FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

don_burza
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la don_burza » 31 avg 2012, 13:19

slika
Evo kome za avatara :D

Masina
Thomas Müller - Fußballgott

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 31 avg 2012, 13:32

" onclick="window.open(this.href);return false;

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 31 avg 2012, 13:48

Posto smo zakljucili prelazni rok sto se tice dolaska igraca,ne znam da li ce biti odlazaka a realno u ovih nekoliko sati do kraja prelaznog roka treba probati rijesiti se nekih igraca,neke na pozajmicu jer guzva u svlacionici je mislim ocita.

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 31 avg 2012, 13:53

mislim da je prvi na redu tymoschuk

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 31 avg 2012, 14:01

Tesko je sada pricati o favoritima za LP,nije bilo utakmica nismo se uigrali,polako treba sacekati malo. Evo moje kratke analize.

Mislim da ce to biti borba izmedju Reala, Barce, Chelsea i nas.
Real doveo jedno pojacanje,ali mislim da ce mu to pojacanje biti od velike koristi. Prve dvije utakmice u primeri odigrali katastrofalno,barca im bjezi vec 5bodova,ali su zato uzdrmali dosad neprikosnovenu barcelonu u super kupu. Kao sto neko napisa Mou je stari lisac i ko se sa njim kosi,ne pise mu se dobro. Kao sto vecina misli ako igrace zaobidju povrede mogli bi daleko dogurat,iako su za mene tek na trecem mjestu!!!

Barca se malo treba privici na novog trenera,koji je bio cijelo vrijeme tu sa njima,ali opet za ocekivat je da uvede neke nove stvari da isproba nova takticka rijesenja. Song svakako da je fantasticno pojacanje bas kao i Jordi Alba uz ostatak ekipe za mene ponovo prvi favoriti LP!!!

Chelsea, dosad po meni nekako najvise pokazao,dovodjenjem Hazarda uopste ne lice na proslosezonsku ekipu koja je protiv barce i bayerna igrala jako defanzivno! Najvise utakmica imaju u nogama od ove cetiri ekipe,pa vjerovatno zato mi i izgledaju najbolje!!! Od ove cetvorke za mene su na cetvrtom mjestu!!!

Bayern ulazi u sezonu u kojoj ima imperativ pobjeda i trofeja,pogotovo kad na to dodamo da smo potrosili 70 i kusur miliona € onda to postaje jos veci IMPERATIV!!! No imamo odlicnu ekipu i bit ce potrebno samo vrijeme da se ova ekipa uigra i da krene rusiti sve pred sobom. Nadajmo se da ne bude povreda,ako ih ipak slucajno bude,mislim da smo dobro oskrbljeni igracima te se to nece ni osjetiti toliko,kao sto je bio slucaj prije! Za mene je Bayern drugi favorit za osvajanje LP odmah iza Barce!!!

A sta mislite o ovakvoj postavci sredine terena???

-------------------- Gomez / Mandzo --------------------
-----------Shaqiri ----- Ribery ----- Robben -------------
--------------- Martinez ------ Schweini ------------------

Mislim da bi bilo jako zanimljivo pogledati Ribery-a na ovoj poziciji,a Shaqiria gurnut na lijevo krilo ili pak izvrsit rotaciju njega i Robbena???

Joooj imamo sad opcija u pm...
Stern des Südens

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 31 avg 2012, 14:05

Imam pitanje jedno :D
Da li u osmini finala dolazi do ukrstavanja grupa po sistemu prvi protiv drugog ( npr grupa A 1i B2, C1 i D2 ... ) ili to ima izvlacenje ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 31 avg 2012, 14:08

don_burza je napisao/la:slika
Evo kome za avatara :D

Masina
Prejaka 8-)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 31 avg 2012, 14:09

izvlacenje,s tim da pobjednici grupa igraju protiv ekipa koje su zavrsile na drugom mjestu!!!
Stern des Südens

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 31 avg 2012, 14:10

Selektor Spanije del Bosque izostavio Javia sa spiska za prijateljsku utakmicu protiv Saudijske Arabije i kvalifkacionu u Gruziji,zbog transfera u Bayern i prilagodbe novom klubu.

Odlican potez selektora spanije.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 31 avg 2012, 14:20

SportSport.ba je napisao/la:Najveći, ili najzvučniji, kako god želite, transferi ovog ljeta:

Thiago Silva i Zlatan Ibrahimović iz Milana u PSG, Luka Modrić iz Tottenhama u Real Madrid, Eden Hazard iz Lillea u Chelsea, Robin van Persie iz Arsenala u Manchester United, Santi Cazorla iz Malage u Arsenal, Alex Song iz Arsenala u Barcelonu..
Sta je, njima Martinez nije zvucno? :roll:
#divovi

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 31 avg 2012, 14:30

moustapha je napisao/la:
SportSport.ba je napisao/la:Najveći, ili najzvučniji, kako god želite, transferi ovog ljeta:

Thiago Silva i Zlatan Ibrahimović iz Milana u PSG, Luka Modrić iz Tottenhama u Real Madrid, Eden Hazard iz Lillea u Chelsea, Robin van Persie iz Arsenala u Manchester United, Santi Cazorla iz Malage u Arsenal, Alex Song iz Arsenala u Barcelonu..
Sta je, njima Martinez nije zvucno? :roll:
Vala zvucnije je od Cazorle da ga j**** :D

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 31 avg 2012, 14:43

Za mene je FC Bayern glavni favorit za osvajanje LP. ;) ;)
VOLIM BAYERN

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 31 avg 2012, 14:45

isakovich je napisao/la:Za mene je FC Bayern glavni favorit za osvajanje LP. ;) ;)

Barca,Real,Bayern i Man Utd.....:D

Klare

Post Postao/la Klare » 31 avg 2012, 15:33

Ne treba se čuditi, sportsport.ba kao portal je dobro organizovan, ima kvalitetnih ljudi što se pogleda informatike i ne znam kojih još sranja tiče, ali sa sportskim znanjem su baš na niskim granama.

Ma ne samo sportsport, nego gdje god da se okreneš, domaće televizije, pa i one u regionu, šta se radi, budalaštine se prosipaju, griješi se na banalnim stvarima, osnove se ne znaju.
Za strance ne znam, to ne pratim.
Ako je to njihova profesija, onda faktički moraju i živjeti s tim, samo je potrebno razmišljati, no šta se ovo događa. :roll:

Evo na ovom forumu ćemo naći po jednog iz svake oblasti koji bi s lakoćom potukli sve moguće novinare, sportske radnike.
To nije naša profesija, ali to volimo, informacije lako upijamo, dok kod ovih ima završenog fakulteta, ali slabo čega drugog, jednostavno nemaju osjećaj, haj' ti žensko nauči da vozi. :?

ps:GAL dobro je to sve, i nek si se Geronimu suprostavio, otkud njemu pravo :? , ko mu dade funkciju :lol: , ma sve si sročio kao bombona, a početak posta:"Poštovani gospodine Geronimo" :D , eto ja mislim da čak nisu ni oni sa suda više ironično uljudni. :mrgreen:
A jesi primjetio da on poodavno ovako nešto protiv tebe, pa sjeti se samo koliko si oko avatara problema imao? :?
Poštovani gospodine GAL šaljemo ti zahtjev, ubaci zarez, tačku, odvajaj, stavi veća slova(ovo ako ti Geronimo dozvoli, a garant neće :lol: , znaš njega kakav je :D ).
Znamo mi da ti znaš, nego ovi sa strane će reći vidi onih :oops: , zato treba se potruditi, treba obraz očuvati.

A Rikijeva jeste onako fina Marija, no stvarno mi nije jasno zbog čega se tolika pompa u medijima stvara, Sarah, Rebeka, Marija, Dženifer..., mislim djevojke jesu lijepe..., inače postoji i ona svaka djevojka na svijetu je lijepa na svoj način :D , da li je to istina? :?
..., na ono gore da se nastavim, ali čemu tolika medijska pažnja :? , zašto je taj svijet toliko željan popularnosti, zašto se slikati i slike objavljivati na sve strane :? , zašto toliko zatupljen mora biti taj narod, zašto to podržavati? :?
Inače, kod nas u Hercegovini svaka druga je u rangu sa Marijom :D , minimialno, pa vi skontajte.

ps2:Evo nisu prošle ni tri minutea većse lagano počelo s pominjati.Da ja tebe prvo pitam znaš l i t i mene, zašto me opominjs samjli ji su tu nisu dzaba postavljni tako da svako ima svoje načine a kad se smajli ji postave u postu post izgleda dosta živahnije dosta lakše začitanje dosta vise emocija seizrazava.tako da izvini ako ti smeta ali sasvim je dozvoljeno ovo što ja radim bolje dosta od onoga sto ti radiš na primjer postaujes post od jednog reda sto nikako nije uredu.i molimte nemoj spamati haj cao haj zdrao
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 31 avg 2012, 16:17, ukupno mijenjano 3 puta.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 31 avg 2012, 16:00

Postovani gospodine mog'o bi i ti malo lakse sa smajlicima.Postovi ti lice na Las vegas nocu 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 31 avg 2012, 16:05

imamo odlicnu ekipu,uprava je napravila dobar posao,sada je sve na igracima da nam vrate trofeje u Munchen

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 31 avg 2012, 17:20

-------------Neuer

Lahm---Boa---Badstruber--Alaba

--------Javi--Svajni

Robben---Kroos-------Ribery

---------Mario G/M

Izmjene:
Muller
Shachyri
Dante
Mario M
Gustavo
Buyten
Can
Contento
Starke
Pizzaro
Rafinha
Weiser
Timco :P
Razumijes ti mene burazere moj :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 avg 2012, 17:24

Live-News: Bayern hat Kaka von Real Madrid für 20 Millionen! :o
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 31 avg 2012, 17:25

mislim da bi dante trebao igrati umjesto boatenga jer je nekako vise sigurniji i bolji igrac(bar meni) i mozda na 10 shaqiri ili muller

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 31 avg 2012, 17:25

Omerbavarac je napisao/la:Live-News: Bayern hat Kaka von Real Madrid für 20 Millionen! :o
Gdje si to vidio?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []