FK Radnički Lukavac

sodagrad
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodagrad » 14 apr 2013, 18:37

Odigrali smo koliko nam je trebalo, lagano bez mnogo muke, šteta za crveni karton Slomića kod rezultata, 3-0 i 15-tak minuta do kraja, ja mislim da i Giga neće igrati narednu utakmicu zbog kartona (ispravite ako griješim), ali imamo mi adekvatne zamjene i očekujem pobjedu u Kaknju, sve najbolje Rudaru, ali po tri boda idemo.....:)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 14 apr 2013, 18:55

Strašan niz se nastavlja šta reći, još malo pa niz Veleža u ovoj ligi kad su bili će da se sruši, a ni Zvijezdin nije tako daleko...

Radnički - Jedinstvo: 1-0
Radnički - Sloboda: 1-0
Iskra - Radnički: 1-1
Radnički - Krajina: 4-0
Krajišnik - Radnički: 0-2
Radnički - Budućnost: 3-1
Goražde - Radnički: 0-2
Bratstvo - Radnički: 0-0
Radnički - Bosna: 4-0
Podgrmeč - Radnički: 0-1
Radnički - Čapljina: 4-1
Troglav - Radnički: 0-0
Radnički - Branitelj: 3-0

13 utakmica u nizu bez poraza, u tih 13 utakmica svega 3 gola primili, prejaki smo samo naprijed......:)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 14 apr 2013, 19:09

Casp3r je napisao/la:Jare prevazišao ligu. Ko god je bio danas na Jošiku može da se složi samnom.

Branitelj danas pokazao jedno veliko ništa, kljucali napadali, ali slaba vajda za odbranu koja je primila 3 gola u zadnjih pola godine. Vjerujem da ih je Vitez sasvim zasluženo pobjedio. One priče od prošle sezone kada smo bez šefa stručnog štaba dole otišli i tek pred kraj nam dali gol da smo najlošija ekipa koju su oni vidjeli u zadnjih 5 godina je danas dobila na značenju.

Samo mi je krivo što Sloma nije nabio onog kad je već krenuo.
studeni je napisao/la:Dobro je,3-0. Teže nego što rezultat pokazuje,gosti nisu nimalo naivna ekipa.
Šteta za crveni Slomića,nije mu ono trebalo. Vodiš 3 razlike i napraviš glupost,al jbg!
Živ ti meni i zdrav bio Sloma ništa nije uradio. Nadam se da smo uspjeli to da snimimo pa da potvrdi snimak ovu moju tvrdnju. Također pomoćni sudija je zaslužan za to, iako je ispred svih službenih lica se odigralo.
Eh negledamo mi utakmicu sa iste visine.Izgledalo je da ga je udario,al vidjet cemo na snimku. Uglavnom će biti kazna,dobit će džaba 2 tekme za direktni crveni. A i Jare je mogao naletit na provokaciju igrača sa brojem 18 (najbolji igrač gostiju) kad je sudija svirao kraj.
Ja i dalje mislim da je Branitelj pokazao najviše od zadnjih 5 ekipa koje su ovdje gostovale.Znaju igrat fudbala al nestvaraju šanse.svakako važe za domaćinsku ekipu,sad nek se Sloboda sekira kako će izać na kraj sa njima.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 14 apr 2013, 19:23

jel ima neka slika stadiona da vidimo kako to izgleda poz iz Zenice :D

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 14 apr 2013, 19:24

@studeni: Sloma jeste krenuo na njega, što je za sankcionisanje (žuti kraton uvrhglave), ali četvrti sudija je taj koji je trebao da kaže da se ovaj bacio, tako da i on bude sankcionisan. Sudija je bio malo tvrd, ali ko ga zašto, vjerovatno se ponadao da će ga se častiti u Lukavcu ili slično.

Tvrdim da je npr. Čapljina ovdje bolje igrala... Jedino što je možda zavaralo u igri Branitelja jeste da vazda napucavaju loptu i preskaču sredinu, ali dovoljan je podatak da jedinu odbranu naš golman je zabilježio u 87. minuti, kako reče Mido "mogao bi Lugavić ostati ovu utakmicu bez ocjene".

Branitelju sretan put, da smo znali da će doći sa onim kombijem iz Rodoča poslali bi bus barem do pola puta da ne moraju sjediti jedni drugima u krilu. Želim im da izgube sve utakmice do kraja i ispanu, ili da se odbace, samo zato što su jedina ekipa koja je otvoreno omalovažavala Radnički, na osnovu utakmice koju smo igrali u onoj situaciji i zato što su nam navijače vratili iz Mostara kao zadnje klošare.

@kinder_jaje: Uskoro će biti izvještaj pa ćeš da vidiš.

GOKU
Kontakt:

Post Postao/la GOKU » 14 apr 2013, 20:14

ima jos 9 kola da se igra sledecu kiksate u kaknju

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 14 apr 2013, 20:14

Upravo sam sa Zoomom pregledao video. Jasno se vidi kako je igrač prvo prilikom udvajanja malo "lupio" Slomu, na što je Sloma ustao i prišao mu, a ovaj iste sekunde se bacio na pod, nikakvog ni zamaha čak nije bilo, a i vidjeli ste da se pridigao nakon toga bez ikakvih problema.

Kako mi je drago da se vidi to na videu.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 14 apr 2013, 20:26

Casp3r je napisao/la:Upravo sam sa Zoomom pregledao video. Jasno se vidi kako je igrač prvo prilikom udvajanja malo "lupio" Slomu, na što je Sloma ustao i prišao mu, a ovaj iste sekunde se bacio na pod, nikakvog ni zamaha čak nije bilo, a i vidjeli ste da se pridigao nakon toga bez ikakvih problema.

Sa tribina se to nije sve vidjelo najbolje,kao ni onaj prvi žuti za nas.malo nas je i klupa za rezerve zaklanjala.
Igra li kakvu ulogu taj snimak prilikom odluke disciplinske komisije o visini kazne? jbg treba nam Slomić, barem ovdje protiv Viteza!

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 14 apr 2013, 20:34

GOKU je napisao/la:ima jos 9 kola da se igra sledecu kiksate u kaknju
Samo sanjaj momčino, u Kaknju je pobjeda naša vidjećeš......:)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 14 apr 2013, 20:38

čestitke komšije na pobjedi...eto vas u borbi za prvo mjesto, a ko bi reko nakon onih prvih 5-6 utakmica :o

startali ste ko moj Milan a tako isto ste i nastavili, Milan i Radnički 13 utakmica bez poraza :)

vako je i Bratstvo prošle godine na proljeće igralo, reodvno po 3-4 gola, a ove smo Branitelju utrpali čak 6

koliko god mi i onaj Vitez bio simpatična ali i odlična ekipa, naravno da bih više volio da Radnički uđe, čisto zbog komšijske solidarnosti

meni je lično nezgodno što i ovi moji nisu imali muda ko vaši ljudi (mislim na upravu, sponzore itd...) jer smo sigurno imali ponajbolju startnu poziciju za hvatanje Viteza a i raspored nam je bio OK, još imamo i domaću utakmicu viška

al eto, kad moji neće, ima ko hoće

sretno do kraja
Undici stelle - ACM 1899

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 14 apr 2013, 20:42

baltazar1 je napisao/la:čestitke komšije na pobjedi...eto vas u borbi za prvo mjesto, a ko bi reko nakon onih prvih 5-6 utakmica :o

startali ste ko moj Milan a tako isto ste i nastavili, Milan i Radnički 13 utakmica bez poraza :)

vako je i Bratstvo prošle godine na proljeće igralo, reodvno po 3-4 gola, a ove smo Branitelju utrpali čak 6

koliko god mi i onaj Vitez bio simpatična ali i odlična ekipa, naravno da bih više volio da Radnički uđe, čisto zbog komšijske solidarnosti

meni je lično nezgodno što i ovi moji nisu imali muda ko vaši ljudi (mislim na upravu, sponzore itd...) jer smo sigurno imali ponajbolju startnu poziciju za hvatanje Viteza a i raspored nam je bio OK, još imamo i domaću utakmicu viška

al eto, kad moji neće, ima ko hoće

sretno do kraja
Pobijedite 2 kući i eto vas u vrhu opet.
Reče ovaj jedan tvoj,pobijedite 8 do kraja i PL je vaša. Nije ništa gotovo,još 9 kola se igra

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 14 apr 2013, 20:48

studeni je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:Upravo sam sa Zoomom pregledao video. Jasno se vidi kako je igrač prvo prilikom udvajanja malo "lupio" Slomu, na što je Sloma ustao i prišao mu, a ovaj iste sekunde se bacio na pod, nikakvog ni zamaha čak nije bilo, a i vidjeli ste da se pridigao nakon toga bez ikakvih problema.

Sa tribina se to nije sve vidjelo najbolje,kao ni onaj prvi žuti za nas.malo nas je i klupa za rezerve zaklanjala.
Igra li kakvu ulogu taj snimak prilikom odluke disciplinske komisije o visini kazne? jbg treba nam Slomić, barem ovdje protiv Viteza!
Ako komisija bude pravična igrat će ulogu barem da se smanji suspenzija, jer je očito da nije bilo onako kako je sudac prosudio (on prije svega nije ni vidio tu situaciju), dakle pomoćni sudac je za ovo zaslužan, tako da vidit ćemo.

Ako nakon ovog ostane suspenzija za direktan crveni, onda su džaba poslali "premijerligaške" sudije.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 apr 2013, 22:20

cestitke radnickom igrate sjajno,nadam se da ulazite u premijer ligu.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 apr 2013, 23:12

Čestitam komšije.
Igri nemojte gledat u zube, bitni su bodovi.
Jasno je da postoji i vrijeme kada se pojave oscilacije. Vidim da hvalite Jaranovića, pratim ga od kada je bio omladinac, dečko ima fantastične predispozicije, iako u to vrijeme je bio malo nedisciplinovan, ali mislim da je tu faza bila kroz adoloscenciju.

Vaš niz je fenomenalan i koja god da je našam liga u pitanju to je vrijedno hvale.

Kako stvari stoje, naša tekma na Tušnju će možda puno toga odlučiti. Iskreno, vjerujem da padate u Kaknju. Mi zaista nemamo ambicije, ali bi neki eventualni dobar ishod u Rodoču možda opet podigao apetite. Tko zna.

Svi se slažemo u jednom, liga dugo nije bila neizvjesnija. Bukvalno iz kola u kolo nove su verzije ;)

Pozdrav iz Tz
tuzlanska Sloboda

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 14 apr 2013, 23:32

zlajci je napisao/la:Čestitam komšije.
Igri nemojte gledat u zube, bitni su bodovi.
Jasno je da postoji i vrijeme kada se pojave oscilacije. Vidim da hvalite Jaranovića, pratim ga od kada je bio omladinac, dečko ima fantastične predispozicije, iako u to vrijeme je bio malo nedisciplinovan, ali mislim da je tu faza bila kroz adoloscenciju.

Vaš niz je fenomenalan i koja god da je našam liga u pitanju to je vrijedno hvale.

Kako stvari stoje, naša tekma na Tušnju će možda puno toga odlučiti. Iskreno, vjerujem da padate u Kaknju. Mi zaista nemamo ambicije, ali bi neki eventualni dobar ishod u Rodoču možda opet podigao apetite. Tko zna.

Svi se slažemo u jednom, liga dugo nije bila neizvjesnija. Bukvalno iz kola u kolo nove su verzije ;)

Pozdrav iz Tz
Hvala, ma sljedeće kolo mi smo isti sa Vitezom, po 40 bodova pred našu međusobnu utakmicu ovdje, što se tiče Slobode imaju jako teško gostovanje, mada i Branitelj kao i Rudar ne može ni gore ni dole, sve je otvoreno, i da hoće li biti video do ponoći.......:)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 14 apr 2013, 23:36

sodagrad je napisao/la:hoće li biti video do ponoći.......:)
Prema nekim procjenama trebalo bi da bude do 01h uploadano. Ako nešto ne krene po zlu.

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 14 apr 2013, 23:47

Poz iz Bugojna za Sioux-e najjace navijace u ligi, sretno u borbi za PL

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 14 apr 2013, 23:55

Kako je lijepo biti Lukavčanin ovih dana, kako je lijepo vidjeti danas na stadionu mnogo poznatih ljudi koji su došli da vide i taj Radnički, čini se cijela prva postava Slobode je bila na utakmici, naravno i trener Karić, pa iz Gradačca ljude i igrače, Gračanice, Banovića itd. Radnički sa Vojvodićem na čelu pravi sjajnu priču, hvala im za sve ove lijepe trenutke i da potraju dugo do slavlja akobogda u zadnjem kolu protiv Goražda i plasmana u Premier ligu :D

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 15 apr 2013, 01:59

Kasni video već sat vremena, nešto je ipak krenulo po zlu. :mrgreen:
Pojam pojedinca ovcama problem.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 apr 2013, 10:28

Ultra THC je napisao/la:Kasni video već sat vremena, nešto je ipak krenulo po zlu. :mrgreen:
Havarija kume, ali sad će to.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.