http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;nookey je napisao/la:Dajte link molim vas!
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Konacno konkretan odgovorStevieM je napisao/la:Na zadnje pitanje imam decidan odgovor - Barca jeste definitvno dobila dodatnu sirinu sa ovom formacijom pogotovo sa ovim mehanizmom Fabregas - Messi. Mozda jos uvijek nisu sasvim naviknuti i u nekim utakmicama mozda nije bila najbolji odabir, al je izbor koji sad ima konkretniji korak dalje.

Ja tvrdim da Fabregas dugorocno ima mjesto na sadasnjim pozicijama Buskeca, Cavija i Inieste. Te ce se inovacije vrlo vjerovatno pokazati neuspjesnim.
Valensia je na Mestalji najbolje pokazala slabosti formacije 3-4-3. Matju i Alaba su prolazili kao od sale. To je ono sto sam govorio, ne moze Alves igrati stopera, defanzivnog i ofanzivnog beka. To je suludo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ne vole sudije ovu Barcu 

- adnan_nanda
- Kontakt:
Šta ne vole, mrze. 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
puyooooooooooolllllllllllllllllll sanchez idi u p..........

Izvan izvan, neg sta.
Koji je qrac ovom Messi-u jbt 

Da ga ne fata Ronaldinhov sindrom?mandraX je napisao/la:Koji je qrac ovom Messi-u jbt

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
kuenka ga je gurno izmuljo ih sviju , slaba barcelona katastrofa nadam se da cemo bolje u 2 odigratToxicity je napisao/la:Da ga ne fata Ronaldinhov sindrom?mandraX je napisao/la:Koji je qrac ovom Messi-u jbt.. A i "ovakav" u mrtvu šansu gura Alexisa.
Rece navijac realaL_blancos je napisao/la:Ne vole sudije ovu Barcu

Visca el Barça ! Mes que un club !
slazem se u potpunosti..ovo je 90% ronaldinhov sindrom. kontam ajde jedna dvije tri utakmice, al on iz utakmice u utakmicu seta! svaka cast do sad sto je uradio,ali nesto nije uredu s njim!Toxicity je napisao/la:Da ga ne fata Ronaldinhov sindrom?mandraX je napisao/la:Koji je qrac ovom Messi-u jbt.. A i "ovakav" u mrtvu šansu gura Alexisa.
barcelona jednostavno igra sa 10 igraca svaku utakmicu zbog njega!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Sanchez nema sta trazit u ovoj Barseloni, tacnije u ovom njenom stilu, nikako se ne uklapa.Sjajan je fudbaler al za neke druge taktike.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
da nije kojoj napravio djete pa se sad sikira deckolaki je napisao/la:slazem se u potpunosti..ovo je 90% ronaldinhov sindrom. kontam ajde jedna dvije tri utakmice, al on iz utakmice u utakmicu seta! svaka cast do sad sto je uradio,ali nesto nije uredu s njim!Toxicity je napisao/la:Da ga ne fata Ronaldinhov sindrom?mandraX je napisao/la:Koji je qrac ovom Messi-u jbt.. A i "ovakav" u mrtvu šansu gura Alexisa.
barcelona jednostavno igra sa 10 igraca svaku utakmicu zbog njega!

Desimal,skroz si me pobio sa tim argumentom 
Dobar je Sanches,samo ga nece veceras nesto..
Inace nisam navikao gledati Pepa ovako ''zivcanog''..

Dobar je Sanches,samo ga nece veceras nesto..
Inace nisam navikao gledati Pepa ovako ''zivcanog''..
Sad im Messi ne valja
A niko ne spominje mister promašaj od 37 mil.

A niko ne spominje mister promašaj od 37 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Eh kako bi bilo lijepo vidjeti Tella umjesto indisponiranog Cuence ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
haha gle ovogadelldell je napisao/la:
Izvan izvan, neg sta.
a gdje si ti kad se realu pomogne ili kad barca bude oštećana što je ove sezone bilo i previše...
što onda ne postaljaš slike.. a ?
ma boli tebe qrac jel izvan il nije, komentarisi ako imas sta na utakmice primere a takmicenje u kojem ste ispali ostavi po strani. Kompleksi su cudna stvar, ne mozes ih ni u snu ostaviti ...delldell je napisao/la:
Izvan izvan, neg sta.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Umijetel' vi navijaci Barce umetnut' ikakav drugi izraz osim tog "kompleksi" kako bi opisali kao lose dusevno stanje navijaca Madrida? Pola vas ne zna ni sta ta rijec znaci a stalno je koristi.Dushi_Rob je napisao/la:ma boli tebe qrac jel izvan il nije, komentarisi ako imas sta na utakmice primere a takmicenje u kojem ste ispali ostavi po strani. Kompleksi su cudna stvar, ne mozes ih ni u snu ostaviti ...delldell je napisao/la:
Izvan izvan, neg sta.
A imati komplekse od drugog kluba Spanjolske, ne znam, bar ih ja nemam.
Usput, kakve veze ima sto sam postavio ovu sliku? Jel' vezano za Barcu - jest, jel sa vecerasnje utakmice - jest. Jestel' priznali da je cist crveni sto vidi svako normalan - niste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.