Attention all LeBron fans that prolly aren't watching this game anyway, he's getting locked up by Mirza Teletovic...I repeat Mirza Teletovic
Bravo MT 33 ponosu naš!
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

VanBasten je napisao/la:
![]()
ma neka,ostat cu kod ovih...Nešto mi mnogo hvale Mirzubega_afc je napisao/la:Vidi Đejmsa sto se trudi, hajde jos par minuta, sad ce Lav opet unutra...
Hos ove Ruse, odma na solju moras kad progovorexinxee je napisao/la:Možel LINK OD YES TV? ovi iz ESPN mi dosadili
Kraljici je očigledno spala krunica s glave,nakon što je vidio pravog Kraljabhf9292 je napisao/la:Bravo Mirza!![]()
, igra li James
![]()
Did Teletovic just pass LeBron for #2 in the MVP race? The numbers may surprise you.
— SB Nation NBA (@SBNationNBA) March 13, 2014
Lik koji je govorio da Mirzi nedostaje brzina,i da je Kardashian zajedno s Redžom bolji na 4-cizlatniljiljan89 je napisao/la:vidi ovog zvalje sukomenatora, sukurcine na ESPN-u
e moje avery
da je sta valjao sjedio bi na klupi sad, ne na komentatorskoj pozicijizlatniljiljan89 je napisao/la:vidi ovog zvalje sukomenatora, sukurcine na ESPN-u
e moje avery
Hahaahahdziza_23 je napisao/la:jedva ovaj paja patak ejveri prevali preko usta da je teletovic dobro odigro
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 9 gostiju.