NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
http://www.biscani.net/video-jonathan-j ... jedinstva/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
- Kontakt:
Slazem se za igru...Ja vise razmisljam u smjeru da on "pokusava" neki novi (svoj) sistem igre ubaciti, a igraci su nedovoljno kvalitetni da "preko noci" posloze to na terenu.nerkolfc je napisao/la: Ja sam samo kao i svi vjerovatno iznerviran s' onakvom bezidejnom igrom. Pa su mi zbog toga krive ove pridoslice. Nikako mi nije jasno kako jedan covjek od najbolje ekipe u ligi napravi jednu prosjecnu u 5 kola ? Kad sam vidio kakvu je samo formaciju izveo na teren neki dan znao sam da nesto nece biti ok. Dva ljevaka u sredini koja nisu pretjerano brza i koja su se previse trosila trčeci protiv 3-4 igraca kaknja su izgubila i na kreativnosti. Nadam se samo sad kad se Bojan vrati da ce biti bolje. Onaj mali je klasa.
EDIT: Onaj sudija idiotski digao zastavicu iako se nijedan igrac Rudara nije bunio da je lopta izisla, zasto ju je digao samo on zna. Koja krađa fuj.
Meni je neshvatljivo da izbacujes napadaca pri rezultatu koji ti nikako ne odgovara, dvije utakmice za redom. Cinjenica da Bojan uveliko pomaze kreativnosti napada, i mislim da uz njega i Sharbini moze nesto pokazati, nadam se vec u Orasju...
Neko je napisao da Uros nije klasa za neke vece stvari...Ja ga svrstavam u top 3 nasih. U doboj-kaknju je imao 1:1 sa golmanom u 90'oj gdje bi vjerovatno i dao gol da nije srusen hrvackim zahvatom, u Lukavcu nam je donio 3 boda itd.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
- anonymous001
- Kontakt:
ohooooooooooooooooooooo... pa vidi ko se je javio! halal ti majcino mlijeko!Benjo_AFC86 je napisao/la:wienultras, opomena za provociranje.
a "staragarda" ili on ima ovdje neke posebne privilegije? zaboravljas kako je i ranije provocirao a i dalje nastavlja sa svojim pricama... njega si ti davno trebao opomenuti isto kao i WienUltrasa ... nemoj da pravis iznimke!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
POSEBNE PRIVILEGIJE SU U PITANJUanonymous001 je napisao/la:ohooooooooooooooooooooo... pa vidi ko se je javio! halal ti majcino mlijeko!Benjo_AFC86 je napisao/la:wienultras, opomena za provociranje.
a "staragarda" ili on ima ovdje neke posebne privilegije? zaboravljas kako je i ranije provocirao a i dalje nastavlja sa svojim pricama... njega si ti davno trebao opomenuti isto kao i WienUltrasa ... nemoj da pravis iznimke!

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja mislim da kad bi Benjo opomenuo staragardu da bi anonimni našao načina da i tu bude u raskolu.
Nekako mi je kao renato samo malo aktivnija verzija i ne otvara nove teme, to su jedine dvije razlike.

Nekako mi je kao renato samo malo aktivnija verzija i ne otvara nove teme, to su jedine dvije razlike.

- TzBulevar87
- Kontakt:
Brate, vrlo jednostavno- covjek nike "vaki-naki" i tu je kraj svake rasprave..
075
- anonymous001
- Kontakt:
nije Anonimni ovdje tema nego Jedinstvo prijatelju i ne shvatam svrhu tvog a i ostalih komentara od drugih na moj račun? .. mislim stvarno je ovo već postalo smiješno! skinite mi se sa one stvari više ...Casp3r je napisao/la:Ja mislim da kad bi Benjo opomenuo staragardu da bi anonimni našao načina da i tu bude u raskolu.![]()
![]()
![]()
Vi ljudi il ne gledate Uroša ili šta?
Pa koja lopta je bila da Uroš nije zagradio, da nije skočio i spustio nekom igraču. Sve i jedan skok je njegov, ni jedan igrač još nije skočio sa njim da mu je uzeo loptu. Zna sa loptom, visok je, baš kakav nam igrač treba. U Lukavcu je i zabio glavom. Zna zabiti gol i to nam je i trebalo odavno, a i bori se momak. Šta je u Cazinu uradio, kako je ušao, digao je momčad, počeli smo igrati. Neka nama Uroša, zabiće on još golova, pa vi njega zavolite.
Pa koja lopta je bila da Uroš nije zagradio, da nije skočio i spustio nekom igraču. Sve i jedan skok je njegov, ni jedan igrač još nije skočio sa njim da mu je uzeo loptu. Zna sa loptom, visok je, baš kakav nam igrač treba. U Lukavcu je i zabio glavom. Zna zabiti gol i to nam je i trebalo odavno, a i bori se momak. Šta je u Cazinu uradio, kako je ušao, digao je momčad, počeli smo igrati. Neka nama Uroša, zabiće on još golova, pa vi njega zavolite.
Meni je zanimljivo da od tvojih gotovo 220 komentara ima možda 5 svrsishodnih, ostalo je prvobitno bilo provociranje, a sad kad si upao u centrifugu je vađenje i odgovaranje. Zašto npr. niko o meni ne piše? A evo gotov na svakoj temi sam da je ovaj pdf pašteta, mogli bi reći da iskačem iz paštete, ali - mene ovdje ne prozivaju kume moj.anonymous001 je napisao/la:nije Anonimni ovdje tema nego Jedinstvo prijatelju i ne shvatam svrhu tvog a i ostalih komentara od drugih na moj račun? .. mislim stvarno je ovo već postalo smiješno! skinite mi se sa one stvari više ...Casp3r je napisao/la:Ja mislim da kad bi Benjo opomenuo staragardu da bi anonimni našao načina da i tu bude u raskolu.![]()
![]()
![]()
Da ne idemo dalje off molim te da zanemariš moj komentar, a ako te isti vrijeđa ohrabrujem te da ga prijaviš moderatorima i administratoru.
Ontopic: Da nema Uroša bili bi realno 3. ili 4. mjesto bodovno, iz ono što sam ja do sada mogao da vidim, pogotovo protiv nas oni kočevi ne bi dali gola pet poluvremena, jer su stvarno došli u Lukavac sa već upisano pobjedom, mislim da je on jedini tu bio hladne glave, on i Arnes.
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim prijatelju da si u pravu. Dok se ostali bave anonimusom, prodje prvenstvo. Dodjem da vidim sta je sa konkurentima i citam o anonimusu kada ce u skolu i iz skole.anonymous001 je napisao/la:nije Anonimni ovdje tema nego Jedinstvo prijatelju i ne shvatam svrhu tvog a i ostalih komentara od drugih na moj račun? .. mislim stvarno je ovo već postalo smiješno! skinite mi se sa one stvari više ...Casp3r je napisao/la:Ja mislim da kad bi Benjo opomenuo staragardu da bi anonimni našao načina da i tu bude u raskolu.![]()
![]()
![]()
Ne valja ti jedino sto moderatore ucis njihovom poslu. Non stop im govoris sta treba da rade, ha ja.
I smatram te jednim od najvecih forumasa na temi Jedinstva.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
+100000NKJ je napisao/la:Vi ljudi il ne gledate Uroša ili šta?
Momak je prefektan bio za Mehmedov stil igre. Sad me zanima kako ce se snaci u nastaku sezone pod ovim nasim Murinjom.
-
- Kontakt:
Dugo vremena nismo imali boljeg špic igrača od Uroša. Samo ga trebamo znati iskoristiti. A nije ni čudo da ga već traže klubovi iz PL.
-
- Kontakt:
NKJedinstvo_com je napisao/la: Juniori Jedinstva su u okviru 1/4 finala KUP-a BiH, na domaćem terenu savladali ekipu NK Zvjezde iz Gradačca, minimalnim rezultatom 1:0 i tako se plasirali u polufinale KUP-a BiH.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
Juniori u polufinalu kupa: Zrinjski - Jedinstvo, Zeljeznicar - Celik
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- anonymous001
- Kontakt:
otkad su se Kolibri i Jedinstvo spojili u jedno mislim da smo sa tim dobili jednu od najjacih omladinskih skoli u drzavi ... sretno momcima i do finala akobogda!LloriS je napisao/la:Juniori u polufinalu kupa: Zrinjski - Jedinstvo, Zeljeznicar - Celik
Putopisni serijal Marjana Mijajlovića "Zemljo moja" večeras u 20:30, reportaža o Bihaću na FACE TV.
Snimak poništenog gola za Jedinstvo
Bruka i sramota suđenja Prve lige FBiH. Na utakmici NK JEDINSTVO - FK RUDAR kod rezultata 0:1 za goste, pomoćni sudija Vorgić poništava regularan gol i to signalizira sa suprotne strane terena. U svojim navodima kaže lopta je upućena u šesnaesterac izvan terena tj. prešla je korner liniju. Kome to smeta Jedinstvo ?? Ko to radi i mešetari protiv Jedinstva??
NAPOMENA : Inače sudija Vorgić, u civilu nosi naočale i to sa velikom dioptrijom, a zamislite bez njih, na ovoj daljini je ustanovio da je lopta izašla vani. Šta drugo reći nego FUJJJJ
[youtube][/youtube]

Bruka i sramota suđenja Prve lige FBiH. Na utakmici NK JEDINSTVO - FK RUDAR kod rezultata 0:1 za goste, pomoćni sudija Vorgić poništava regularan gol i to signalizira sa suprotne strane terena. U svojim navodima kaže lopta je upućena u šesnaesterac izvan terena tj. prešla je korner liniju. Kome to smeta Jedinstvo ?? Ko to radi i mešetari protiv Jedinstva??
NAPOMENA : Inače sudija Vorgić, u civilu nosi naočale i to sa velikom dioptrijom, a zamislite bez njih, na ovoj daljini je ustanovio da je lopta izašla vani. Šta drugo reći nego FUJJJJ
[youtube][/youtube]
Lopta je prešla crtu, možda ne cijelim obimom, ali se u jednom trenutku linija u potpunosti vidi, a lopta s druge strane. Molim vas bez da me napadate, ja sam uzeo skinuo video ubližio i pogledao i po meni je tako.
Ko što reče neko, možda vam se ovo vratilo za Bratstvo iz prošle sezone.
Ali to ne dovodi u pitanje vašu titulu jesenjeg prvaka.
Možda vas buni što na snimku se ne vidi jasno linija gdje lopta prelazi, ali u poređenju sa ostatkom markirne linije je očigledno.

Ko što reče neko, možda vam se ovo vratilo za Bratstvo iz prošle sezone.
Ali to ne dovodi u pitanje vašu titulu jesenjeg prvaka.
Možda vas buni što na snimku se ne vidi jasno linija gdje lopta prelazi, ali u poređenju sa ostatkom markirne linije je očigledno.

Izgleda da ti ne pratis juniore ako fakat mislis da je ovo generacija za nesto vise. Prošla generecija sa Četiće, Demirovićem, Baliće, Zulićem, Kapetanovićem je bila duplo bolja od ove. Ove godine mogu izdvojiti Emira, Bajru, Begu i ako se ne varam Ahmeta, iako su pobjedili u srijedu nisu nesto posebno pokazali da se mozemo nadati da ce neko od njih vec na zimu pokazati nesto u seniorskoj konkurenciji. Treba biti realan i priznati da se u omladinskoj skoli odavno ne radi kako treba, toga je svjestan i trener juniora Kare. Srecom novi predsjednik će u buducnosti porodati i na tome, jer klub renomea Jedinstva mora imati jaku omladinsku skolu. Mi se nalazmi u polufinalu kupa, jer smo i ovakvi dobri kad se uporedimo sa ostalima, posto je rad sa djecom u BiH i vise nego zapostavljen, a na to sve pravila takmicenja za omladince su uzasna. Primjera radi seniorska ekipa Mladost Velika Obarska igra Premier ligu, ali njihovi kadeti i juniori to nisu ni po cemu zasluzili, Jedinstvo bi im u ovome trenutku dalo 7-8 komada bez problema.anonymous001 je napisao/la:otkad su se Kolibri i Jedinstvo spojili u jedno mislim da smo sa tim dobili jednu od najjacih omladinskih skoli u drzavi ... sretno momcima i do finala akobogda!LloriS je napisao/la:Juniori u polufinalu kupa: Zrinjski - Jedinstvo, Zeljeznicar - Celik
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Kasper majstore. Linija tvoja nije pravilno odrađena. Pogledaj taj dio ispod, stvarno si propustio jos pomaknuti tu svoju. Al' nema veze, bilo pa proslo, samo to nije bila jedina greska taj dan. Ocigledni crveni karton i namjerno ne pustanje prednosti te sjeckanje igre. Ukopalo nas je, naravno uz fantasticnu postavku naseg dragog trenera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.