FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisam bas upratio sta se desava to kod vas, ako sam dobro skontao neka grupa igraca je sabotirala neke utakmice, ako je to tako, budite sigurni da je u toj grupi Zeba, to je su.ak da ne moze bit' veci, prosipa vam laznu ljubav, a tu je samo zbog novca, prodo bi mater svoju da moze. Kup mu u Tuzli niko halalit nece!
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Nema napretka dok se neke stvari ne riješe interno. Žao mi je svih onih slijepaca koji su nas etiketirali na veoma ružan način, pisali neke analize i bili veoma nekorektni. Evo, ti isti ponovo pričaju o nekim ofanzivama i marginalnim stvarima, a neće da pogledaju istinu u oči, da shvate da ovo nema veze sa Zrinjskim, pozicijom i opozicijom, prijateljima i neprijateljima.
U Želji vlada neviđen javašluk, igrači rade šta im je volja, izjavljuju sve i svašta, potkopavaju sve i svakoga, sabotirali su svakog trenera, ali ipak je to još jedna ofanziva? Prihvatite poraz muški, vjerovali ste u ublehe, oni koji su bili plaćeni za to, njih razumijem, ali sada treba krenuti dalje, pomoći klubu da se riješi ovog javašluka i da se nikada više ne desi da se Željo spominje u ovakvom kontekstu.
Može Slavko ovo demantovati, pokušati da ublaži, ali istina neće biti drugačija. Čenan je zagovarao njegov otkaz, i to je istina.
U Želji vlada neviđen javašluk, igrači rade šta im je volja, izjavljuju sve i svašta, potkopavaju sve i svakoga, sabotirali su svakog trenera, ali ipak je to još jedna ofanziva? Prihvatite poraz muški, vjerovali ste u ublehe, oni koji su bili plaćeni za to, njih razumijem, ali sada treba krenuti dalje, pomoći klubu da se riješi ovog javašluka i da se nikada više ne desi da se Željo spominje u ovakvom kontekstu.
Može Slavko ovo demantovati, pokušati da ublaži, ali istina neće biti drugačija. Čenan je zagovarao njegov otkaz, i to je istina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve sto se ovdje pisalo a na lobotomiji pokusalo diskreditovat na kraju je ispalo istina.
Ali nekome nije dovoljno ni da vidi svojim ocima ocigledno.
Eno sad ide prica da je Amar bio katastrofalan SD
Ali nekome nije dovoljno ni da vidi svojim ocima ocigledno.
Eno sad ide prica da je Amar bio katastrofalan SD

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Irfo, nije lijepo udarati protivnika na konopcima.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nek se zna da je ovaj forum kriv sto nema uspjeha u sportskom segmentuVirtu4l je napisao/la:Irfo, nije lijepo udarati protivnika na konopcima.

- Neandertalac
- Kontakt:
Stvarno. Kakvi su to idioti i šta su sve spremni uraditi da bi sakrili ili opravdali svoju glupost i neznanje.irfo je napisao/la:Nek se zna da je ovaj forum kriv sto nema uspjeha u sportskom segmentuVirtu4l je napisao/la:Irfo, nije lijepo udarati protivnika na konopcima.
Posto vidim da nemaju muda prihvatiti odgovornost evo ja ću je preuzeti na sebe. Ja sam kriv što sam govorio da ima stvari koje nisu dobre za Želju a ne vi koji ste tvrdili da je to pravljenje velikog i uređenog kluba.
Ako vam je lakše. I da ne zaboravim, znam vas bar dvadeset po imenima. Nemojte da se nisko gađamo, igrajte mušku igru a ne kao kakve žene.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zeric, Mujagic i Hajdarevic otputovali sa juniorima u Bugarsku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Za ne povjerovat sve što se piše... Samo se nerviram i ne mogu da vjerujem.
"Truth begins in lies."
pa vjerovatno ne bi dobili sansu protiv zrinjskog tako da je logicna odluka, drago mi je sto saban nije otputovao jer je on vec sad vazan prvotimacLjoZee je napisao/la:Zeric, Mujagic i Hajdarevic otputovali sa juniorima u Bugarsku.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ovo je dobro za njih, treba im utakmica. Sretno mladima.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Strašno je ovo prozivanje po imenima i izostala reakcija administracije u takvim situacijama. Natjeraće me da uzvratim istom mjerom, a toliko bježim od toga.Neandertalac je napisao/la: I da ne zaboravim, znam vas bar dvadeset po imenima. Nemojte da se nisko gađamo, igrajte mušku igru a ne kao kakve žene.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hoće mandaliti lobotomiju 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:Hoće mandaliti lobotomiju

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Teško, neće se pitari tako lako odreći zarade koju uzimaju preko leđa Manijaka. Nije ogromna, ali kaplje pomalo.Rokoko87 je napisao/la:Hoće mandaliti lobotomiju
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ocigledno je da su neki igraci sabotirali prakticki dobijenu titulu gdje ti u dvije utakmice treba jedan bod, ne bi me cudilo da je među njima Zeba, uz Bekrica i ove ostale starije igrace, pogotovo Kerla debil sa onim potezima.Guest007 je napisao/la:Nisam bas upratio sta se desava to kod vas, ako sam dobro skontao neka grupa igraca je sabotirala neke utakmice, ako je to tako, budite sigurni da je u toj grupi Zeba, to je su.ak da ne moze bit' veci, prosipa vam laznu ljubav, a tu je samo zbog novca, prodo bi mater svoju da moze. Kup mu u Tuzli niko halalit nece!
Kako god bilo Zeljo je izgubio titulu radi bezobrazluka igraca, a treba da se utvrdi sta je razolog da isti to ucine. Sta su ti pojedinici dobili time sto je klub ostao bez titule.
Ja barem a vjerujem i 99% drugih navijca ne moze da shvati da su igraci spremni na te stvari, ovo se jednostavno mora rasvjetliti.
- Zeljeznicar -
Rokoko87 je napisao/la:Hoće mandaliti lobotomiju
ZAŠTO SI BEZOBRAZAN ROKOKOTE, ZAŠTO?!
I sta je dobio time sto je Slavko otisao ?Virtu4l je napisao/la:Čenan je zagovarao njegov otkaz, i to je istina.
Hajde slazemo se svi da nam Slavkina igra nije nikako odgovarala, daj gol pa se brani do zadne sekunde, uvjek istih jedanaest, uvjek iste izmjene, nema djece, smo odbrana i odbrana...itd.
Ali neki Cenanovi licni sukob sa Slavkom, da mu se nije sviđao, to da bude razlog neke sabotacije ? Također sta su dobili od gubitka titule ti igraci koji su nas sabotirali ?
- Zeljeznicar -
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da je neko sabotirao utakmice koje odlucuju o tituli. To mi izgleda nemoguce. Cenan i Petrovic i njihov sukob mi ne izgleda nemoguc. Ne znam zbog cega bi Petrovic lagao, a Cenan mi je tip koji je na sve spreman.
haj bar cemo zrinjskog oderat kao svaki put poslije cudnih desavanja oko kluba 

- Neandertalac
- Kontakt:
A ko kaže da smo izgubili titulu jer su nas igrači sabotirali? Ja se ne slažem sa tim.
Smatram da smo titulu izgubili jer smo doveli previše igraca koji nemaju kvaliteta, trenera koji je na sličnom nivou i amatere koji su rukovodili većinom procesa.
I da nešto pojasnim. Ja lično nemam nikakv problem sa upravom ili sa gsn Misimovicem a vjerujem i velika vecina forumasa. Međutim ja takođe nemam ama baš nikakav razlog zašto bih morao biti nijemi promatrač kod procesa koji nanose štetu klubu i ugledu kluba.
To se najbolje ogleda u tome kako vidimo razloge gubitka titule. Meni su svi krivi a ponajviše oni koji su sklapali tim i postavili trenera. Tek onda trener, igrači, pa "lobiji", sudija itd. Valjda ima neki red, nemoguće da je uvijek "neko drugi" kriv.
Smatram da smo titulu izgubili jer smo doveli previše igraca koji nemaju kvaliteta, trenera koji je na sličnom nivou i amatere koji su rukovodili većinom procesa.
I da nešto pojasnim. Ja lično nemam nikakv problem sa upravom ili sa gsn Misimovicem a vjerujem i velika vecina forumasa. Međutim ja takođe nemam ama baš nikakav razlog zašto bih morao biti nijemi promatrač kod procesa koji nanose štetu klubu i ugledu kluba.
To se najbolje ogleda u tome kako vidimo razloge gubitka titule. Meni su svi krivi a ponajviše oni koji su sklapali tim i postavili trenera. Tek onda trener, igrači, pa "lobiji", sudija itd. Valjda ima neki red, nemoguće da je uvijek "neko drugi" kriv.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.