Ne znas Ramize ,ali nada zadnja umire Air Ramize.
Btw,gore poredis Aira i Mikija

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Imao je bolji šut Zrak Ramiz , a i realno je bolji igrač bio .
AirRamiz je napisao/la: ↑14 nov 2020, 15:28rekao bih ti da se drzis necega sto znas...ali ne znam sta bi to bilo.
ostaje ti navijati da kameni napravi losu karijeru. postane legenda zrinjskog i jollya...jer eto to su mu dometi,po tvojoj strucnoj procijenu.. uz epizodne uloge diljem evrope.
pa cemo vidjeti koliko si u pravu
a sad me pusti da na miru pijem kafu
Po čemu su to Keno Bajramović i Elvir Ovčina ostali u sjećanju kao užasni?Drape je napisao/la: ↑14 nov 2020, 15:35Reprezentativci koji su nam ostali u sjećanju kao užasni su napravili bolje karijere nego što će oni koje danas smatramo talentovanima. Jazvin, Bavčić, Ovčina, Keno Bajramović...su igrali u klubovima i ligama koji su danas nedostižni za većinu igrača iz reprezentacije.
bombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2020, 15:29Imao je bolji šut Zrak Ramiz , a i realno je bolji igrač bio .
Terry Castle , Souleyman Wane Vejn i Zrak Ramiz![]()
![]()
Rijetki znaju da je i u Goraždu igrao AirSamir
uote]
Drape je napisao/la: ↑14 nov 2020, 15:35Reprezentativci koji su nam ostali u sjećanju kao užasni su napravili bolje karijere nego što će oni koje danas smatramo talentovanima. Jazvin, Bavčić, Ovčina, Keno Bajramović...su igrali u klubovima i ligama koji su danas nedostižni za većinu igrača iz reprezentacije.
Normalno da se zna za Sovu Taletovića , kako je jak fizički bio
bombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2020, 15:53Normalno da se zna za Sovu Taletovića , kako je jak fizički bio![]()
Igrao sam sa njim jednu revijalnu utakmicu, baš je bio dobar igrač.
Trener je u Njemačkoj koliko znam , Elnisa Prašovića ( fizikalije NBA odmah , ali znači odmah ) je povukao u Njemačku i još neke likove , fino im ide .
da,opačak je baš bio talenatlumani je napisao/la: ↑14 nov 2020, 15:41Drape je napisao/la: ↑14 nov 2020, 15:35Reprezentativci koji su nam ostali u sjećanju kao užasni su napravili bolje karijere nego što će oni koje danas smatramo talentovanima. Jazvin, Bavčić, Ovčina, Keno Bajramović...su igrali u klubovima i ligama koji su danas nedostižni za većinu igrača iz reprezentacije.Kenan je bio Talenat a veci od njega Opacak
steta,za tog momka.
Realno bolji igrac biobombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2020, 15:29Imao je bolji šut Zrak Ramiz , a i realno je bolji igrač bio .
![]()
Rijetki znaju da je i u Goraždu igrao AirSamir![]()
U pravu si , podcijenio sam Miralema ...Iz Šibenika u drugu francusku ligu , ali eto zadnja sezona u prvoj ligi je pokazala da konačno pokazuje da je na pravom putu .Tifoze123 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 00:13Realno bolji igrac biobombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2020, 15:29Imao je bolji šut Zrak Ramiz , a i realno je bolji igrač bio .
![]()
halilovic prosle godine najbolji strijelac francuske lige a airramiz igrao (uvijek neugodnu) austrijsku ligu cijelu karijeru... stvarno se svakakvih likova pojavi na ovom forumu
![]()
![]()
još theis ni u euroligi nije baš centra igrao nego većinom četvorku,a u nba dogura do ove situacije u kojoj je sadbombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2020, 02:28U pravu si , podcijenio sam Miralema ...Iz Šibenika u drugu francusku ligu , ali eto zadnja sezona u prvoj ligi je pokazala da konačno pokazuje da je na pravom putu .Tifoze123 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 00:13Realno bolji igrac biobombaysaphire je napisao/la: ↑14 nov 2020, 15:29
Imao je bolji šut Zrak Ramiz , a i realno je bolji igrač bio .
![]()
halilovic prosle godine najbolji strijelac francuske lige a airramiz igrao (uvijek neugodnu) austrijsku ligu cijelu karijeru... stvarno se svakakvih likova pojavi na ovom forumu
![]()
![]()
Nekad lošiji igrač napravi bolju karijeru, puno faktora tu ima od menadžera do sreće , upadneš u pravi sistem , naravno ne mislim u slučaju Miralema i AirRamiza .
Najbolji primjer Daniel Theis , lik je petorka Boston Celticsa ekipe koj je igrala finale istočne konferencije , startni centar .
Onda ti padne na pamet Ante Tomić, igrao za Real i Barcu , isto petorka .
Ko je bolji ?
filip13 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 12:49još theis ni u euroligi nije baš centra igrao nego većinom četvorku,a u nba dogura do ove situacije u kojoj je sadbombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2020, 02:28U pravu si , podcijenio sam Miralema ...Iz Šibenika u drugu francusku ligu , ali eto zadnja sezona u prvoj ligi je pokazala da konačno pokazuje da je na pravom putu .
Nekad lošiji igrač napravi bolju karijeru, puno faktora tu ima od menadžera do sreće , upadneš u pravi sistem , naravno ne mislim u slučaju Miralema i AirRamiza .
Najbolji primjer Daniel Theis , lik je petorka Boston Celticsa ekipe koj je igrala finale istočne konferencije , startni centar .
Onda ti padne na pamet Ante Tomić, igrao za Real i Barcu , isto petorka .
Ko je bolji ?