FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Jericho
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Jericho » 02 avg 2014, 19:49

Nemanja :kafa:
#SuningOUT

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 02 avg 2014, 19:52

zabi ga Vidara
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 02 avg 2014, 21:07

mocno ovo izgleda zasad. protiv 3 ekipe smo primili 1 gol i to kao plod genijalnosti uz malo srece. Cinjenica je da smo lose igrali prema naprijed ali s obzirom da nismo imali kovacica, hernanesa, palacia, alvareza i ajd recimo i guarina nije ni cudo jer samo ti igraci u nasoj ekipi znaju napraviti akciju i dati dobru loptu. mvilla je van fizicke forme ali definitivno se vidi da zna igrati i da je i sa ovakvom kondicijom napredak. Dodo po meni odlican sve 3 tekme( posebno prvu), vidic genijalno odigrao sve.

jos samo da icardi pocne dobijati lopte i top 3 nam ne gine

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 02 avg 2014, 21:09

I sta kazu Vidic star ?

Ubica covjek.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 02 avg 2014, 21:16

podsjeca me malo na lucia. Dosao sa 30+ i objasnio kako se igra. Nadam se da nece zavrsiti kao lucio. Neka juan bude njegov samuel

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 02 avg 2014, 21:52

Nemanja Vidic- najbolje pojačanje nekog kluba iz Serie- A ove sezone, a došo' je za 0 $ :cool:

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 02 avg 2014, 23:40

Vidic odlican zivota mi....Abd i Palacio na svoje radno mjesto i ova sezona bi mogla biti odlicna... :zviz:
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 02 avg 2014, 23:55

Jel Kova igrao ?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 02 avg 2014, 23:56

pola sata

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 03 avg 2014, 00:00

Kakav je bio, ima li sta znacajno za napomenuti ?? A bitno je da je zaigrao i da moze odratiti ostatak priprema, da ne bude kao prosle sezone.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 03 avg 2014, 00:25

Ima dosta razloga za optimizam. Kada sam vidio kakvu je ekipu Mazza poveo u Ameriku (prije svega vezni red), mislio sam da nam ne ginu 3 poraza. Odbrana nam je znači beton, a kad se vrate kreativci i ostali napadači ne bi trebali imati problema ni sa ofanzivom. Mazza ako ne izboriš CL ove sezone treba te nogirat prije kraja sezone.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 03 avg 2014, 10:24

Dobra tekma jucer.. M'Vila mora strogu dijetu cuvati bar jos mjesec.. Dodo i Vidic su pojacanja koja ce donijeti prevagu..

Spremite se za jos jednu epizodu saFunice Lavezzi.. Ponovo se povezujemo s njim, iako sada mislim da bi mogao stvarno i doci.. :beba:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 avg 2014, 12:46

nemanja vidic i sa toliko godina u guzici pokazuje kako se igra fudbal,,,dobili ste strasno pojacanje :thumbup:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 avg 2014, 13:08

Tata sistema! Samo ako ga zdravlje posluzi, ima da se sprda u Serie A... ;)

[youtube][/youtube]

slika
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 03 avg 2014, 16:29

Evooo gaaa! Gargano s mozgom stize! :)

http://gianlucadimarzio.com/inter/cardi ... -annuncio/

Novi Gatuso Serie A! :D :D
Amar Osim selektor BiH

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 04 avg 2014, 10:41

Sport (Spanish newspaper) - Inter are going after Dani Alves. Willing to pay his current salary but he has to leave for free.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 04 avg 2014, 11:10

ma bolje mu je neka ide ngdje gdje ce igrati. Pored dzonija nema nikakve sanse za prvi tim :lol:

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 04 avg 2014, 11:14

Slozi nam Inter respektabilnu ekipu, dovodila su se ciljana pojacanja, najvise na pozicijama koje skripe(DMF), svaka cast Cambiju i njegovom iskustvu ali nam je najvise skripalo jer nismo imali igraca koji trci 90 minuta a sada imamo dvojicu, jedan spreman ko pitbull a drugi taman da se vrati u kondiciju jer lopte zna igrat i ima mozak(Yann).

Pare za ovo do sada skoro da se nisu ni trosile, a svi transferi su odlicno uradjeni, nadam se da cemo dobit neki poklon na kraju roka od Tahira jer treba ovoj ekipi jos taj jedan bum i da se napadnu pozicije koje vode u LP.
Moja ocekivanja idu do LP, sa eventualnim ne plasmanom bi bio razocaran jer smatram da smo jaci u odnosu na proslu sezonu, u kojoj smo na raznorazne gluposti i crne serije gubili bodove koji bi nas drzali u borbi za LP.

Inter ima najboljeg stopera lige :cool: svaka cast svima ali Nemanja je sasvim druga dimenzija, i sa njegovim iskustvom i sigurnoscu kapiten i JJ mogu biti samo bolji.
Bekovi nam skripe, iako ih imamo i previse, ali me Dodo ovim do sada pozitivno iznenadio, mogao bi biti pojacanje iako sam smatrao da je samo prinova, desna strana 3 beka - pola mozga, ako nekog mozemo tusnut za neke pare odmah treba radit na tome, pretpostavljam da kamikaza najbolje stoji na trzistu i nek nas obraduju njegovim odlaskom :pray:

Sredina terena daje sefu toliko toga za kombinovanje i mijenjanje taktike, pa nadam se da ce znati to i iskoristit a ne da gledamo sve defanzivno orijentisane veznjake u istom momentu na terenu(kako Walter voli :mrgreen: ), DMF smo apsolvirali, Kova desno( ostavio bih Fredya kao zamjenu jer imamo dosta utakmica i bit ce za sve prilike), Hernanes lijevo(Alvarez zamjena) i jos bi tu pridodao Krhina i Obija a ostalog se sto prije rjesio.

Nesto imam osjecaj da ovo nece biti Rodrigova sezona(nadam se da se varam) i tu ocekujem taj poklon od ET, Palacio je usao u godine i ne smijemo se samo na njemu oslonit na SS-u, steta za Jovetica, tu smo mogli strasno profitirat ali nakon ovakve turneje mislim da Cityu ne pada na pamet da ga proda, pa se s toga nadam Lavezziju jer ne vidim kvalitetnije rjesenje za 20-ak miliona.

Sa dolaskom Osvalda zamjenskog spica smo dobili za nista, i u ovom dealu samo mozemo profitirat i dobro je sto se u ovom smjeru islo na Icardijevu zamjenu, jer ocekujem Maurov procvat ove sezone, za napadacke opcije imamo jos Botu, sto je sasvim dovoljno.

Znaci, napad na LP a ako se otvori prilika za nesto vise, ojacat ekipu na zimu sa 1-2 pojacanja i vrebat svoju priliku. Samo da WM bude pametniji i zaista sam optimista za ovu sezonu.

FORZA INTER :opaopa:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 04 avg 2014, 11:22

Ma kakav crni Alves, daleko mu kuća od Milana bila. Em je star, em je loš (čak ga je i Maicon istjerao iz prve postave Brazila, a mi smo Maicona davno istjerali iz kluba), mislim da je čak i Johnny trenutno bolji od njega. Ali ne trebamo se odmah nervirat, vjerovatno je u pitanju obična medijska patka.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 04 avg 2014, 11:51

U slucaju da se rijesimo nepotrebnih igraca dosao bi nam Biabiany. Po meni bi to bilo dobro pojacanje, odlican igrac za rotacije, definitivno bi dobili na "sirini".

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.