Everton F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 16 jan 2016, 17:56

ODVRATNO!
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 16 jan 2016, 18:56

nisam mogao nista pisati nakon tekme jer nisam bio sav svoj(sad moram sebi novi mobitel nabavljati :x ), sta reci za tekmu bili smo mnogo bolji ovaj remi ima osjecaj kao poraz, sljedeca tekma protiv Swensea na Gudisonu ako se ne varam idemo po 3 boda.........

COYB
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 16 jan 2016, 21:14

A golemo je ovo. Neregularan gol je samo šlag na tortu. Moj Jagielka. Ccc.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 16 jan 2016, 22:13

Steta. Otimacina.
zasluzili ste sva tri boda, ali je ocito Roman umijesao prste.
Igru imate, ofanzivno ste sjajni.
U defanzivi strasna imena, ali nesto ne funkcionira najbolje. Najslabija tacka Howard.
jagielka je inace sjajan, ali danas je bio kritican.
Sa ovakvom igrom se ne trebate brinuti za buducnost.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 16 jan 2016, 22:34

Evo Howard, ako je vjerovati, trazi dopuštenje da ide. Čovjek je pao skroz ali mišljenja sam da se ne treba obrušiti na njega, volio bi i on da je na vrhunskom nivou ali njegovo vrijeme je izgleda proslo. Dao je cijelog sebe Evertonu, sve ove godine je bio tu i davao svoj maksimum i treba se na veličanstven oprostiti od njega. Postao je Evertonian i vjerujem da ce i ostati jedan od nas zauvijek.

unhallowed
Kontakt:

Post Postao/la unhallowed » 18 jan 2016, 00:24

Peti put ove sezone ispustamo prednost, drugi put u 90+ pri rezultatu 3:2...
Al bilo je na tako jadan nacin da nemam rijeci.
Idemo dalje, sutra potvrda Sam Byram-a iz Leedsa, tako da necemo vise gledat Ovidea/Stonesa na tom mjestu.
Sunderland trazi Ovieda na posudbu a Naismith je vjerovatno u Norvicu.
Oko Yarmolenka se jos kuha i prica se o golmanu dosta, a ja kazem daj nam Begu da se igramo.

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 18 jan 2016, 19:36

O prošloj utakmici sam rekao več sve nakon iste...i kao unhallowed kaže sramota je naša što nam se ovo događa več 5. (PETI) put!! to je 10 boba bačenih-no onaj put protiv Bournmoutha nakon gola Barkleya u 95. i ludog slavlja sa navijačima mi primamo gol u 98.-do nas, ko nas hebe-dabudemo! No priča se ponavlja-samo ovaj put :puke: :puke: Terry gospodin-"...nije me briga što je ofsajd! :puke: :puke: " a i što bi te #obrazđon# ma institucijo podzemna :guz:
Do kraja mjeseca preostaju tri utakmice
24.01. Swansea (H)
27.01. Manchester City (A) 2nd leg semi-final Capital One Cup
31.01. Carlisle Utd./Yeovil Town (A) FA Cup
Jedan niz WDW bi me zadovoljio i obradovao.
Ovo sa prelaznim rokom još ne usuđujem se pisati/komentirati -sve nešto u novinama nagađanja/povjerljivi izvor/baba vračara i grah -a konkretno 0 (prazan skup). Kad se zgodi-pričaćemo.
Zadnja izmjena: obi-punk-kenobi, dana/u 19 jan 2016, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 19 jan 2016, 11:26

Bayram ipak kod Cekicara. Manja ponuda ali vise prilike ce da dobije nego kod Martineza.

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 19 jan 2016, 14:28

Maa rekoh ja vama-dok ne prođe ovaj prelaznoga roka cirkus, ništa od "rekla/kazala" i "provjereni izvori"...ovaj zimski prelazni rok čemo imati više odlazaka nego dolazaka...ali očekujem pojačanje između stativa ( Asmir,Beganović Asmir please pleeeease :pray: :pray: :pray: )

COYB (boja trečega kompleta)hahaha
Zadnja izmjena: obi-punk-kenobi, dana/u 22 jan 2016, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 19 jan 2016, 18:37

Steven Naismith sluzbeno u Norwichu spominje se cifra oko 8 mil. funti nije lose za igraca koji haman nije nikako igrao, jos se spominje da ce Aiden Mcgeady otici u Sheffield Wednesday, otom potom , sretno Nasimithu i hvala mu za sve posebno za hat-trick protiv Chelesa

slika

:beba: :beba:

COYB
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 20 jan 2016, 00:16

Steven je ljudina, malo mi je i zao sto je otisao jer je znao odigrati na vrhunskom nivou.

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 24 jan 2016, 13:04

Danas protiv labudova, u zadnje 3 tekme protiv njih 3 remija vrijeme je za jednu pobjedu prijeko potrebnu....

Mirror nas poveziva sa bekom iz Ajaxa Ricardo van Rhijnom, navodno sve je vec dogovoreno ali tako je bilo i sa Byramom iz Leedsa i momak ode u West Ham, najvjerojatnije nikoga necemo ni dovesti (osim ovih mladi talenata ) ....

COYB

slika
Nottingham Forest FC

unhallowed
Kontakt:

Post Postao/la unhallowed » 24 jan 2016, 15:23

rip moji zivci.
rip nasa odbrana.
Mi imamo ekipu na papiru za top 5, igramo ko champioship ekipa. Izvini Martinez al ovakva igra moju podrsku nema jer ovo samo words but not actions. :roll:

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 24 jan 2016, 15:40

Jedina utakmica unazad 3 sezone koju sam gledao i ugasio, nemam više namjeru upaliti niti minutu ove tekme.....
Nottingham Forest FC

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 24 jan 2016, 15:43

Užasno smo postavljeni, predaleko između linija, u vezi niko ne zna stvarnu poziciju.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 25 jan 2016, 09:45

Ali i ovi pehovi s povredama, bas bezveze.

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 27 jan 2016, 20:25

Sad ili nikad...iskreno-šta se zbiva/ zbivaće sa menadžerom (R. Martinez) nije me briga...samo pobjeda, Wembley i susret sa komšijama-ljepo bi bilo.
Dužni smo im za 2012. ;)

COYB

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 27 jan 2016, 22:51

DOOKLEE VIŠEE!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Prvo ono londonsko smeče, pa onda mančestersko smeče¨, sreča i sudijsko sljepilo pomaziše...maaa. :salut: tako se stvaraju šampioni!!

sad je dosta..

:puke:

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 28 jan 2016, 00:58

Opet sudija odlucio utakmicu mada i Martinez sere.

unhallowed
Kontakt:

Post Postao/la unhallowed » 30 jan 2016, 23:26

Malo transfer noviteta:
http://www.theevertonforum.co.uk/everto ... -accepted/?
Everton are set to land Senegal forward Oumar Niasse, after having a £13.5m bid accepted by the Russian side.

Niasse was voted Russian Player of the year in 2015, following his impressive goalscoring record at Lokomotiv, and is rumoured to be in Merseyside this weekend to discuss personal terms.
He has netted 12 goals for the Russian side this season, and has been linked with a host of major European sides, including Chelsea and Manchester United, however the Toffees look to have won the race to sign him.
Niasse is deployed primarily as a central striker, however Everton could play him in a wide role or as a support striker, in order to facilitate Romelu Lukaku.

http://sportwitness.ning.com/forum/topi ... -chase-ace
Portuguese newspaper A Bola on Saturday once again go over the situation of Sporting Lisbon's Islam Slimani, and interest from England in signing the Algerian international. Several Portuguese newspapers this week confirmed with Sporting claims from France that Everton had offered €18m for the player.
Sporting immediately rejected the offer, which is no surprise given the form Slimani has been in this year. With a ratio of around a goal a game, Sporting were never going to let the player go for €18m.
Everton aren't the only club to have bid, with A Bola saying Leicester City, Bournemouth and Crystal Palace all want Slimani too, with bids going in ranging from €6m to Everton's €18m. It's not confirmed who offered the €6m, but that was cheeky in the extreme.
Slimani has a buyout clause of €30, but it's not thought to be applicable in January, at least that's what Sporting have told the Portuguese press.

Mislim da je ova druga opcija vjerovatnija u slučaju da Lukaku ode putem lige prvaka na ljeto.
A i da vas pitam ljudi, je li do mene ili stvarno Stones pravi tonu katastrofalnih grešaka zadnjih mjesec-dva?

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.