sto vi zelite neke druge.
-Pa onda malo krece patetika oko njegove cenjenosti u Evropi,i onda prica kako je vise cenjen u Italiji i Engleskoj nego u Srbiji i da je ovde samo radi Toleta jer mu je dao obecanje.
-I na kraju je rekao da se opustimo,jer cela reprezentacija radi kako treba,igraci su na visini zadatka,i plasman na SP nece doci u pitanje samo trebamo da imamo veru u njega.

Krstim se i lijevom i desnom. Komentar nemam!

DANTES je napisao/la:Ali opet možda nas sve iznenadi...
Možda si i u pravu. Ko mu zna, vazda je on bio ludak.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 28 avg 2012, 23:48

Željko dobar u meču sa Bragom. Visinske lopte su mu baš problem.
Basta takođe jedan od boljih na terenu,asistirao je Armeru za vođstvo,nažalost neće videti grupne faze LŠ,al barem može radovati njihova sad već konstantno dobra forma.

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 28 avg 2012, 23:50

underPFC je napisao/la:Željko dobar u meču sa Bragom. Visinske lopte su mu baš problem.
Basta takođe jedan od boljih na terenu,asistirao je Armeru za vođstvo,nažalost neće videti grupne faze LŠ,al barem može radovati njihova sad već konstantno dobra forma.
Ma daj bjezi Brkic 100% kriv za gol sto ih je na kraju i kostalo prolaza em nije ni jedan procitao....

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 28 avg 2012, 23:53

Ne bih baš rekao,procenio je jedan.... Druga stvar je što je Maicosuel ispao ljakse. A ako si gledao prvu tekmu da im nije bilo Željka ispali bi posle nje. Jednostavno Udinese već nekoliko sezona u odbrani nema pouzdane štopere. Naravno ne želim reći kako je Brkić vanserijski golman (jer to nikada neće biti)... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 avg 2012, 20:55

Matija Nastasić prešao u city. 8-)
Novi Vidić. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 29 avg 2012, 22:25

Prerano mu je. Mogla bi ga skupo kostati ta odluka, nadam se da nece. :?

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 29 avg 2012, 23:10

Nadam se da nije prerano..... al iskreno se nadam!

Krasić se povredio na početku tekme Fener- Spartak..... Ninković dosta slab na meču DNK-BMG, izašao na poluvremenu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 avg 2012, 01:06

alan_kardec je napisao/la:Matija Nastasić prešao u city. 8-)
Novi Vidić. ;)
Njesra, hebo ga City...

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 31 avg 2012, 19:39

u pm, i Kuzmanović se povrijedio jbg.... kako je krenulo biće baš teško sastavljat tim za utakmice kvalifikacija.... :(

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 avg 2012, 20:46

Đorđević iz penala ponovo strijelac za Nant. Peti gol u 3 meča. 8-)
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 avg 2012, 20:53

Der Zakarian ga opet vratio na ono mesto gde je bio i u prvom mandatu u Nantesu.Na centralnog napadaca sa Bangourom i Pancarteom na krila.Izgleda da je to upotpunosti uspelo i Filip kao preporodjen igra.Nantes ima strasnu ekipu za drugu ligu,uz to i odlicnog trenera i zaista bilo bi veliko iznenadjenje da ne udju u Ligue 1.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.