Eurobasket 2015
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Eurobasket 2015
Srbija treba da pokusa zatvoriti sut za 3 poena litvanaca, na taj nacin su gabori uzeli Italiju sa procentom od 61 posto.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Vidi se da ja i ti najbolje kontamo kosarku ovdje, rijetku su primjetili herojsku rolu Rudyja u odbraniRaul_64 je napisao/la:Razlog zasto se vratila odbrana Spanije u zadnjim utakmicama sa njegovim povratkom teskih minuta.Epidaurus je napisao/la:@Raule sta kazes za Rudyjev defanzivni playmaking veceras ? Strasno bitne odbrambene rekacije je imao
Lik je i ovakav apsolutna zvijer na linijama dodavanja i pokriva bruku prostora , nije se vidio Batum u drugom poluvremenu.A ne samo on , perfektne rotacije je radio na svakoj promjeni kao i uvijek.U napadu ne moze nazalost nista vise osim izvuci par bacanja(i pogodit tbt) al i takav apsolutno kljucan.Za Ljulja sam rekao jedine noge evrope koje mogu ispratit ovakve NBA bekove a veceras je bio posebno dobar.
Rudi i Ljulj kontrolisali perimetar , Reyes pandan Diawu u guzenju isparirao i u napadu Gasol i Cacho kreirali.Za udzbenika i za gledanje snimke.
- alan_kardec
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Sto da ne, mislim da bi i vasa reprezentacija bolje odigrala ako ne bude gledala sebe kao under doga jer imaju fino samopouzdanje i vec su ih dobili..alan_kardec je napisao/la:Što to? Lafo Srbija favorit u finalu ako prođe Litvance?tuzlak1987 je napisao/la:Komsije treba da se napiju veceras.. Upravo su prvaci Evrope
Nekako sa moje tacke gledista, trebate biti presretni sto nece biti Francuska. Ipak pred 20 hiljada ljudi i protiv Gobberta, Diawa i takvih mislim da vam ne bi proslo. Protiv Spanaca moze itekako..
Pa realno, Srbija ako prođe Litvance i jeste underdog protiv Španaca kojima je sad samopouzdanje otišlo u nebo, nakon što su prošli užasno težak put do finala, prvo Grci pa Francuzi.
Ja baš mislim da bi Srbija ili Litvanija u finalu imali više šanse protiv domaćina, upravo zbog ogromnog pritiska na Francuze, vidjeli smo i večeras, nisu uspjeli da prelome već kuvane Špance, glavni igrači totalno zakazali kad je bilo najpotrebnije. Gasol ako ovako bude zasštićen u finalu (ko polarni medvjed) Litvanci sa Valančijunasom pod košem nemaju puno šanse, Srbija pogotovo, mada Raduljica je mnogo bolji sad nego na početku prvenstva.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Teško je dobiti tako jaku ekipu dva puta na istom prvenstvu,staro pravilo
Nego,jbo Španiju da je uzeti Litvaniju
Nego,jbo Španiju da je uzeti Litvaniju
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Navijati za Jezeraše i podržavati ove cigane, osovina zla i ciganštine, pod hitno se javiti najbližem psihijatru, ako ga nema onda hodži nek išćerava te šejtane. 
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 18 sep 2015, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma niste underdog. Ako prodjete u finale,to ce biti najizjednacenija tekma za kladionica. Bit ce na nekog 1.8 na nekog 2.0.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Nema 'hi jaci Rio, ne budi hejterrio_Ferdy88 je napisao/la:Navijati za Jezeraše i podržavati ove cigane, osovina zla i ciganštine, pod hitno se javiti najbližem psihijatru, ako ga nema onda hodži nek išćerava te šejtane.
- alan_kardec
- Kontakt:
I ja kažem.ppppp je napisao/la:Nego,jbo Španiju da je uzeti Litvaniju
rio_Ferdy88 je napisao/la:Navijati za Jezeraše i podržavati ove cigane, osovina zla i ciganštine, pod hitno se javiti najbližem psihijatru, ako ga nema onda hodži nek išćerava te šejtane.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ili slati kod onog popa što lopatom klofa one narkomane ...alan_kardec je napisao/la:I ja kažem.ppppp je napisao/la:Nego,jbo Španiju da je uzeti Litvaniju
rio_Ferdy88 je napisao/la:Navijati za Jezeraše i podržavati ove cigane, osovina zla i ciganštine, pod hitno se javiti najbližem psihijatru, ako ga nema onda hodži nek išćerava te šejtane.![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
Gluvo bilo, onaj pop je zatvora zaglavio. Ubio namrtvo nekog lika istjerujući zlo iz njega.ppppp je napisao/la:Ili slati kod onog popa što lopatom klofa one narkomane ...
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Francuzi zasluzeno ispali.
Dopustili su da im Gasol slabiji ubaci 40 poena.
Gobert doktor za odbranu.
Dopustili su da im Gasol slabiji ubaci 40 poena.
Gobert doktor za odbranu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kad ?alan_kardec je napisao/la:Gluvo bilo, onaj pop je zatvora zaglavio. Ubio namrtvo nekog lika istjerujući zlo iz njega.ppppp je napisao/la:Ili slati kod onog popa što lopatom klofa one narkomane ...
To mu garant ovi dileri napakovali,valjo je on mnogima,negdje sam čitao da su ga i roditelji od tih nesretnika falili.Jes da su iskaišani ali su izlopatani na pravi put
Bježi jbo te pop odosmo u off
- alan_kardec
- Kontakt:
ppppp je napisao/la: Kad ?![]()
To mu garant ovi dileri napakovali,valjo je on mnogima,negdje sam čitao da su ga i roditelji od tih nesretnika falili.Jes da su iskaišani ali su izlopatani na pravi put![]()
Bježi jbo te pop odosmo u off
Ma jašta je, ima tome dvije dvije-tri godine. Dobio 20 godina robije.
Ajd dosta o popu.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

So salty
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Jah,a cist faul u zadnjem napadu regularnog djela na gasolu se ne pika.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
So salty
Momci nadam se da cemo sutra kolektivno da podrzimo bracu srbe.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavaFk_zeljo_1921 je napisao/la:
So salty
Pau mu odrzao lekciju kosarke
- majestic24
- Kontakt:
Francuzi vole tvrdu kosarku ali nemoze se reci da su ih sudije ostetile i slicno. Dopustale su sudije i kontakt igru. Jedinu sudijsku gresku koju sam zapamtio je ono sviranje probijanja za De Coloa pri kraju 4/4 . Ostalo sve cisto...barem za mene
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ti to ozbiljno?Greivis je napisao/la:Momci nadam se da cemo sutra kolektivno da podrzimo bracu srbe.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 18 sep 2015, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pokrenut ću postupak tvoje ekskomunikacije iz Pats nacije zbog takvih stavovaEpidaurus je napisao/la: Nema 'hi jaci Rio, ne budi hejter
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.