ma kakav deron.adriano_leite je napisao/la:Derona.
ako iko iz netsa treba, onda je to brook lopez. pere williamsa ove sezone.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ma kakav deron.adriano_leite je napisao/la:Derona.
Nije ovo toliko lose,koliko izgleda na prvu!Razmisli malo vise...LenBias je napisao/la:nemoguce, nisu u bostonu toliko glupi
Treba im Centar,treba im igrac oko kojeg ce da formiraju ekipu eto im Ty i McGee,i Brewer da igra startnog beka.LenBias je napisao/la:nemoguce, nisu u bostonu toliko glupi
meni se razmjena u kojoj je rondo cini kao losa, moguce da i nije toliko koliko izgleda na prvu ali definitivno je losa opet na krajuNEZALAGANJE je napisao/la:Nije ovo toliko lose,koliko izgleda na prvu!Razmisli malo vise...LenBias je napisao/la:nemoguce, nisu u bostonu toliko glupi
hahaha why?Donnie Darko je napisao/la:Jos jednom spomeni Sunse i Jeffa Greena u istoj recenici. I dare, I double dare you mot....
McGee igrac koji ima nevjerovatan upside i koji moze postati nesto posebno,cime bi BOS dobio mnogo,jer kvalitetni visoki igraci su rijetkost danas u NBA-u.Decko pravi gluposti,istina,ali stavi ga u veteransku ekipu sa trenerom koji ima titulu,pa da vidis kako se igra...Svi ostali su nebitni u ovom trejdu,iako priznajem da je rizik veliki,ali u svakom trejdu gdje dajes niskog igraca za visokog koji ima potencijal da bude dominantan je dobitak,barem po meni.PG nikad sam nije donio titulu niti izborio PO,ali PF i C jeste!asunsao je napisao/la:Rondo daleko bolji razigravac od Lawsona, a razlika u godinama nije tolika, znaci Boston na gubitku. McGee, najglpulji igrac u ligi za Greena koji je najbolji igrac s klupe u Bostonu, opet na gubitku i jos uz to da Boston da 1. pik, a dobro znamo kakve su igrace uzimali proslih godina na pikovima : Bradley, Sullinger, znaci Kelti opet na gubitku. Ovom "potencijalnom" trejdu se mogu radovat samo navijaci Denvera. Ne vjerujem da je Ainge toliko glup i retardiran da ugovori ovaj trade.
Pa dobro,druge opcije su moguce i svakako, bolja je ta za BOS,koju si ti naveo!asunsao je napisao/la:Ako je vec tako, onda mi je logicnije da Boston da Bass-a, Green-a i Terry-a za McGee i jos nekog da pokrije trejd. McGee svakako u Denveru ne igra vise od 20min nikad, a dobili bi odlicne igrace za klupe. Rondo bi trebao da do kraja karijere ostane u Bostonu, a uz to jedini igra na svom nivou ove sezone, tako da trejd koji ukljucuje njega ne valja nikako.
Pa to i jeste moja poenta,bolje uzeti visokog.Naravno,ne bilo kakvog.Paul je u ligi godinama i vrhunac mu je finale zapada,za sada...Pogledaj PHX kad je otisao Amare,iako je Nash bolji igrac,nista od PO...LAL ,kad su trejdovali Shaqa,bez PO ,iako je Kobe bio u primeu i najbolji igrac lige,Williams u onakvom slabom Istoku (doduse sa losom ekipom,ali se on ipak smatrao top 5 PG u 2 sezone nije bio ni blizu PO,naprotiv )itd.Pogledaj ekipe koje su osvajale titule zadnjih 10-15god...Svaka ima dominantnog igraca na niskom postu,a nije svaka imala top PG,osim MIA,iako tu cesto igraju Bosh i James(mislim na niski post).UTA ima prosjecne PG,ali imaju dobre centre i stalno su u PO.Mislim da ovi primjeri govore sve i sta je bolje imati u ekipi...Monolog je napisao/la:Pa dobro, mislim da ni same četvorke i petice ne mogu donijeti PO i titule. Ipak su potrebna još 4 igrača. Šalu na stranu, ipak si malo pretjerao s tim da PG ne može donijeti PO. Pa Paul ti je najbolji primjer. A, što se tiče tradea PG za PF/C da su, recimo, u približnom rangu - uvijek bih se odlučio za "visonje".
ne mozes narkomana nikome uvalitiJHam je napisao/la:hahaha why?Donnie Darko je napisao/la:Jos jednom spomeni Sunse i Jeffa Greena u istoj recenici. I dare, I double dare you mot....
Dobijete centra za buducnost i startnu trojkuPokusate i Bostonu uvaliti Beasleya
Problem je sto u tom tvom tradeu samo dobija Boston,a Denver dobija klupu koja nam je vec jaka i Bass i Green nebi imali minuta dovoljno...Gallo/Brewer/Chandler/Faried pokrivaju njihove pozicije..dok ovim tradeom dobijaju obje ekipe,neka manje neka vise(kao i u svakom tradeu) al obje su na "dobitku"..a poznavajuci Massai-ev rad(bar ono do sad sto je uradio),nece ici na nasu stetu sigurno,mozemo samo na dobrom dobitku bitiasunsao je napisao/la:Ako je vec tako, onda mi je logicnije da Boston da Bass-a, Green-a i Terry-a za McGee i jos nekog da pokrije trejd. McGee svakako u Denveru ne igra vise od 20min nikad, a dobili bi odlicne igrace za klupe. Rondo bi trebao da do kraja karijere ostane u Bostonu, a uz to jedini igra na svom nivou ove sezone, tako da trejd koji ukljucuje njega ne valja nikako.
asunsao je napisao/la:Rondo daleko bolji razigravac od Lawsona, a razlika u godinama nije tolika, znaci Boston na gubitku. McGee, najgluplji igrac u ligi za Greena koji je najbolji igrac s klupe u Bostonu, opet na gubitku i jos uz to da Boston da 1. pik, a dobro znamo kakve su igrace uzimali proslih godina na pikovima : Bradley, Sullinger, znaci Kelti opet na gubitku. Ovom "potencijalnom" trejdu se mogu radovat samo navijaci Denvera. Ne vjerujem da je Ainge toliko glup i retardiran da ugovori ovaj trade.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.