FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BegAx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BegAx » 24 jun 2011, 14:45

Megamon je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
BlueBoy1921 je napisao/la:Drago mi je zbog Pliseka jer sam par puta sjedio sa njim u Zetri dok je bio u Želji, ali on je kao Amar, nema uspjeha preko noci, a poznato je strpljenje navijača Sarajeva ;) ali svejedno čovjek je stručnjak i po
Sto jes' jes' :D
Rekoh ti ja jucer :mrgreen:
Nisam ni sumnjao u tebe 8-)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 jun 2011, 14:45

miky_hz je napisao/la:Ma bjez ba Muco :P
:mrgreen:

Hvala Bogu pa nisam bio u pravu,a preokret se desio u zadnjim trenutcima ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 jun 2011, 14:46

Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
ti bi alispahica ? :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 jun 2011, 14:57

Nekadašnji trener Željezničara i Teplica stigao je danas u Sarajevo na završne pregovore, nakon čega će biti i zvanično predstavljen na Koševu.

Ovu je informaciju za SportSport.ba potvrdio i član Uprave FK Sarajevo, Irfan Redžepagić, najzaslužniji što je Plišek stigao na Koševo.

"Plišek je stigao danas u Sarajevo na finalne pregovore. Klub će ga predstaviti kao novog šefa stručnog štaba kada se finaliziraju svi detalji današnjih pregovora", potvrdio je za SportSport.ba Redžepagić.

Očekuje se da će do kraja dana biti i zvanično potvrđeno imenovanje Pilišeka kao novog trenera FK Sarajevo.!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2011, 14:58

E vala dobru su mu ovu sliku nasli u bordo dzemperu,aferim za autora :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 jun 2011, 15:33

Gazi je napisao/la:Ako vam dodze Plisani :) a sve su prilike da hoce,to ce vam biti najvece pojacanje,meni poslije Amara jedan od najbolji posljiretnih trenera.Dok je bio nas trener,pucali su od snage imali 12-1-1 omjer kada su ga otjerali.
Zelim da vas prestavlja u Evropi kao sto je nas prestavljao uspjesno,ni vise ni manje :mrgreen:
Pogrešna adresa, prava je vaš današnji sprotski direktor Đelo, on zna zašto su se igrači šetali po terenu protiv Litexa.. ( A kao da vi to već ne znate )
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 24 jun 2011, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2011, 15:34

„Sve će biti otvoreno sljedeće sedmice kada bi trebao dobiti papire da sam slobodan igrač. Blizu sam sporazumnog raskida ugovora“, zaključio je Škoro.

Znaci nije nemoguce,samo da se ta iduca sedmica ne oduzi na iduci mjesec,jel se obicno ti raskidi uvijek oduze,dok svako navuce na svoju stranu nikad kraja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 24 jun 2011, 15:39

Piše: M. Dautbegović
Petak, 24.06.11. 14:50.

Češki stručnjak Jiri Plišek novi je trener Sarajeva, kako je SportSport.ba već najavio.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Nekadašnji trener Željezničara i Teplica stigao je danas u Sarajevo na završne pregovore, nakon čega će biti i zvanično predstavljen na Koševu.

Ovu je informaciju za SportSport.ba potvrdio i član Uprave FK Sarajevo, Irfan Redžepagić, najzaslužniji što je Plišek stigao na Koševo.

"Plišek je stigao danas u Sarajevo na finalne pregovore. Klub će ga predstaviti kao novog šefa stručnog štaba kada se finaliziraju svi detalji današnjih pregovora", potvrdio je za SportSport.ba Redžepagić.

Očekuje se da će do kraja dana biti i zvanično potvrđeno imenovanje Pilišeka kao novog trenera FK Sarajevo.

Osim toga, kako saznajemo iz nezvaničnih izvora bliskih bordo klubu, Uprava Sarajeva užurbano radi na pripremi povratka Alena Škore na Koševo.

Ovo je najbolja vijest koju sam pročitao nakon dugo, dugo vremena :lol: 8-) :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 jun 2011, 15:46

Cestitke gdin. Rizvanovicu i gdin. Redzepagicu. 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 24 jun 2011, 15:50

stigao je u Sarajevo.

slika

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 24 jun 2011, 15:56

Mr. Senzacija ga docekao: :D

slika

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2011, 16:01

Nebi kod nas to bilo to da neko ne zasere,evo ga oglasile se legende i Focic ,Agim i slicni,udarili kontru Irfanu i Pliseku...fol zabranili Irfanu pristup klubu :lol:

Naravno kap koja je prelila casu i sto im je trn u oku je sto je dosao trener sa strane i sto nije izabran niko nas...dzaba ti je mora mahala uraditi svoje

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 jun 2011, 16:02

ev baš pročitah to prije minut :roll: :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 24 jun 2011, 16:03

Posljednji trzaji "mahale" 8-)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 jun 2011, 16:06

Znate onu "Pricaj qrcu muda pukose".Tako da oni mogu palamuditi koliko hoce,djaba im,sot neko rece posljednji znaci koprcanja :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2011, 16:06

Fol on ko veteran kluba,izda zahtijev da se udari covjeku zabrana,pa pasa moj koji je faktor uprava ako ce slusati tebe sto si igrao prije,i piciti po tvojim zahtijevima,nemoze labud,da si direktor kluba ko sto nisi,onda bi mozda i mogao nekom zabranjivati nesto,al posto nisi nista onda mozes kuci zabranjivati ko ce ti ulaziti a ko nece

Zadnji trzaj mahale i familija,nek se koprcaju

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 jun 2011, 16:06

Mislim da ste dobili dobrog trenera.Pratio sam njegove metode rada dok je bio u Zelji i bilo je jako zanimljivo gledati njegove treninge.Modernih je shvatanja,pametan je lik i rekao bih da uvijek ide ispocetka sa ekipom u koju dodje,od zongliranja,obicnih dodavanja i ostalih osnovnih elemenata fudbalske igre pa do snage i taktickih namjera.Napravi kompletnu analizu igrackog kadra.Mislim,ako se dobro sjecam da je kompletne pripreme u stanju da napravi uz loptu.Znaci i sirova snaga se dobijala uz zestoku trku i rad sa loptom,uvijek je tu negdje bila lopta.
Jak angazman je uvijek imao u radu sa mladim igracima,zna da tu prepozna kvalitet,vi imate dosta mladih igraca,pa ce vjerovatno posebnu pozornost obratiti na taj segment sazrijevanja mladjih igraca kroz utakmice.Nikad nijedan trener ne moze garantovati rezultat,ali siguran sam da ce se on potruditi da vam donese tu radost.
Ovo je neka moja realna analiza kroz period u kojem je bio u Zelji.
Sta se promijenilo od tada i kakva su danas njegova fudbalska shvatanja svi cemo vidjeti.Ali naravno i bez podrske uprave i igraca prema njemu ne treba gajiti iluzije,sve zavisi od igrackog kadra,jer covjek nije madjionicar...Sretno!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 24 jun 2011, 16:07

Obratite paznju na "potpis". Ono sam i ja mogao kuci komotno napraviti. :lol:

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 24 jun 2011, 16:09

Nego šta već zabraniti.Toliko legendi Sarajeva bez posla ,a on uzima sve kako ja pratim u svoje ruke.kako vidim ovdje ima puno prodanih duša.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 jun 2011, 16:10

RAja opusteno nemojte da nam ovo kvari ovako divan dan.Samo opusteno,zadnji trzaji jer znaju i oni da im je uskoro noga. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: GradKamena1, nedimmmm1337, Oerde i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []