FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jos samo da insajderi izadju sa visinom mu plate.
Da je Amar doveo ovog igraca u nebesa bi ga digli a posto je ova uprava ili neko iz nje u startu ne valja.
Da je Amar doveo ovog igraca u nebesa bi ga digli a posto je ova uprava ili neko iz nje u startu ne valja.
- Zeljeznicar -
kad ova uprava osvoji deset titula mogu iz butmira dovodit igrace, nece im niko nista recZenzo je napisao/la:Jos samo da insajderi izadju sa visinom mu plate.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ja sam pročitao prije mjesec dana otprilike Sinišinu izjavu da odlazi u decembru, da neće produžit ugovor..arelinho je napisao/la:Moje mišljenje je da neće dobiti prouženje. Imaju ljudi u klubu koji su zaduženi za to i oni će odlučiti da li će mu produžiti ugovor ili ne. Vidjet ćemo šta će oni odlučiti kada dođe vrijeme za njegov ugovor.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Gledaj nasih pulena na okupu [emoji2] 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To me i brine.arelinho je napisao/la:Imaju ljudi u klubu koji su zaduženi za to i oni će odlučiti da li će mu produžiti ugovor ili ne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nama trebaju 3 boda jer nam ni bod ne znaci nesto specijalno, ali najvise mi vuce na X. Njima ne igra onaj Jovic i Galic ( cini mi se da se tako preziva).
Zrinjski je odlican bice jako tesko, da smo slavili u Tuzli mislim da bi sutra bilo krcato ovako ocekujem maksimalno 5.000.
- Zeljeznicar -
- svrakino1921
- Kontakt:
Sutra je Zeljo na teskom ispitu protiv Zelje je sutra maltene sve i sudija koji nece smjet svirnut faul oko sesnaesterca a kamoli da svira penal od ovih sto hoce da ova uprava ode do repke koja ce igrat tu a Zeljo nesmija trenirat na glavnom terenu.Veliki je to pritisak al ako Bog da sutra navecer ce Zeljo zaigrati.
- Neandertalac
- Kontakt:
Izuzetno je važno za klub da sutra Grbavica bude ispunjena što je više moguće i da naš tim ostvari pobjedu. Zato svi vi koji ste u mogućnosti odložite izlazak, nemojte ostati kući, dođite i podržite ekipu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/kakva-b ... ela/253499braco je napisao/la:Kako god, danas smo ostvarili dobar rezultat u Bugarskoj, mislim da možemo do pozitivnog rezultata i na Grbavici. Prije 2 godine dobismo Salzburga na Grbavici 2-1, doduše Salzburg nas je u Austriji nabušio 4:0. Prošle sezone je Salzburg osvojio juniorsku ligu prvaka, dobili Benfiku u finalu. To je dokaz koliko smo jakog protivnika imali ispred sebe prije 2 godine. Inače momak Oberlin koji nam je dao go u tom teškom porazu protiv Salzburga, je večeras za Basel dao 2 gola u grupnoj fazi lige prvaka protiv Benfike.
A protiv Keme samo jedan zabio

Kad smo već kod te generacije Salzburga, pored Oberlina koji je posuđen Baselu, Laimera su prodali Leipzigu za 8 miliona eura, Schlager igra za prvi tim Salzburga, a nekoliko ih igra prvi ligu Austrije.irfo je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/kakva-b ... ela/253499braco je napisao/la:Kako god, danas smo ostvarili dobar rezultat u Bugarskoj, mislim da možemo do pozitivnog rezultata i na Grbavici. Prije 2 godine dobismo Salzburga na Grbavici 2-1, doduše Salzburg nas je u Austriji nabušio 4:0. Prošle sezone je Salzburg osvojio juniorsku ligu prvaka, dobili Benfiku u finalu. To je dokaz koliko smo jakog protivnika imali ispred sebe prije 2 godine. Inače momak Oberlin koji nam je dao go u tom teškom porazu protiv Salzburga, je večeras za Basel dao 2 gola u grupnoj fazi lige prvaka protiv Benfike.
A protiv Keme samo jedan zabio
Irfo, sjećaš li se kad smo gledali juniorsku reprezentaciju protiv Bugarske, je li se igralo na ovom stadionu istom stadionu gdje su igrali naši juniori protiv Ludogoretsa? Čini mi se da jeste

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije, ono je bilo u Sofiji, ovo je podaleko od togaVirtu4l je napisao/la:
Irfo, sjećaš li se kad smo gledali juniorsku reprezentaciju protiv Bugarske, je li se igralo na ovom stadionu istom stadionu gdje su igrali naši juniori protiv Ludogoretsa? Čini mi se da jeste
Jbt kakve uslove imaju, mi kad sastavimo sve terene u državi opet nismo ni blizu. Osim Ajaksove akademije na Butmiru naravno, ona je van konkurencije.irfo je napisao/la:Nije, ono je bilo u Sofiji, ovo je podaleko od toga
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad kad je data urbanisticka saglasnost, sta je sledece da se cini??
Je li se moze ocekivati pocetak radova na zimskoj pauzi???
jer bilo bi skoro pa interesantnije pratiti izgradnju juzne tribine tokom zimske pauze nego same igre Zelje
jer bilo bi skoro pa interesantnije pratiti izgradnju juzne tribine tokom zimske pauze nego same igre Zelje

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ima jos posla oko papirologije, drugih dozvola koje se predaju za građevinsku, a kad se ona dobije - ako do tada bude para tj. zatvorena finacijska konstrukcija onda tek mogu da pocnu radovi.Konzerva je napisao/la:Sad kad je data urbanisticka saglasnost, sta je sledece da se cini??
Kad bi sve bilo idealno, uzimajuci u obzir vremensko cekanje na dozvole, ako se pare osiguraju (savez, partneri, vlast - opstina), mozda pocetkom 2018.
- Zeljeznicar -
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sta-j ... ook+status
Sto klix ocrni ovog Slovenca [emoji38] [emoji38]
Sto klix ocrni ovog Slovenca [emoji38] [emoji38]
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 17 gostiju.