znaci ipak nismo losiLjoZee je napisao/la:20' Mujagić snažno šutira, Damyanov izbacuje u korner. Nakon toga su Plavi izveli tri kornera, ali su se domaći odbranili.
#UEFAYouthLeague #LudogoretsZeljo
Sta ako prodjemo ove ? Sta nam onda slijedi?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
znaci ipak nismo losiLjoZee je napisao/la:20' Mujagić snažno šutira, Damyanov izbacuje u korner. Nakon toga su Plavi izveli tri kornera, ali su se domaći odbranili.
#UEFAYouthLeague #LudogoretsZeljo
Lokomotiva Zagreb je naredni protivnik ako prođemo dalje.irfo je napisao/la:znaci ipak nismo losiLjoZee je napisao/la:20' Mujagić snažno šutira, Damyanov izbacuje u korner. Nakon toga su Plavi izveli tri kornera, ali su se domaći odbranili.
#UEFAYouthLeague #LudogoretsZeljo![]()
ma moze se i sa njima igratarelinho je napisao/la:Lokomotiva Zagreb je naredni protivnik ako prođemo dalje.irfo je napisao/la:znaci ipak nismo losiLjoZee je napisao/la:20' Mujagić snažno šutira, Damyanov izbacuje u korner. Nakon toga su Plavi izveli tri kornera, ali su se domaći odbranili.
#UEFAYouthLeague #LudogoretsZeljo![]()
Da radi u Želji bio bi mu nik Hare, a ne Braco. Pošto je Braco onda radi u Vrbanjuši.MocMahale444 je napisao/la:Braco radi u Zelji.
Shh, rekao sam ti da ne govoriš to nikome.MocMahale444 je napisao/la:Braco radi u Zelji.
arelinho je napisao/la:Da radi u Želji bio bi mu nik Hare, a ne Braco. Pošto je Braco onda radi u Vrbanjuši.MocMahale444 je napisao/la:Braco radi u Zelji.![]()
Nea me kontaktirao i veli otisao je dnk-a vojnik, daj sredi da Braco bude na nekoj poziciji u klubu. Vidis da sve zna u pedaljbraco je napisao/la:Shh, rekao sam ti da ne govoriš to nikome.MocMahale444 je napisao/la:Braco radi u Zelji.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.